Şimdi Ara

Arçelik Leydi 3440 Bulaşık Makinesi Kart Arızası 'ÇÖP MÜ OLDU???'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Arçelik Leydi 3440 bulaşık makinemiz var ve arızalandı....

Servisten gelen kişi, kart arızası olduğunu, değişmesi gerektiğini, ancak kartın artık üretilmediğini, dolayısıyla makineyi değiştirmemiz gerektiğini belirtti....

Bunun tamiri servisin belirttiği gibi mümkün değil mi? çöpe mi atalım makineyi ?

Bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum...

Teşekkürler....

• Kartı bu işlerle uğraşan sağlam bir elektronikçiye götürürseniz belki tamiri mümkün olabilir.Bir araştırın derim.Herhangi elektronikçiye gidin bu kartı nerede tamir ettirebilirim diyerek bu işe başlayabilirsiniz en azından çöpe atmaktan iyidir.
  • Bu cihazda kart yoktur ki.
    Bozulan tuş takımı mı yoksa mekanik beyin mi?
    Tuş takımı biraz zor bulunuyor, ancak beyni tamir ettirebilir veya tamirli çıkma beyin alabilirsiniz.
    Parçacıları biraz dolaşmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu cihazda kart yoktur ki.
    Bozulan tuş takımı mı yoksa mekanik beyin mi?
    Tuş takımı biraz zor bulunuyor, ancak beyni tamir ettirebilir veya tamirli çıkma beyin alabilirsiniz.
    Parçacıları biraz dolaşmanız gerekiyor.

Kart dedikleri beyin herhalde ben de tam bilmiyorum ki, evde değildim...

Ben kendim değiştirebilir miyim eğer bulursam...

Ankara'da bildiğiniz bir yer var mıdır bu parçaları bulabileceğim ?
  • Ulus'ta İtfaiye meydanında sorun, bulacağınızı tahmin ediyorum.

Sizin makinenizdeki sıkıntı nedir?
  • quote:

Ulus'ta İtfaiye meydanında sorun, bulacağınızı tahmin ediyorum.

Sizin makinenizdeki sıkıntı nedir?

Tuşların ordaki parça bozuk demişler, bu kadarını biliyorum sadece...

Arızası ise makine fırçalamayı yapıyormuş sonra duruyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 16 Aralık 2011; 13:37:18 >
  • Makinenin kablo ağacında kopma, yanma vb. yoksa tespit doğrudur.
    Makinenizin bozulan parçası tuş takımı olarak geçer. Eliniz tornavida işlerine yatkınsa sorunsuz temin edip değiştirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Makinenin kablo ağacında kopma, yanma vb. yoksa tespit doğrudur.
    Makinenizin bozulan parçası tuş takımı olarak geçer. Eliniz tornavida işlerine yatkınsa sorunsuz temin edip değiştirebilirsiniz.

Teşekkürler...

Bir başka servisi aravım bugün, genellikle bu tip modellerin tuş takımında arıza olduğunu, tuş takımını ikinci el alıp değiştirebileceklerini söylediler...

Tuş takımı için 125,- TL işçilik için 50,- TL toplamda 175,- TL tutacağını belirttiler....Bana biraz fazla geldi? Sizce?

Bu şartlarda 600,- TL'ye yeni bir makine almak daha mantıklı...
  • Üstünüze alınmayın ama o ahlaksızlar kendilerine enayi arıyorlarmış resmen.

Bence İtfaiye Meydanı'nda bir soruşturun, ben size nasıl takacağınızı tarif ederim. 50TL'den ucuzsa ve makine iyi durumdaysa değiştirmeye değer.
  • quote:

Üstünüze alınmayın ama o ahlaksızlar kendilerine enayi arıyorlarmış resmen.

Bence İtfaiye Meydanı'nda bir soruşturun, ben size nasıl takacağınızı tarif ederim. 50TL'den ucuzsa ve makine iyi durumdaysa değiştirmeye değer.

İlginiz için çok teşekkür ederim...

Haftasonu itfaiye meydanından temin edebilir ve bu konuda (yenisi almaktansa) valideyi ikna edebilirsem sizi rahatsız edeceğim...
  • merhaba arkadaşlar leydi 3440 bulaşık makinem bugun arızalandı yıkama esnasında su püskürtmeyi durdurarak beklemeye baslıyor sonrasında yeniden çalışıp deterjan kapagı açılıyor ve bir iki püskürtmeden sonra duruyor kapagı açtıgımda rezistasın kızardıgını gördüm ve hemen makinayı kapatarak ön kapagı söktüm arıza sanki programı yöneten döner dügmenin altındaki mekanik beyinde gibi ancak yinede emin olmadan parçayı degiştirmek istemiyorum daha önce başından geçen veya bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • aynısı bizdede vardı sürekli ventil arızası verirdi 10 senesini doldurunca su akıtmaya başlamıştı heryeri çürümüştü ama çok güzel yıkıyordu foşur foşur
  • Bende arçelik leydi 3440 var ama sürekli sigorta attırmaya başladı.
    servis tuşların kartı varmış o değişecek diyor yardım edebilecek arkadaş varsa sevinirim.
  • Tuşların kartı dediği tuşların arkasındaki modül ,basit bir sistem ve yaylardan oluşan ve yayların takılı kalmasından dolayı 2 tuş 3 tuş takılı kalıyor ve kısa devre oluşuyor, ben kendim söküp tamir etmiştim , eliniz yatkınsa yapabilirsiniz, olmadı çıkma eski usül çamaşır makineci buzdolabı tamircilerinde bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.