Şimdi Ara

ARÇELİK 6588 A+++ BULAŞIK MAKİNESİ KISA İNCELEMESİ&KULLANICI GRUBU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
10
Favori
56.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • msagdic kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

    Mutlu mesut ve sağlıklı bir yemek sonrası, bulaşık sorununu ortadan kaldırdığı nice günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Geçen süre zarfında memnuniyetim halen devam ediyor kısa inceleme faydalı olduysa ne mutlu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Makinamız geldi ve kuruldu 4-5 gün önce. Gelen servis görevlisi o kadar bilgisizdiki bu makina hakkında deli oldum. Görevli sanki bana 2 programlı makina anlatıyor sandım, ionfresh özelliğine su yumuşatma dedikten sonra hiç bir şeyde sormadım. Ek programlar konusu hiç geçmedi zaten.
    Her neyse... hafta sonu misafirlerde vardı bu zamana kadar 5 kez kullandı hatun, amma memnun değil. Yandık anlayacağınız. Şu ana kadar 58 dakikalık program, otomatik program, eco programı kullandık. alt bölümündeki tencereler ile tabaklarda yemek lekesi kalıyormuş. Bugün öğleyin baktım karma+hızlı programını çalıştırmış gidince sorarım artık. Anlayacağınız en iyi program kombinasyonunu aramakla meşgulüz. Tecrübelerinize talibim acilen.

    Ayrıca unutmadan yıkama bittikten sonra kapağı açtığımızda kapakta yoğun miktarda su damlacıkları gözlüyoruz bu normalmi acaba. Bişeyleri eksik veya fazla yapıyoruz ama bilemedik daha.
    Finish quantum tablet kullanıyoruz ayrıca parlatıcı dolu ve ek fonksiyonlarda otomatik tablet algılama mıydı ne o açık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msagdic -- 31 Temmuz 2018; 16:57:21 >




  • msagdic kullanıcısına yanıt
    Tablet algılama bende kapalı konumda ve tabak yada bardaklarda leke yok ayrıca parlatıcı zararlı bir kimyasal onun yerine elma sirkesi kullanıyorum sonuçtan memnunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sonunda doğruyu bulduk. Tablet algılamayı ben gelir gelmez açmıştım, tavsiyenize uyarak son yıkamada (58') tablet algılamayı kapatarak yıkadık ve sonuç çok daha güzel. Yalnızca tencere diplerinde mavi lekeler var, bunuda parlatıcı ayarı ile oynayarak düzelteceğimi düşünüyorum. Sanırım parlatıcı fazla geliyor şimdi 1 e düşürdüm. Elma sirkesinide deneyeceğiz.

    Diğer programları denemeyi de sabırsızla bekliyoruz. En çok da ben bekliyorum. Biliyorsunuz eşlerin mutluluğu her şeyden önce gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msagdic kullanıcısına yanıt
    Eşler mutluysa bizde mutluyuz nede olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,



    Bilgive paylaşımlar için teşekkürler. Makinenin şu anki fiyatı 2748TL olmuş :(((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı günler bizde bu forumdaki yorumları okuyarak aldık ilk 1 ay sorunsuzdu şimdi beyaz su lekesi bırakıyor

    Ayrica tablet algılamayı nasıl kapatıyoruz yardımcı olur musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huzurkolyem H kullanıcısına yanıt
    +1
  • Huzurkolyem H kullanıcısına yanıt
    Kullanım kılavuzunda tane tane anlatılıyor bir göz gezdirin derim hayırlı olsun



