Şimdi Ara

Araştırın,bulun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu çok büyük önem arz ediyor.

Lütfen ilgiyi kesmeyelim,yerin dibine gireyim.

Araştırmaları eksik olan W140 nickli arkadaş,lütfen daha doğru araştırsın ve foruma sürsün.Rica ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 20 Temmuz 2010; 18:14:58 >

• Stuttgart'a geleceksen sana seve seve eşlik ederim, beraber gideriz...

imzamdaki okulda okuyorm...
  • Değişik bir gün olmuş tabi kişiden kişiye iyisi kötüsü değişir sen mutluysan sorun yok hayırlı geceler rüyanız hayrolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Hayatımın en kötü gecesini yaşadım.En görmek istediğim insan ile saatlerce aynı masada oturduk.Göz göze bile gelemedi benimle,tam bir şerefsizdi ve bana yaptıklarından sonra bana bakması orada cinayet sebebi olurdu sanırım....

Ancak bu olayın ardından o gereksiz şahıs masadan kalkınca,biri ile tanıştım.Kendisi yurt dışı gezileri düzenliyormuş.Sonunda hayalim olan Porsche müzesini ziyaret etmek amacıyla Stuttgart'a bir program hazırlayabilir mi diye sordum,o da seve seve dedi.Ve telefon numarasını aldım.Sanırım yıllardan beri hayalim olan yere artık sonunda gidebiliyorum. :)

Paylaşmak istedim sadece. :) Herşeye rağmen gün güzel bitti. :)

dostum beni ilgilendirmez ama biraz fazla takmışsın sen porscheye

• quote:

Hayatımın en kötü gecesini yaşadım.En görmek istediğim insan ile saatlerce aynı masada oturduk.Göz göze bile gelemedi benimle,tam bir şerefsizdi ve bana yaptıklarından sonra bana bakması orada cinayet sebebi olurdu sanırım....

Ancak bu olayın ardından o gereksiz şahıs masadan kalkınca,biri ile tanıştım.Kendisi yurt dışı gezileri düzenliyormuş.Sonunda hayalim olan Porsche müzesini ziyaret etmek amacıyla Stuttgart'a bir program hazırlayabilir mi diye sordum,o da seve seve dedi.Ve telefon numarasını aldım.Sanırım yıllardan beri hayalim olan yere artık sonunda gidebiliyorum. :)

Paylaşmak istedim sadece. :) Herşeye rağmen gün güzel bitti. :)

Görmek istemediğin kişi olmasın ?

Bir hayalin gerçek oluyorsa ne mutlu sana

• Evet orada bir yazım hatası meydana gelmiş.

Teşekkür ederim arkadaşlar. :)

@metinar
    Eğer gitme olayı kesinleşirse sana telefon numaramı PMden göndereceğim. :)

@Duman
    Ne yapalım elimde değil ki. :)
  • Bir sürü konuda Porsche hayranlığına dair mesajını görüyorum.Umarım bir gün sahip olursun arkadaşım.Ama sana tavsiyem böyle lüks şeylerin hayalini çok kurma.Elde edemezsen kendini boş yere üzersin.
  • hocam yıllarca uğraşıp şahini porscheye çevirenler var ya. sana ayarlasak bi tane rahat edicek misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Bir sürü konuda Porsche hayranlığına dair mesajını görüyorum.Umarım bir gün sahip olursun arkadaşım.Ama sana tavsiyem böyle lüks şeylerin hayalini çok kurma.Elde edemezsen kendini boş yere üzersin.

Lüks denilmemeli.Bir Porsche dendiği zaman 250.000 euroluk araçlar,GT3 ler akla geliyor...Ancak kimse bilmiyor ki 5000 motor bir Porsche'yi günümüz Türkiye'si içinde 25.000 tl ye bulmak mümkün.Ha ben onu almayacağım...3,2 993 kasa bir 911 alacağım o ayrı.O da 40 milyar gibi bir para.Bakımları ile falan 50 yi bulur tahminen...

2-3 sene sonra Allah nasip eder de borçlar biterse kesinlikle alacağım...

