Şimdi Ara

ARÇELİK SMART TV'DE NETFLIX UYGULAMASI YOK ?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
103.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 49VLX8650BP netfix yokmuş.
    Rezil arçelik, zaten sevmezdim seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konudan bende muzdaribim. Arçelik aldığıma alacağıma pişman oldum ve çevremde fikir soran kimseye tavsiye etmiyorum
  • Ben de fiyatı uygun buldum diye A43L 6652 5B smart tv almıstım pek memnun kalmadım.Smart ozellik olarak sadece youtube u kullanabiliyorum baska duzgun bir uygulamasi yok.Ayrica uygulama indirilmiyor.Internet tarayicisi berbat, sitelerde dolasilmiyor,flash player yokmus tarayicidan film izlenmiyor.Ayrica kapattiktan sonra kendi kendine acilmaya baslamisti usbden guncelleyerek o sorunu cozdum bari.. Ha goruntu ve ses kalitesine lafim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 23 Şubat 2019; 22:11:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 de üstelik netflix logo ve ibaresinin de bulunduğu katalogdan Beko crystal seri 4k televizyon aldım, tam kurban bayramı üstü idi, cıhazı teslim aldım, tatile çıktım. Döndüm. Televizyonu kurcaladım ki; netflix YOK. O günden beri şikayetimi durmadan/durmadan/durman/ iletiyorum, şerefsiz Arçelik-Beko nun umrunda bile değil, sanıryorlar ki; müşterileri müge anlı ya da yemekteyiz ya da sen anlat karadeniz'i 4k izlemek için smart TV alıyor. Vatandaşa ÇAPSIZ demenin bir başka yolu bu..
    Eyvallah dedim artık EN AZINDAN TARAYICINIZI ADAM EDİN, WEB BROWSER dan açayım netflixi.. Onu da BECEREMEZLERMİŞŞŞŞ..Olmuyor'muş..
    Yazılımcıları, teknik departmanı tek kelime ile öküz. Bunlar köy kahvelerine ya da "gelinim mutfakta" hatunlarının kokoş salonlarına cihaz üretiyor, anladım ben.. vizyonsuzlar..
    Neyse; şimdi şu box veya media playerlar ile işi çözeyim diyorum, ama o cihazları ise hiç tanımıyorum. Çok da bütçem yok. HDMİ ile laptop bağlamaktan da bunaldım. En azından elimde kumanda olsun istiyorum. Ama şu box ya da playerler acaba elimde patlayan 4k görüntüyü bari kullanmamı sağlar mı? ÖNERİ LÜTFEN :)




  • netflix diye seri çıkarmışlar şimdi. onlara yüklüyorlar galiba
    https://www.arcelik.com.tr/4k-diamond-netflix-tv/a43l-8860-5s-televizyon?
  • evet, şimdi de böyle saçma bir pazarlama/üretim işine girmişler. O seri ile netflix olmayan seri aynı fiyatta.. Peki netflix olmamasını tercih eden, böyle bir talebi olan müşteri var mı?? Uyanıklar.. Netflix olmadığını gizledikleri cihazları zattılar, şimdi de çakallık yapıyorlar. Hepsini standart uygulama ile üret ve sat işte.. Peki bu detayı farketmeyen müşteriyi uyarıyor musun?? Bayilerin bu konuda ne kadar gelişmiş??? Hele ki taşrada.. Yok ya yerli üretim zihniyetini çözümlemek mümkün değil
  • Çözümü yok galiba bu sorunun kendileri sisteme ekleyene kadar.
    Adamlar Netflixi öyle bir çıkarmışlar ki TV'lerden, ne Miracast (Ekran paylaşımında), nede bilgisayarı Hdmi ile bağlayıp netflixe giriş yapabiliyorsun. Video oynatmaya tıklayınca ekranı doğrudan karartıyor. Bir youtube ve bir çok gereksiz uygulama var diye adı smart tv.
  • Bu konudan müzdariplerden biri de benim.
  • Bende de Beko B49L 8840 5B  modeli var onda da Netflix yok ben de alırken bilmiyordum. İki farklı çözüm yolu düşünüyorum
    1) TV nin seri numarasını Beko 'nun sitesine yazip yazılım güncellemesini PC ye indirdim linki:
    https://download.arcelik.com.tr/tvsoftwares/O2GRMR.-.-.-.-.V02.034.00.rar
    Ya buradan yazılımdan anlayan bir arkadaş bilgisayardan açıp içine Netflix'i de ekleyecek.
    2)Beko B49L 8860 5S 4K Crystal Netflix TV" bu model TV 'ye sahip biri seri numarasını bizimle paylaşacak vehttps://www.beko.com.tr/tv-yazilim-indirme-merkezi buradan yazılımı indirip TV 'ye kurmayı deneyeceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • isa.gulmek kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir gelişme var mı? Ben de tv'de Youtube ve Netflix kullanamamaktan müzdaribim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lateral... L kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Hala araştırıyorum ama bir şey çıkacak gibi değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12aa12

