Şimdi Ara

ARAYIP SORAN BİLE OLMAMASI.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben açık liseye geçtim, lisemdeki ortamı da hiç sevmedim. boş bir 3 sene geçti. arkadaşlarım da gitti ya da bir yerlere gittiler, bazılarını da ben sevmiyorum.

yalnız kaldım, bu sene de yalnızdım. çok yalnızdım, geceleri çok uyumadığım geceler oldu, nefret edip bunalıp geceleri dışarıda üst üste sigara içip titreyip bi süre uyuya kaldığımı da. vucuduma bu tepki veriyordu, kalbimi sadece masturbasyon ve bu tür tekil alışkanlıklar hızlandırıyordu, kaldırımlarla da konuştum.

hep yalnızdım aslında, sınava tek gireceğim. bu hayatta tek olduğunuzu öğrenin, ben iyi bir yer kötü bir yer de yazsam yine böyle olacak.

kötü bir seneydi, çalışamadık. sorun mu, değil. bazen kestirebiliyorsunuz, sınav da önemli değil. girip çıkacağız bir şekilde, 3 gün sonra paydos.

ama bu yalnızlık hissi hiç geçmeyecek, hiç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• parasız erkeği sadece g*y sever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eniyiyayınösym kullanıcısına yanıt
    aşktan bahsetmiyoruz, o hiç olmadı. o kadar yabancıyım ki annemin elini bile nasıl tutacağımı bile bilmiyorum.
    sevilsek yeter, arayamız soranımız yok. anca insanların işi düşünce.
    ne insanları ne pislikleri kimler seviyor, tanrı beni çok fena sınıyor.

• ben varım ya karamba senin için foruma giriyorum kaç gündür, sınav da sana girsin.

• https://www.youtube.com/shorts/d147KEK0rhc?feature=share

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kültür ve toplum dernekleri var, belediyelerin sosyal etkinlikleri var, muzeler sinemalar yarismalar, ucretsiz egitimler, ucretsiz etkinlikler, tiyatrolar sergiler, binlerce etkinlik var. Insanlar zaten buralarda arkadas oluyor. Yalnizim demek için bahane ariyorsunuz. O kadar insan varken o kadar imkan varken gece kalkip kaldirimla konuşacak kadar patetik olmayın. Bu zavallılık ve apt*lliktir.

• Şu forumda bile kac tane topluluk var borbirini hoc tanimadan arkadas olmuş.

• of..

• Benim de sevgilim yok hocam boş verin

• Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt
    sevgili değil, kötü çevre, aptal insanlar.. sonuçta geçmişte kalsalar da hepsi sıkıntı.

• üniversiteyi bekle hocam orada çok iyi arkadaşların olur 

• 😤

• numara ver ariyim

• Çevre aslında insanın kontrolünde olmayan bir şey. Zengin doğsan zengin yerlerde ikametgah edersin. Çevren daha iyi olur.

Örnek:

Zengin çevrede parkta yerde çekirdek çöpü görmezsin ama fakir yerlerde görürsün.

• up

• mralex2003 m kullanıcısına yanıt
    Mavi durak seni bekler karamba

• Her şey çıkar ilişkisidir normal

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.