Arçelik Bayide Çalışıyorum - Bana Sorun
-
-
Buzdolaplarının kılcal boruları artık tüm modellerde alüminyum mu?
_____________________________ Öldürmek için bir lider olarak affetmeyi aklından tamamen çıkarmalısın. -
kötü soru sordun
_____________________________ Kim Adaletsiz Davranışta Taraflı Tutum Gösteriyorsa O İnsan Değildir -
Belki bir cevap verir._____________________________ Öldürmek için bir lider olarak affetmeyi aklından tamamen çıkarmalısın. -
Diğer markalarda kullanılan materyal ne??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Başlık sahibi ben değilim. Buraya soru sorun demiş sordum. Bu, soru alarak cevap vereceğim manasına gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 3 Ekim 2025; 19:34:14 >_____________________________ Öldürmek için bir lider olarak affetmeyi aklından tamamen çıkarmalısın. -
Merhaba, Arçelik 278552 ei ai fit ile Beko 678552 eş ai fit birebir aynı mı, mesela arçelik sitesinde ürün billendirmede HomeWhiz görünmüyor ama kullacı kılavuzunda wifi ayaları ile ilgili bir bölüm var, aynı şekilde arşwliğin sitesinde Yapay Zeka Teknolojisi / OptiCool bilgilendirmesi mevcut ama beko da göremedim, konu hakkında bilgi verebilirsiniz çok memnun olurum, teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arçelik 283616 EI modelinin kompresör markası nedir arçeliğin sitede yazdığı ile teknik dokümandaki bilgileri tutmuyor sebebi nedir
_____________________________ -
Herif kaçmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ sss
Benzer içerikler
- derin dondurucu uzun süre kullanılmayacaksa ne yapmalı
- samsung buzdolabı alınır mı
- grundig buzdolabı yorum
- statik buzdolabı nedir
- buzdolabının motoru 5 saniye çalışıp duruyor
- en iyi buzdolabı markası
- en iyi beyaz eşya markası
- kompresörlü araç buzdolabı tavsiye
- en iyi derin dondurucu markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt