Şimdi Ara

Arçelik 12140 Mxa 12 kg Çamaşır Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, başlıkta belirttiğim Arçelik 12140 Mxa 12 kg çamaşır makinesini 30.500 TL'ye satın aldım. Ancak siparişten sonra ŞikayetVar'a bir göz atayım dedim, kafam bayağı karıştıracak kadar çok şikayet gördüm. Tabii açıkçası şu sıralar hangi marka veya modele baksam internette hep bir sürü şikayet var, insan ne alacağını şaşırıyor. Bu makineyi aranızda aktif olarak kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz, yoksa iptal edip başka bir modele mi yönelmeliyim? Yorumlarınızı bekliyorum

• Beyaz eşya markalarin cogunda ufak tefek kronik veya sevilmeyen can sıkan durumlari olabilir.Şahsen beyaz eşyada bosch simenes profilo markasi hariç başka markalara o kadar para baymazdim. 4/4 değiller belki ama Yerli markalar gibi değiller en azindan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Beyaz eşya markalarin cogunda ufak tefek kronik veya sevilmeyen can sıkan durumlari olabilir.Şahsen beyaz eşyada bosch simenes profilo markasi hariç başka markalara o kadar para baymazdim. 4/4 değiller belki ama Yerli markalar gibi değiller en azindan..

Beko nun servisini seviyorum 10 yıl sonra bozulan buz dolabı için bile parça tedariği yapmışlardı servis ağı yerlilerin iyi o yüzden tercih ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.