Artık ileride "keyif arabası" yerine ciddi olarak sürmek,hız yapmak amacıyla 1996 model bir 911 turbo almayı diliyorum...Ancak önce 993 kasa 911 hayalimde var. :)

Saygılar.

@atillaHun

Aslında ben de istesem "apaçi style" denilen tarzda Vosvos'umu(ki bu şahin vs araçlardan daha elverişli eski kasalara göre,özellikle bir 356)mod. edebilirdim.Ancak bana "safkan" bir Porsche gerekiyor.O da bir 911 olabilir mesela.50 milyar gibi bir parada ayağımın altında.O da aslında alabilirim şu anda ama borçlar var onları ödemeden kendimi batakta bulmayı istemem...2 sene sonra kesin bitiyor da hayırlısı ile işte 1 yıl da işler düzene girer,sonra alırım arabamı zaten. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 16 Temmuz 2010; 4:39:22 >

• Vayy voldroy bizi birakiyosun he... Gittiginde orda fotograflar çekipte burda paylaşmassan sana soylicegim güzel sözlerle sınırsız banlanmayi göze alirim haberin olsun..!

Porsche Aşki Sınır Tanimaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 16 Temmuz 2010; 6:03:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Vayy voldroy bizi birakiyosun he... Gittiginde orda fotograflar çekipte burda paylaşmassan sana soylicegim güzel sözlerle sınırsız banlanmayi göze alirim haberin olsun..!

Hocam nerelerdeydin ya. :)

Gitmiyorum temelli,1 hafta maksimum kalırım,diğer türlü para yetmeyecek gibi gözüküyor.Gider ayak bir model olayı da başımı sardı.50 tl ye Boxster(sıfır) yada çok daha kaliteli bir markada GT2(90 tl-ikinci el)buna karar vermeye çalışıyorum.

Zaten bugün İstanbul'a gideceğim,oradan da Ankara'ya.Yolda ölmezsem müzeye de gider,fotoğrafları da eklerim umarım. :)

• quote:

quote:

Vayy voldroy bizi birakiyosun he... Gittiginde orda fotograflar çekipte burda paylaşmassan sana soylicegim güzel sözlerle sınırsız banlanmayi göze alirim haberin olsun..!

Gitmiyorum temelli,1 hafta maksimum kalırım,diğer türlü para yetmeyecek gibi gözüküyor.Gider ayak bir model olayı da başımı sardı.50 tl ye Boxster(sıfır) yada çok daha kaliteli bir markada GT2(90 tl-ikinci el)buna karar vermeye çalışıyorum.

Zaten bugün İstanbul'a gideceğim,oradan da Ankara'ya.Yolda ölmezsem müzeye de gider,fotoğrafları da eklerim umarım. :)

hayırlı yolculuklar.resimleri ben de merakla bekliycem.

• quote:

dostum beni ilgilendirmez ama biraz fazla takmışsın sen porscheye
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Android

quote:

quote:

hayırlı yolculuklar.resimleri ben de merakla bekliycem.

Sağol. :) Belki oradan bile atabilirim ama Turkcell in internet paketleri yurt dışında geçerli değil mi?Eğer geçerliyse oradan da anlık ulaşabilirim sizlere...

30 dakika sonra son işlerimi halletmek için bir görüşmeye gideceğim.Sonra da akşama kadar sürekli iş,iş,iş...Sonra da uçağa atlayıp İstanbul...Oradan da bir iş...Daha sonra araba ile Ankara.

Evimi özledim!

@linkinpark

Evet,kimseyi ilgilendirmez aslında...

Hayatınızı adadığınız kutsal şeyler vardır...Aile gibi değil.Bir hayat amacı. 50 yaşında olsanız da,son yaşadığınız gün de olsa yapmak istersiniz,bir hedef vardır hani...Benim için o kutsal amaç Porsche...Gerekirse ciddi anlamda yatırımlar yapmak ama hayatımda hep bildim bileli arabaları bana farklı hissettiren tek markadır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 16 Temmuz 2010; 6:23:50 >

• Dostum Özenti Gibi Geliyor Sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkinpark_k

Dostum Özenti Gibi Geliyor Sanki

Peki.Kabul edilebilir...

