D ) Hiçbiri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
D ) Hiçbiri |
Araziden kastınız patika yollar vs. ise hepsi gider. Ama dağ bayır tepe gezer off-road'a girip kar çamur birikintilerine dalar çıkarım derseniz hiçbiri uygun değil. Yani gitmesine giderler ama yazık olur araçlara. Bunlar şehir SUV'leri çünkü. |
Araziden kastınız patika yollar vs. ise hepsi gider. Ama dağ bayır tepe gezer off-road'a girip kar çamur birikintilerine dalar çıkarım derseniz hiçbiri uygun değil. Yani gitmesine giderler ama yazık olur araçlara. Bunlar şehir SUV'leri çünkü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 5 Aralık 2020; 15:6:54 > |
Merak ettiğiniz özel sorularınız varsa özelden yazabilirsiniz. Dün itibariyle 100bin km yi devirmiş bulunmaktayım. |
Size araç satılmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ulan biriniz de açın iki video izleyin, hiçbirinizin bu arabalardan yok malum ama sallama tonla. ilk nesil xc60 özellikçe çamurlu zeminlerde canavar gibi gidiyor. haldex kavraması gayet başarılı. ne palavracı güruhsunuz birader. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vay be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arazi için hiçbiri alınmaz bence de onun haricinde bu dördü arasından GLC Coupe üstünde dururdum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 6 Aralık 2020; 20:58:56 > |
Bu araçların yarı parasına Ranger, Hilux veya L200 almak daha mantıklı olacaktır. |
Ben Kadjar'ı çok seviyorum hocam. Bir zamanlar ilgilendiğim bir araba idi. Kadjar hakkında yorumlarınızı almak isterim. :) |
hakiki arazi aracı istiyorsan defender, rubicon, mercedes g araçlarına bakacaksın, diğerleri şehir içi kullanıma uygun yapılmış zor şartlarda yolda kalmayacak araçlardır |
Okadar para veriyorsun hâliyle insan pimpirik yapıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni bir otomobil alacağım. Şehir içi ve arazi için kullanacağım. Donanımlarıyla beğendiğim arabalar. Mercedes GLC veya GLC coupé Volvo XC60 Bmw X3 sDrive Sizce hangisi tercih edilmeli? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araziye sokulmaz hocam bunlar. Arazi den kastınız hafif bozuk yollar gideyim sahile oraya buraya ulaşayım derseniz belki olur. Ben de kadjar var onu bile araziye sokmaktan çekiniyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6 Aralık 2020: Üçünü de almayacağım. |
Volvo Xc60'da memur tarafından az daha ayak üstü kazıklanıyordum... |
Memurdan olursa almam asla Volvo Xc60 hikayesine dönmesin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 8 Aralık 2020; 14:10:21 > |
Maşallah.:) Tamamdır hocam. |