Şimdi Ara

Arçelik ve Beko 3 Boyutlu Smart Tv Kullanıcı Yorumlarınız Yazarmısınız (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.781
Cevap
40
Favori
369.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

    bu tvlerin fiyatı 1800 değil 1500 civarı olmalı.
    adamlar uzak doğudan ar-ge masrafı, nakliye masrafı, gümrük masrafları, aracılar vs. eklenerek bu fiyattan 200-300 fazlaya satıyorsa arçelik dışarıdan alıp montajını yaptığı bu ürünleri 1.500 TL'ye satmalı...



    dışarıdan alıp satma diye bir şey yok kesinlikle bu tv lerde panel harici diyer aksamlar istanbul beylikdüzünde üretilmekte bilğinize
  • herşey iyi güzel hoş sayın bayiide bu servis rezaleti ne olacak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Retiplazmik Endoklum

    quote:

    Orijinalden alıntı: burock1997

    Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben şahsen bir beko bayisiyim ve arkadaşların söylediklerini büyük ölçüde yanlış buluyorum. Allah aşkına bana Beko/Arçelik'den daha iyi bir Türk markası var mı? Zaten Beko televizyonlarını ve klimalarını LG işbirliğiyle üretiyor. Piyasanın normal şartlarda en ucuz 3D Smart Tv Beko'da. Malum Japonya'da değiliz, burada Samsung ucuz değil. Ben teşhire 102 ekran Smart TV açtım ve denedim, evimede hemen aldım. Eğer kullanma kılavuzunu açıp okursanız sıkıntı yaşamazsınız, ya da Beko müşteri hizmetlerini arayıp kafanıza takılan soruların cevabını alırsınız. Televizyona gelince, 2D yi 3D yi çevirmede biraz başarısız ama idare eder. 3D yayınlarda gerekli ayarları yapınca sorunsuzdur. Televizyonla 2 sorununuz olur:
    +Uygulamalar kısmen Türkçe
    +Bazı filmlerde sesin mükemmel olmaması.

    Not: Beko 120'den fazla ülkeye(bunlar Afrika gibi teknolojiye aç yerler değil Romanya, Almanya gibi ülkelerden oluşuyor genelde) ihracat yapıyor. Gözünüz kapalı alabilirsiniz.
    Not 2: Yalnız Beko'dan telefon ve Ps3 almayın ateş pahası.

    Teşekkürler bilgilendirme için.Bayisiniz diye soruyorum,facebook uygulamasında tv.arcelik.com/fb linkinden kod almamızı istiyor,ancak böyle bir site yok.Ne yapmalıyım?Bilen varsa söyleyebilir mi?



    aynı tv den bendede var tv içerisindeki facebook uygulamasını çalıştırım kullanıcı bilgilerini girdiginizde sizin facebook hesabınıza uygulama istegi gönderiyor bundan sonra yapmanız gereken bilgisayardan facebook hesabınıza girerek uygulama istegini kabul etmek ve size verilen kodu tvdeki uygulamaya girmektir ancak şu anda tv içindeki uygulamalar ve tarayıcı performansı düşük seviyelerde interete bağlı kaldığınız süre içinde güncellemeler oluyor mesala en son yemek sepeti uygulaması geldi ....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: origins

    Herkese selam,
    Tüm 3 sayfayı da okudum, bende alma arefesinde olanlardanım fakat,

    Fakat birinci sorum, DTS desteğinin olmaması hakkında. Beko ar-ge sinden biri, DTS desteğinin geleceği hakkında bilgi verirse çok iyiolur, örneğin DTS için yeterli donanım mevcutmudur ? İleride yazılım ile eklenebilir mi?Geçici bir lisans problemi midir?


    İkincisi ise, HD uydu ve 3d'den kayıt özelliği, Bu özellik ile PS3 ün hdmi çıktısını USB e kaydetmem mümkün olabilir mi? Yoksa sadece uydu yayını mı kayt edilebilemektedir?

    Üçüncüsü ise , Bu usb girişlerin extra güç isteyen harici diskleri destekleyip desteklemediği

    "Dusty" arkadaşımız gibi bilgili arkadaşlara da bir sorum olacak,

    Bu tv dışında iki seçeneğim daha var, hangisi olmalı.?