    evet, şimdi de böyle saçma bir pazarlama/üretim işine girmişler. O seri ile netflix olmayan seri aynı fiyatta.. Peki netflix olmamasını tercih eden, böyle bir talebi olan müşteri var mı?? Uyanıklar.. Netflix olmadığını gizledikleri cihazları zattılar, şimdi de çakallık yapıyorlar. Hepsini standart uygulama ile üret ve sat işte.. Peki bu detayı farketmeyen müşteriyi uyarıyor musun?? Bayilerin bu konuda ne kadar gelişmiş??? Hele ki taşrada.. Yok ya yerli üretim zihniyetini çözümlemek mümkün değil
    Bir serisinde netflix var browser yok. Bir seride browser var netflix yok. Sonradan çıkardıkları modelde ikisi de var. Size netflix var diye mi sattilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lateral...

    Herhangi bir gelişme var mı? Ben de tv'de Youtube ve Netflix kullanamamaktan müzdaribim.
    Pire için yorgan yakmayın alın bir mibox kullanın. Görüntüden memnunsaniz bu sekilde kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hayırli bayramlar. Arcelik A40L 9672 5w model 4k televizyonum kendiliginden netflix uygulaması ile geldi hatta kumandasinda netflix tuşu mevcut ayriyeten youtube uygulaması da mevcut ve guncel.
    Sanırım 2012 model tv lerden youtube anlasması geregi uygulamalar kaldırıldı. Yani bence ya tv leri guncellemeden orjinal surumleri ile kullanmak yada eski surmlere geri yazilim yukleyerek yotube olayıni cozebilirsiniz ama netflix uygulamasi için yapilabilecek tek şey arçelik fabrikasındaki yazilimci veya ikeri seviye teknik servis personelinin app yuklemesi ile olacak bir cozumdur. 2012 oncesi arcelik tv si olan bir arkadaşimda youtube ozelligi kaldirilinca arcelikteki arkadasina danişmişti o da ufak bir guncelleme disyası gonderdi tv sine ozel bu dosyayi flash diske yujle ve tv ye tak falan filan hepiniz biliyorsunuzdur update olayını ve youtube tv sine gelmisti tahminimce update dosyası icinde youtube uygulamasi vardi ve onu eklemiş oldu tv nin sistem yazilimina. Tabi bunları şuan tahmini olarak söylüyorum. Benim fikrim tuketici hakem heyetine herkesin başvurması ve smart tv olarak satilan tvlerde şuan için vatandaşın en ihtiyacı olan programların olmamasından ureticinin sorumlu olması ve buna bir çozum bulması gerekir diye dusunuyorum. Hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar herkese

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada iş yerinde samsug smart tv de 2012 model oncesi olmasi nedeni ile youtube uygulaması guncelleme sonrası silindi. Bilginiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 4 sene önce Netflix var diye aldığım TV ye güncelleme geldikten sonra Netflix uygulamasını kaldırdılar. Bu sebeple yeni bir Netflix uygulaması olan TV almaya zorlamış oldular. Ve elimdekini verip yenisini de alamadım. Neyse dedim. Gecen gün tekrar Arçelik 55 inç Diamond Pro TV almaya niyetlen.
  • Yeşim ceylann Y kullanıcısına yanıt
    Yeni televizyon hiç bakma Mi Box TV işini en şekilde kullanırsın.
    Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media ... - Hepsiburada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.