    Parlatıcı yerine elma sirkesi ve finish quantum ikilisi kullanıyoruz hiçbir sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese mrb.
    Buradaki yorumlara bakarak 2 hafta önce Arçelik 6588 I aldım. Ama hala en uygun programı bulamadım. Tüm programlarda çalıştırdım ama bulaşıklar kurumuyor, üzerlerinde yoğun şekilde su izleri var çokta temiz çıkmıyor bulaşıklar. Kitapçığa bakarak tüm ayarları yaptım değiştirdim ama sonuç aynı. Finish quantum tablet kullanıyorum. Tuz ve parlatıcıda ekledim sonuç değişmedi. Bu kdr kişi memnunken bende mi bir yanlış var bilemedim :( Ayrıca eski makinamı 2 günde bir çalıştırırdım anca dolardı. Bu makinanın içi mi ufak yada kullanışsız mı bilemedim her akşam mutlaka çalıştırıyorum aldığımdan beri. Bari temiz çıksa bulaşıklar :(
  • 11inadina11 1 kullanıcısına yanıt
    Biz makineyi gece çalıştırıp bulaşık bittiği zaman kapağı hemen açarak içerde kalan buharı tahliye ediyoruz. Çukur bulaşıkta kalan hafif ıslaklıkta sabah kurumuş oluyor. Parlarıtıcı gibi sağlıksız bir kimyasal kullanmıyoruz onun yerine elma sirkesi tavsiye ederim hem parlatıyor hemde çok sağlıklı sirke kokusuda zaten uçuyor. Tuzda kullanmıyoruz servis makine için tuz tavsiye etmedi kuvvetli bir aşındırıcı olduğu için uzun vadede korozyona sebep oluyormuş. Zaten hepsi bir arada tabletlerde tuza gerekte yok.



    Bulaşıklar bu şekilde tertemiz ve kuru sorun yaşamaya devam ediyorsanız mutlaka servis çağırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Biz de Arçelik 6366 I aldık. Yıkamasından memnunuz. Bulaşıklarda biraz leke oluyor. Yıkama bittikten sonra biz de kapağı açıyoruz. Kaliteli finish quantum tablet. Parlatıcı ayarınızı sorabilirmiyim? Beyaz sirke mi elma sirkesi mi? Arasında performans farkı var mı? Gözlemlediniz mi?
  • Herkese Selam,

    Bulaşık makinesi araştırırken buraya da bir bakayım dedim ve konuyu buldum. 6588 alma kararım var, sanırım herkeste memnun, da bu aletin fiyatı bir yıl önce 1500 tl iken nasıl olduda 2780 tl ye çıktı. Bu makineye yatırım yapsaydık 1 yıl da tüm yatırım araçlarından çok kazandırırmış sanırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takmad -- 19 Aralık 2018; 17:27:5 >
  • takmad kullanıcısına yanıt
    Selamlar aynen öyle oldu hocam bir nevi yatırım aracıda denebilir...



    Arçelik enflasyon ile bu şekilde savaşıyor demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelik rezaleti ben bu makineyi 6 aydır kullanıyorum ve neredeyse bütün metal eşyalarım paslandı. Servis geldi ve sepetlerin paslanmış olduğunu ve bundan dolayı çatal,bıçak vb. ürünlerime geçmiş. Servis garantiden sepet değişimi yapılacağını belirtti. Ben kabul etmedim ve makinem yenisiyle değiştirilecek. Ancak Arçelik paslanan eşyalarım ile ilgili hiç bir şekilde bana geri dönüş yapmıyor. Çağrı merkezini sürekli arıyorum. Yetkili birinin beni aramasını istiyorum. Arçelik beni ciddiye bile almıyor. Düşününki ben paslanmış eşyalar ile yemek yedim. Arçelik bu makineyi 2500-3000 TL'ye satıyor ve ürünün hakkını vermiyor. size tavsiyem asla bu makineyi tercih etmeyin. Arçelik markasıda hiçbir şekilde ürünün arkasında durmuyor. Eski kullanıcılar kullandıkları makinenin sepetlerinin alt tarafını kontrol etsinler. Arçelik benim için tam bir hayal kırıklığı

    Resimleri ekliyorum.ARÇELİK 6588 A+++ BULAŞIK MAKİNESİ KISA İNCELEMESİ&KULLANICI GRUBU ARÇELİK 6588 A+++ BULAŞIK MAKİNESİ KISA İNCELEMESİ&KULLANICI GRUBU ARÇELİK 6588 A+++ BULAŞIK MAKİNESİ KISA İNCELEMESİ&KULLANICI GRUBU ARÇELİK 6588 A+++ BULAŞIK MAKİNESİ KISA İNCELEMESİ&KULLANICI GRUBU




  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Soner.

