Şimdi Ara

Arc S Facebook silme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben facebook kullanmıyorum hatta sevmiyorum da zaten olurda bi arkadaşım girmek ister normal tarayıcıdan girsin istiyorum bu yüklü gelen facebook'u silmeme yardımcı olur musunuz bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Hep Biz Olduk El Sallayan,Haykırsak Duyarlar Mı Sesimizi,
    Hangi Sevdadan Galip Çıktık Ki?
    Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran,
    Bize Her Sevdadan Geriye Kalan,
    Sadece Galatasaray.
    Umut K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

root şart. cesaretlenip root at bence :D

haha :D abi bilsem nasıl atıldığını bi yerde okudum çok fazla bilgisi olmayanlar denemesin yazyor ee bende bu konularda pek bilgi sahibi değilim cesaret edemiyorum

Orijinalden alıntı: b0nib0n

quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

root şart. cesaretlenip root at bence :D

haha :D abi bilsem nasıl atıldığını bi yerde okudum çok fazla bilgisi olmayanlar denemesin yazyor ee bende bu konularda pek bilgi sahibi değilim cesaret edemiyorum

yaparsın ya. kolay iş.
    Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran,
    Bize Her Sevdadan Geriye Kalan,
    Sadece Galatasaray.
    Umut K.
  • silemezsiniz ancak telefonda ics yüklü ise uygulama ayarlarından Facebook uygulamasını inaktif edebilirsiniz bu olay rootlu cihazlarda kullanılan titanium backup programının uygulama dondurma özelliği ile eş değerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

silemezsiniz ancak telefonda ics yüklü ise uygulama ayarlarından Facebook uygulamasını inaktif edebilirsiniz bu olay rootlu cihazlarda kullanılan titanium backup programının uygulama dondurma özelliği ile eş değerdir

Arkadaşın dediği gibi ICS'de çaresi var ama GB'de root etmekten başka çaresi yok. Bu arada eğer facebook kullanmıyorsanız Timescape uygulamalarını da dondurun/silin
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

ICS de ayarlar-uygulamalardan istediklerinizin çalışmasını durdurabilirsiniz yine tamamen silmek için root gerek
    GB de kesinlikle root yapmanız gerek

bu lanet facebook çalışmasını durdurduğum halde yeniden çıkıyor root yapmasını bilmediğim için yapamıyorum zaten sıkıntı orda. birde bu google haritalar uygulaması çıktı onuda açmadığım halde ben uygulamalardan kapattıkca saniye başına kendiliğinden açılıyor. az önce 4.0.4 güncelledim çok hoşuma gitti ama bu kendiliğinden uygulama açılması hala değişmedi çok sinir bozucu boşu boşuna hem yer kaplıyo facebook ve timescape hemde bataryamdan yiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0nib0n

quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

ICS de ayarlar-uygulamalardan istediklerinizin çalışmasını durdurabilirsiniz yine tamamen silmek için root gerek
    GB de kesinlikle root yapmanız gerek

bu lanet facebook çalışmasını durdurduğum halde yeniden çıkıyor root yapmasını bilmediğim için yapamıyorum zaten sıkıntı orda. birde bu google haritalar uygulaması çıktı onuda açmadığım halde ben uygulamalardan kapattıkca saniye başına kendiliğinden açılıyor. az önce 4.0.4 güncelledim çok hoşuma gitti ama bu kendiliğinden uygulama açılması hala değişmedi çok sinir bozucu boşu boşuna hem yer kaplıyo facebook ve timescape hemde bataryamdan yiyor.

Uygulamalar bölümünde tümü sekmesine tıklayın ve çalışmasını istemediğiniz uygulamalara girip devre dışı bırak yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.