Şimdi Ara

ARÇELİK 5+1 SES SİSTEMİ PROBLEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BENDE ARÇELİK HPS 150 5+1 SES SİSTEMİ VAR GAYETTE GUZEL ÇALIŞIYOR FAKAT TV VE PC YANYANA HALİ İLE BU CİHAZDA ONLARDAN AYRI DURMUYOR ZATEN PROBLEMDE BURADA BAŞLIYOR ..

ARÇELİGİN KUMANDASINDA EN SON HANGİ TUSA BASTIYSAM (SES AÇ/KAPA) TV VEYA UYDU KUMANDASINDA KANAL DEGİŞTİRME VEYA BAŞKA BİR İŞLEM YAPMAK İSTEDİGİMDE SES SİSTEMİDE SANKİ KENDİ KUMANDASINDA SON TUŞ HANGİSİİ İSE ONA BASMIŞIM GİBİ TEPKİ VERİYOR SİZCE BU SORUNU NASIL AŞABİLİRİM

BEN KENDİMCE ŞİMDİLİK SES SİSTEMİNİ UYGUN BİR SEVİYEYE AYARLAYIP KUMANDA ALICISININ ÖNÜNÜ KAPATIYORUM DİGER KUMANDALARDAN ETKİLENMESİN DİE..

ARKADASLAR EGER BİR ÇÖZÜM BULAMAZSAK YAZIK OLACAK BU CİHAZA ONCA PARA VERDİM SALAK GİBİ BİRAZ KENDİNİZİ ZORLAMANIZI RİCA EDİYORUM Bİ ÇÖZÜM BULALIM..

• kardeş uydu cihazın onwa mı ?
    Şereftir seni sevmek, senle ağlayıp gülmek
    Galatasaray sevgisi, sürecek sonsuza dek
    Yetmiyorki stadlar, kalbimiz senle çarpar
    Layıksın bu sevgiye, şanlı Galatasaray
  • eger sorunu çözemessem bende kendi yaptıgım amp devresini kullanacagım gıbı gorunuyor onun kadar kalıtelı olmaz ama sadece tek sorununm motorlu potans ayarlamak ve o motoru kontrol edecek bı kumanda devresı pot olayınıda sanırım hazar arkadasımız ıle gorusup halledecegım gıbı gorunuyor

4440888 ara bu numarayı servis gönderirler en doğru bilgiyi servisten alırsın
    ben de arçelik yetkili servisi elektronik bölümüne bakıyorum size şunu söyleyim bir çok nedenden kaynaklanabilir hatta tvde ptc problemi de olabilir dolayısıyla görmek gerekiyor garantisi varsa ücret ödemezsiniz
  • İsmail bey,forumda gezerken bu konuya rasladım ve sizin bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm.ben arçelik çalışanıyım ,Sorunum hediye olarak aldığım arçelik ess 1300 ses sistemiyle ilgili.flash tan görüntü oynata bilen bu cihaz 4 gb nin üstündeki flash ları açamıyor normalmi?,ayrıca sadece avi leri destekliyor başka hiçbir format oynatmıyor bunun için codeck desteği varmı neyapmalıyım yada nasıl bulur ve yüklerim.?yardımlarınız için şimdiden tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tek Nick:Atreides52-Steam,Origins,Uplay,Battle.net,Bethesda,EpicGames,xBox,PSN,Android,GooglePlay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.