    Arçelik rezaleti ben bu makineyi 6 aydır kullanıyorum ve neredeyse bütün metal eşyalarım paslandı. Servis geldi ve sepetlerin paslanmış olduğunu ve bundan dolayı çatal,bıçak vb. ürünlerime geçmiş. Servis garantiden sepet değişimi yapılacağını belirtti. Ben kabul etmedim ve makinem yenisiyle değiştirilecek. Ancak Arçelik paslanan eşyalarım ile ilgili hiç bir şekilde bana geri dönüş yapmıyor. Çağrı merkezini sürekli arıyorum. Yetkili birinin beni aramasını istiyorum. Arçelik beni ciddiye bile almıyor. Düşününki ben paslanmış eşyalar ile yemek yedim. Arçelik bu makineyi 2500-3000 TL'ye satıyor ve ürünün hakkını vermiyor. size tavsiyem asla bu makineyi tercih etmeyin. Arçelik markasıda hiçbir şekilde ürünün arkasında durmuyor. Eski kullanıcılar kullandıkları makinenin sepetlerinin alt tarafını kontrol etsinler. Arçelik benim için tam bir hayal kırıklığı

    Resimleri ekliyorum.
    Arçelik bulaşık makinelerinin kaçınılmaz sonudur. Geçmiş olsun.

    6 ay dolmadı ise cihazı iade etme hakkınız var ve iade etmenizi öneririm.




  • 6588 i satın alalı 13 ay olmuş şuan için en ufak pas emaresi göremedim tuz hiç kullanmadık

    Siz kullandıysanız belki sebep budur veya üretim kusuru olabilir dediğim gibi henüz bir sıkıntı gözlemlemedik, geçmiş olsun.



    ARÇELİK 6588 A+++ BULAŞIK MAKİNESİ KISA İNCELEMESİ&KULLANICI GRUBU

    ARÇELİK 6588 A+++ BULAŞIK MAKİNESİ KISA İNCELEMESİ&KULLANICI GRUBU

    ARÇELİK 6588 A+++ BULAŞIK MAKİNESİ KISA İNCELEMESİ&KULLANICI GRUBU

    ARÇELİK 6588 A+++ BULAŞIK MAKİNESİ KISA İNCELEMESİ&KULLANICI GRUBU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba,



    Ben de tuz kullanmadım. Sepetin alt tarafını kontrol edin. Benim de sepetin üst görünen kısımlarında hiç bir problem yok. İnşallah bir problem yaşamazsın. Çünkü evinizdeki metal eşyalarınız kullanılamıyacak duruma geliyor ve Arçelik servisi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün dün itibari ile geldi, biraz kullanayım bakalım nasılmış. Önceki makina da Arçelikti elektrik tasarrufu olması için o'nu sıcak suya bağlamıştım. Yıllarca da o şekilde kullandım. Sonuçta gaz elektriğe göre çok daha ucuz. Üstelik kombi ile bulaşık makinesi arası 2 metre. Kombim ferroli'nin 15 yıllık bir modeli, verdiği suyun sıcaklığı ölçtüm 55-60 derece arası. Yeni makineyi getiren servise söyledim sıcak suya bağlayın diye, şiddetle karşı çıktılar, bağlamadılar. "Bu yeni makine, problem olur bozulur" dediler. Onlar gittikten sonra ben kendim bağladım. Biraz deneyeyim buradan yine deneyimlerimi yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takmad -- 29 Aralık 2018; 15:7:38 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.