    LED Samsung 40d5000 (usb oynatmada bir numara, DTS ve dolayısı ile MKV konusunda kusursuz deniyor, geriye kalan hiç bir özelliği önemli değil)
    PLAZMA LG 50PV350 (50 inçlik bir plazma ve tek bir şey yapıyor, kaliteli 2d görüntü)


    sırasıyla sorularınıza evaplamak isterim
    1.i dts destegiyle ilgili hiç bir fikrim yok
    2.usb kayıt için sadece tv içerisindeki dahili yayınları kaydedebilirsin
    3.usb girişi tv de 2 ade mevcut yan taraftaki giriş usb flash bellekler için arka kısımda bulunan usb girişine hdd bağlayabilirsin




  • origins@ DTS TV'de yoksa sonradan o destek gelmez, bunun örneğini çok gördük. Maalesef arkadaşlar DTS yoksa yoktur.

    Sizin bu işe ayırabileceğiniz bütçeniz nedir?
  • 1 aydir bazi uydu kanallarinda dizilerde ggoruntu bozulmasi oluyor.kişiilerin goruntusu arkadan golge gibi takip ediyor.canli yayinda olmuyor ama..buna cözum bulan var mi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube'dan kendi yaptığım listelerden video izlerken, bir video'da görüntü ve seste takılma hiç olmazken, bir sonraki video'da mutlaka takılma oluyor, bir sonrakine geçiyorum, takılma olmuyor. bence youtube'dan kaynaklanıyor ama farklı bir fikri olan arkadaşımız var mı acaba? şimdiden teşekkürler.
  • Kararımı vermiş siparişimi de B-47-LEP-6B olarak vermiştim 1 yıl taraftar paket lig tv+standart paket+2 keyif paket digitürk ile beraber ama şimdi kafamı karıştırıyor biraz.
    B-47 pasif 3d 6 adet gözlük hediyeli +hd uydu alıcı + smart + digitürk
    B-55 aktif 3d 2 adet gözlük hediyeli + hd uydu alıcı

    Beko B-47-LEP-6B link
    Beko-B55-LER-6B link

    Kafa karıştırmasının sebebi artık süperonline fiber alma vakti geldi ve aylık 64 tl'ye 100 gb akk'lı fiber+ilk 3 ay 100'er dk ev telefonu + kablosuz telefon+ 1 yıl şampiyonlar paketi veriyor olması. Ayrıca kurumuda kablo lnb dahil yapıyor 29 tl karşılığında süperonline'ın digitürk :)
    Süperonline M.Temsilcisi digitürk'ü istememem durmunda 64 tl yerine 48 tl'ye bu paketi verebileceğini söyledi.(400 tl'yi 24 ay boyunca faturamdan düşecekler)
    Digitürk olması beko konusunda baya ikna edici oluyordu ama şimdi dün de olduğu gibi samsung ve LG'de de kampanyalar görüyorum daha üst modellerinde 55" lerde.

    3. bir seçenek de fiberinterneti digitürk ile bağlatıp bir süre tüplü 100hz emektar 16-9 vestel ile idare etmek ve devamında kapmanya kovalamak ?




  • MERHABAYIN ARKDAŞLAR BENDE YENİ ÜYEYİM SİZLERE BİŞEY SORMAK İSTİYORUM KAFAMADA ÇOK TAKILDI İLK ÖNCE BAĞZI YORUMLARI SÖYLİCEM BENDE BEKO SMART TV ALDIM 6W LEG... DİYE 102 EKRAN SONY EVSİNEMA SES SİSTEMİ VAR HD DOLBY DJITAL BEO SMART TV İLE UYUM VE ARC TEKNOLOJISİDE VAR YANİ TRT HD AÇTIGIMDA OTOMATIK DOLBY GECİYOR İSTER TV SESİNDEN SES SİTEMİNİ SESİNİ KAPAT İSTESEN TV SESİNİ KULLANMA DİREC DOLBYI KULLAN VS TV KAPATIRKEN SES SİSTEMİMDE KAPANIYOR ÇO ÖZELLİĞİ VAR TV AMA BEN 3D ÇALIŞTIRAMADATDIM YOUBEDEDE YAPAMADIM 3D OLAYINI 5 AY OLDU ALALAI ALEN ÇÖZEMEDİM SERVİSE SORUM OJINAL 3D FİLM OLUCAKMIŞ BAŞKA TÜRLÜ AÇMAZDEDİLER YOUTUBEDENDE AÇMAZMIŞ NASIL İŞ ANLAMADIM VE GÖZLÜKLERİ AÇAMADIM DÜĞMELER VAR AMA OLMADI BİR DE BENDE DSMART FULL HD GÖRÜNTÜ SÜPER AMA BİRAZ CAMURLU GÖSTEİYOR SD VE HDLERDE ODA BİRAZ FARK OLMUYOR AMA 3D NSAIL ÇÖZÜCEZ YARDIM OLURSANIZ 3D GÖZLÜKLER KOREA MALI ACABA JASLI PİLLERMİDİR 3D FİLM YASIL İZLİCEZ YARDIMCI OLUN TV ÇOK SÜPER SESİDE GAYET İYİ SRS ÖZLİĞİ YETER