Ama kimin,neyin özentisiyim?Beni aydınlatırsan çok sevinirim.
  • Ya Hani Filmlerde Olur ya Araba Benim Hayatım Bilmem Ne Vs vs Bir İnsanın Hayali ve ya Hayatı Nasıl Bir Araba Olabilir.Başkalarının Aklını Kullanarak Da O Arabaya Sahip Olabilirsin......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkinpark_k -- 16 Temmuz 2010; 6:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkinpark_k

Ya Hani Filmlerde Olur ya Araba Benim Hayatım Bilmem Ne Vs vs Bir İnsanın Hayali Bir Araba Hayatı Hayali Nasıl Olabilir.Başkalarının Aklını Kullanarak Da O Arabaya Sahib Olabilirsin......

Böyle bir tane bile film izlemediğimden o konuda bir yorum yapamayacağım. :)

Ancak özetle bu Porsche sevdası nereden geldi diye soruyorsan eğer(ki amacın daha farklı sanki ama...neyse)dedemin Vosvos'undan gelme.Şu anda altımdaki araba olur kendisi.3 yaşımdan beri dedemi beni gezdirmesini hep severdim,hep de o arabayla gezdirirdi...356 nın fotoğrafını siyah beyaz gazetede ilk gördüğüm an "Bizim tosbaa" diye düşündüğümü hala hatırlarım...Bir VW zannetmiştim.Zaman geçtikçe olayları daha çok kavradım.Daha Porsche'nin yazılışını bilmeyen biriydim,daha sonra fuarları takip eden biri oldum...Daha sonrası da boş zamanlarımdan araştırma ve dil geliştirmek için yazı çevirileri ile geldi zaten.

Daha sonra model koleksiyonu ile(sene '99)daha da büyüdü bu olay.İlk 996 911i sokakta görüşümü hala hatırlarım...Dün gibi...

İnsanların direk yargılaması,özenti demesi kolaydır.Oysa ben sana buradan bak neleri getirdim...3 yaşımdan beri olan bir süreçten bahsettim.2 günlük bir olay değil.Zaten forumda 3 yıldır beni bilen bilir,daha çok önceden beri bulunduğum sanal ortamlarda da "Porsche'ci" olarak bilinirim.

Hem artı olarak;
    -Porsche reklam yapamaz...
    -Her zaman en iyi gibi asla duyurulmaz(ki çoğu alanda en iyiler listesinde 1. olsa da...)
    -Ferrari her zaman insanlar için "spor araba" sembolü olmuştur
    -BMW görülen efsane olarak anılır

Porsche'nin ancak adı arada sırada geçer...Adama sorsan bir Ferrari'yi göstererek bu Porsche mi diye,adam hemen evet der mesela...

Benim bulunduğum çevrede de günde milyon defa "Ferrari" lafı duymama rağmen hala bu markayı savunuyorsam,"özentilik" konusunda düşünmek lazım bence.

• Arkadaşlar ben hazırlanıp çıkayım artık görüşmeye geç kalmak istemiyorum.

Linkinpark,

Girebilirsem yorum yazacağım ancak amacında iyi bir şeyler sezmedim ne yazık ki...Umarım yanılıyordum.

Herkes sağlıcakla kalsın arkadaşlar. :)
  • Nereden Geldiğini Sordum.Niyetim Kötü Amaçlı Değil.İnsanlara Kötü Niyetle Yanaşmamaya Özen Gösteririm...Ama Benim Gözümde Porsche Al Üstü

Bir Araba Senin İçin Farklı Olabilir Ama Bir İnsanın Bu Kadar Bir Arabaya Tutkusu Aşırı Derecede Olması Biraz Tuhafıma Geldi...Ona Binmek,Sahib Olduktan

Sonra Bu SEnin Tatminkar Etmicektir...Ne Kadar Çok Porschen Olsa Daha Çok İsticeksin...Porsche ye Sahib Olan Adam Acaba Ne Düşünüyordur?

Daha Üst Bir Otomobil Markası Olan Daha İyi Olan Bir Otomobil İstiyecekdir.....Onun İçin Benden Sana Tavsiye Elindeki Ne İse Ona Şükret
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.