Şimdi Ara

Arçelik.com.tr de beyaz eşya bölümünde gezinirken % 5 indirim verdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İndirim kodunu marka ve modele özel veriyor. Yani %5 indirim çıktı bütün ürünlerde kullanayım olayı yok. Arçelik marka çamaşır makinelerinde geçerli %5 indirim gibi. Bana da Grundig kişisel bakım ürünlerinde geçerli %15 indirim verdi. Ben genel bir kod zannedip telefon alırım diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Telefona özel kod vereceğini de sanmıyorum.

    Arçelik.com.tr de beyaz eşya bölümünde gezinirken % 5 indirim verdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 31 Mayıs 2020; 16:32:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Samsung sitesinden buzdolabı bakarken altta chat balonu çıktı. Sen misin çıkan dedim, direk pazarlığa giriştim. Baktığım modelde (hatırlamıyorum hangisi olduğunu) 400 lira indirim yaptı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altusun makinasını 10 sene kadar kullandık dedik değiştirelim yenisini alalım neyse aldık. Altus 7100 modelini aldık eski kalitesi yok kazanı bir garip çamaşır içinden düşüyor derin değil geniş kazan ve kullanışlı değil eski 10 senelik makinayı arıyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugrkrdmn

    Geçen hafta 4 parça Arçelik Beyaz eşya aldım, arcelik.com.tr ve bayilerden aldığım fiyata göre epey uyguna geldi. Poslari Arçelik pos u olarak geçtiği için de World puan kampanya sms i geldi. Aynı çamaşır makinesi daha uygun gözüküyor


    https://www.markacenter.com/arcelik-9123-n-a-1200-devir-9-kg-camasir-makinesi
    Hocam vakıf world ün puan kampanyaları ve arçeliğin % 5 indirimiyle 2900 / 8 taksite gelicek bana ayrıca arçeliğin güvencesiyle almak daha güvenli ama kart kampanyası uymuyorsa bilinen diğer siteler veya beyaz eşya bayileride düşünülebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıf world ile arçelikte alışveriş yapanlar, Vakıf mobilde kampanya 250 puan kazanımı görünüyor mu? Bende Vakıf world ile mobilden katılım yapıp arçelik.com.tr alışveriş yaptım dönem içine de işledi ancak kazanımlar ilgili bir gelişme yok. Mh aradım katılımınız var, world posundan işlem dedi ancak 11de yatmaz ise kayıt oluşturabileceğini belirtti. Sizde durum nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıf world ile arçelik.com.tr de 3000 tl üzeri alışveriş yapıp puanları yatan var mı? 11ine kadar kartlara yüklenecek diyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soltaire

    Vakıf world ile arçelik.com.tr de 3000 tl üzeri alışveriş yapıp puanları yatan var mı? 11ine kadar kartlara yüklenecek diyordu.
    40 yattı 250 bekleniyor hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.