  • 140 Ekran 3d pc hediyeli. özellikleri tavsiye konusunda destek rica.

    http://www.bekoyetkilisatici.com/Beko-B55-LEP-6B-140-CM-3D-Smart-Tv-Bilgisayar-Hediyeli-Kampanya_2468.html#0




     Arçelik ve Beko 3 Boyutlu Smart Tv Kullanıcı Yorumlarınız Yazarmısınız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: casperow

    MERHABAYIN ARKDAŞLAR BENDE YENİ ÜYEYİM SİZLERE BİŞEY SORMAK İSTİYORUM KAFAMADA ÇOK TAKILDI İLK ÖNCE BAĞZI YORUMLARI SÖYLİCEM BENDE BEKO SMART TV ALDIM 6W LEG... DİYE 102 EKRAN SONY EVSİNEMA SES SİSTEMİ VAR HD DOLBY DJITAL BEO SMART TV İLE UYUM VE ARC TEKNOLOJISİDE VAR YANİ TRT HD AÇTIGIMDA OTOMATIK DOLBY GECİYOR İSTER TV SESİNDEN SES SİTEMİNİ SESİNİ KAPAT İSTESEN TV SESİNİ KULLANMA DİREC DOLBYI KULLAN VS TV KAPATIRKEN SES SİSTEMİMDE KAPANIYOR ÇO ÖZELLİĞİ VAR TV AMA BEN 3D ÇALIŞTIRAMADATDIM YOUBEDEDE YAPAMADIM 3D OLAYINI 5 AY OLDU ALALAI ALEN ÇÖZEMEDİM SERVİSE SORUM OJINAL 3D FİLM OLUCAKMIŞ BAŞKA TÜRLÜ AÇMAZDEDİLER YOUTUBEDENDE AÇMAZMIŞ NASIL İŞ ANLAMADIM VE GÖZLÜKLERİ AÇAMADIM DÜĞMELER VAR AMA OLMADI BİR DE BENDE DSMART FULL HD GÖRÜNTÜ SÜPER AMA BİRAZ CAMURLU GÖSTEİYOR SD VE HDLERDE ODA BİRAZ FARK OLMUYOR AMA 3D NSAIL ÇÖZÜCEZ YARDIM OLURSANIZ 3D GÖZLÜKLER KOREA MALI ACABA JASLI PİLLERMİDİR 3D FİLM YASIL İZLİCEZ YARDIMCI OLUN TV ÇOK SÜPER SESİDE GAYET İYİ SRS ÖZLİĞİ YETER

    benimde 102 led 3d arcelik tv var..3d videoyu flasa atip tv den gozlukle cok rahat izleniyor.sen gozluk sarjinilarini kontrol et.you tubeden de aciliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar ben all in one A37-LEP-6B almayı düşünüyorum şimdi sd yayın nasıl teknosa,vatan,mediamarkt vs gibi yerde satılan tv lere bluray takılıyor genelde ve harika görüntüler çıkıyor bluray takınca buda onlar gibimi ayrıca normal yayınlar nasıl günlük izlenen atv,star,show vs nasıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_owl

    arkadaşlar ben all in one A37-LEP-6B almayı düşünüyorum şimdi sd yayın nasıl teknosa,vatan,mediamarkt vs gibi yerde satılan tv lere bluray takılıyor genelde ve harika görüntüler çıkıyor bluray takınca buda onlar gibimi ayrıca normal yayınlar nasıl günlük izlenen atv,star,show vs nasıl?

    SD yayınlar tv kuruluşunun yayınıyla alakalıdır bazı tv frekansları çok verimli değildir ama bahse konu frekanslar da yayın tatminkardır,beklentilerinizi karşılayacak bir cihazdır HD yayınlarda ve dediğiniz gibi bluerayda görüntüyü güzel gösterir
  • Merhaba,
    bende de Beko tv var ve özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum. Bir iki sorum olacak yanıtlarsanız çok memnun olurum.

