Şimdi Ara

Arçelik çamaşır makinası POROBLEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
22.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 14 yıllık bizde de arçelik 2200 var aynı problem bizde de vardı altında bir kapak var orayı açıp 1 karış kadar temizlenmesi gereken bir parça çıkıyor genelde soda kullanınca bu parçayı sarıyor. neyse işte onu iyice temizleyip yerine tak sorun düzelir. biz servis çağırmıştık ilk önce kapak kilidinde sorun var deyip 60tl aldılar devam edince yine çağırdık bu sefer o parçayı çıkarıp vura vura temizledi 30tl istedi bu 2dklık iş için. şuan problem kalmadı.
  • Büyük ihtimal beyni gitti.Bizim eski makinemizde aynı modeldi.Taşınma sonucu beyni bozulmuş tamiri için 300tl istediler babamda yeni çamaşır makinesi aldı.
  • kardeş o makina baya eskidir.arçeliğin bir zamanlar siemensten alıp üzerine arçelik yazıp sattığı efsane bir makinadır.tüm parçaları batı almanyada üretilmiştir.bana kalırsa artık o makinayı değiştir.yeni makinalar elektrik ve suyu tasarruflu kullanıyor.bosch/siemens grubunun yeni nesil frıçasız dc motorlu anti-vibration gövdeye sahip makinaları oldukça kaliteli makinalardır onlardan almanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.