Şimdi Ara

ARC S BRİCK OLDU ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cİhaza ultimate hd rom yüklemistim 5.1 xdahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920207 bu linkide. romu kurdum walkman falan yoktu sonra tekrar kurdum walkmanı isaretledim kurarken bu sefer sony yazısında tkaılı kalıyor ne cwmye gidebiliyorum nede flashtool görüyor cihazımı :/// acil nolur yardım edin allah aşkına ne yapmalıyım :(

• BL kapalı arkadaslar lütfen kurtaramazmıyım cihazı sony yazısındak alıyor cwmyede girmiyor daha önce hiç böyle olmamıstı nolur birisi el atsın :((
  • telefon sony yazısında kalıyor bildirim ısığı falan yanmıyor kabloyu bağladınız zaman sadece sony yazıısnda takılı kalıyor flash tollde kabloyu sök geri tusuna basarak tak diyor yapıyorum ama nafile hic bi tepki yok nolur bir allahın kulu yardım etisn ya dhaa önce cok brick ettim artık ailemin tepkisinden korkuyorum bu sefer
  • bildirim ışığı yanmıyor tek yaptığı iş açılıyor sony yazıyor ve şarja tkaınca yine otomatik acılıyor lütfen biri yardım etsin tekrar ediyorum BL kapalı telefonun böyle olması anormla değilmii bl kapalıyken cok zor brick olur dmeişlerdi :(( alt tarafı bi walkmanı işaretledik yaa
  • Brick değil sanırım. Flashtool programı ile yazılım yüklemeyi denemişsiniz ama bilgisayarın tanımama gibi bir sorun da olabilir. Flashtool programı kullanmadan geri tuşuna basılı tutarak bağlamayı denediniz mi aygıtı görüyor mu?
  • frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    bataryayı cıkardım 10 dk sonra taktım flashtool gördü telefonu nası bi sacmalıksa artık ama oldu sükür :)
  • Bu tip durumlarda şarja kısa süreli bağlamak çözüm olabiliyor zaten. 2011 xperia serisini brick etmek pek koay değil zaten. Beceri ister.
    ultimate hd rom 5.0 yüklü cihazda ama bir sorunum var hafıza kartında uygulama resim video var resim ve videolara erişebiliyorum ancak templerun 2 uygulamasını yükledim mesela cihaza. oynamaya calısıyorum uygulama bulunamadı hatası geliyor. sd karttaki hiç bi uygulamaya ulasamıyorum? bunun sebebi nedir acaba? cihazı pcye bağlayıncada görmüyor pc sadece sarj oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

ultimate hd rom 5.0 yüklü cihazda ama bir sorunum var hafıza kartında uygulama resim video var resim ve videolara erişebiliyorum ancak templerun 2 uygulamasını yükledim mesela cihaza. oynamaya calısıyorum uygulama bulunamadı hatası geliyor. sd karttaki hiç bi uygulamaya ulasamıyorum? bunun sebebi nedir acaba? cihazı pcye bağlayıncada görmüyor pc sadece sarj oluyor

Telefondan kartı biçimleyin. Programları tekrar google playden kurun.
    kartı nasıl biçimlendiriyoruz?
    biçimlendirdim ama yine aynı. telefonu pcye bağladığımda görmüyor pc telefonumu. ses cıkoyr pcden telefonda sarj oluyor ama hafıza kartına erişemiyorum?? rom yükledikten sonra oldu bu sorun romdan önce yoktuu
  • Rom değişin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.