    1. Tv'ye klavye takılabiliyor mu? Youtube'da falan yazı yazmak kumandadan çok zor oluyor. Ben bütün usb hublarını denedim çalışmadı. Acaba bir ayarı falan mı var?
    2. Ntv Spor'un Biss şifresini girdim ve o anda şifreli olan yayını izleyebildim. TRT'nin ve İdman Tv'nin şifresini giremedim. TRT'yi bulamadım. İdman Tv'nin ki de yayın şifreli idi verilen tüm şifre seçeneklerini denedim olmadı.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar yanıtlarsanız çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atiranda

    Merhaba,
    bende de Beko tv var ve özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum. Bir iki sorum olacak yanıtlarsanız çok memnun olurum.

    1. Tv'ye klavye takılabiliyor mu? Youtube'da falan yazı yazmak kumandadan çok zor oluyor. Ben bütün usb hublarını denedim çalışmadı. Acaba bir ayarı falan mı var?
    2. Ntv Spor'un Biss şifresini girdim ve o anda şifreli olan yayını izleyebildim. TRT'nin ve İdman Tv'nin şifresini giremedim. TRT'yi bulamadım. İdman Tv'nin ki de yayın şifreli idi verilen tüm şifre seçeneklerini denedim olmadı.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar yanıtlarsanız çok sevinirim.

    Tv ye klavye takılamıyor ,kumanda ile yetinmek zorundayız

    1-menü tuşuna basıp , kaynak ayarı bölümüne geliyoruz.Ve 2011 tuşluyoruz.Bu işlemi hangi kanalı açıcaksanız yapmanız lazım. (NTVSpor , Idman Azerbaycan ,trt gibi) yani hangi kanala bis girecekseniz önce o kanalı açın
    2-biss penceresi açılıcaktır.Sonrasında ekle bölümünden 16 haneli biss keyleri giriyoruz.
    3-Yanlız şuna dikkat edin.Tv versiyon v04.004.00 olması lazım şu anki son firmware'dir. değilse güncelleyiniz

    BİSS KEYLER
    trt 1000000000000000
    Idman Azerbaycan (1234560065432100) - UEFA - ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI
    Ntvspor (A021230035461400) - İSPANYA LİGİ




  • dostum dediğin model bunlardan hangisi?

    http://www.arcelikyetkilisaticisi.com/search/smart-tv

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakinli

    dostum dediğin model bunlardan hangisi?

    http://www.arcelikyetkilisaticisi.com/search/smart-tv



    Arçelik A46-LEG-6B Smart Tv, Arçelik Smart Led TV bu 117 ekrandır
    Arçelik A40-LEG-6B Smart Tv, Arçelik Smart Led TV buda 102 ekrandır bahse konu tv ler bunlardır
  • satın almış olduğum 32 inçlik tv nin 3d'siz olması nedeniyle yine 32 inçlik 3d'li modelle değiştirmek istiyorum ama bayi bu modelin üretilmediğini, hiç satmadıklarını, internet sitelerinde gösterildiği halde üretilmeyebildiğini söylüyor. acaba bu modelden alan/kullanan / bilgisi olan var mı?
    http://www.arcelik.com.tr/led-televizyonlar-80-ekran-A32-LEP-6B-LCD-Televizyon.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemyisgolvey

    satın almış olduğum 32 inçlik tv nin 3d'siz olması nedeniyle yine 32 inçlik 3d'li modelle değiştirmek istiyorum ama bayi bu modelin üretilmediğini, hiç satmadıklarını, internet sitelerinde gösterildiği halde üretilmeyebildiğini söylüyor. acaba bu modelden alan/kullanan / bilgisi olan var mı?
    http://www.arcelik.com.tr/led-televizyonlar-80-ekran-A32-LEP-6B-LCD-Televizyon.html

    bunu en iyi arçeliğe sorarak öğrenebilirisiniz sanırım bu sayfalarda 32 inc kullanan vardır,çünkü diğer markaların 32 inc 3d modelleri piyasada mevcut bence bayi belkide değişim yapmak istemediğinden söylemiş olabilir araştırınız derim




  • bu onun yenisi arkadaşım

    http://www.arcelikyetkilisaticisi.com/Arcelik-A37-LEP-6B-SMART-iNTERAKTiVE-LED-TV_407.html#0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.