Şimdi Ara

aras kargo rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 ocakta n11 sitesinden bilgisyar parçası satın aldım (ekran kartı) 4 şubat oldu ürün hala getirmediler bukadar duyarsız lakayıtsızlığa pes
    diyorum hadi getirmediniz muhakkak bir sebebi olmalı bi yerde bi aksaklık var belliki kargo takibe baktım alıcı ürünü kabül etmiyor yani bu yalana neden başvuruyosun bir kargo için haysiyetini hiçe sayıyosun hiç mi onurun gururun yok neden yalan söyler ki oda ayrı bir muamma
    bir garip acayip bir durum her gün kargo takip sayfasına bakıyorum alıcı kargo kabğl etmiyor diye açıklama girilmiş benim bile bu duruma inanacağım geldi şubeyi aradım hanımefendi ben evdeyim kargo bekliyorum kargoyu reddetiğim filan yok arasın444 lü nosu yazılı şikayetimi gönderdim canlı destek ten durumu anlatım dedikleri tek şey dağıtımda gün içerisinde gelir bir yanlışlık olmuş yoksa ben evde mi değilim acaba
    bukadar yalan sylediklerine göre bir bildikleri vardır

• git kargo bürosundan al kardeşim. Çok zor bir şey değil. Ne kadar uzak olursa olsun sonuçta dünya kadar para verip ekran kartı alıyorsun peşinden sen koşacaksın onlar değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı kuryelerin işini haketmemesi olabiliyor, veya senin yazdığın adresi bulamayıp uğraşmadan direk geldik yoktunuz lafı koyuyorlar vs.

İstanbulda hiç yaşamadım kargoyla alakalı sorun, hangi bölgeyse,ilçeyse yazında aratanlar öyle görsün konuyu.
    internetten kitap satın almıştım aynı adres sürat kargoydu galiba 1-2 içinde getirmişlerdi bu adresi bulamamalrı diye bir şey söz konusu olamaz hem daha önce birkargo yuda aras geitrmişti şimdi neden böğle bir şey yapıyorlar anlamış deyilim
    biz böğle her işini yapmayanın peşinden koşarsk sırtımzıa semer takanda olur kırbaç vuranda mesele başka sen önce onu anla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patchl

evden eve her türlü nakliye yapan şirketler ile kargo firmalarını ya bir tutuyorsun yada karıştırıyorsun burda peşinden koşmak için aman kırılmasın dökülmesin diye koşarsın
    bu kargo firmalarına iso bilmem kaçları boşuna vermiyorlar değilmi vermeseler peşinde koşalım kargolar kargo firmasının garantisi altındadır burada eve getirme tahhüdünü yerine getirmemek var
    biz böğle her işini yapmayanın peşinden koşarsk sırtımzıa semer takanda olur kırbaç vuranda mesele başka sen önce onu anla

tamam da kimse kargo şirketini özel seçmiyor yapacak bir şey yok aldığın yer orayı seçmiş sende getirmiyorsalar peşinden koşacaksın.

Bizim burda 30 senelik yerli birisi kargo şirketinde çalışıyo ama verdiğim adresi bulamadı daha çarşının göbeğinde oturuyorum oluyo böyle şeyler insan sonuçta.

• sorun yaşamadım firma iyidir sorun yaşıyorum firma kötüdür den ziyade yaşana talihsiz olay hakkında yorumlar yapmak daha mantıklı
    benim arasın kalitesini ölçecek ne bilgim var nede donanımım ben buraya arasın aleyhine slogan atmaya holiganlık yapmak için bunu açmadım zaten lütfen arkadaşlar konudan başka mana çıkarmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Aras kargo işini iyi yapan bir firma bence. En az 10 defa kargo yollayıp almışlığım var. Bir sorun yaşamadım.

aras kargo nasıl işini iyi yapan bir firma. sen sorun yaşamamış olabilirsin ama. 3-4 defa sorun yaşayınca bir daha asla dedim.
    aras kargo ile çalışan yer varsa, ya arayıp ürünü başka kargo ile gönderilcek şekilde sipariş ettim ya da başka kargo ile çalışmayız diyen olursa alışverişten vazgeçtim. bu konuda da satıcıyla görüştüm.
    şubesine göre değişiyor olabilir ama, özetle bir çoğu şubesi şüpheli ve aynı benim gibi şikayetçi olan doludur. bu da kötü bir firma olduğunu gösterir.

karar sizin, sizin orası iyi çalışıyorsa siz devam edin. ama başınıza olmadık işler gelip de kargo peşinde ordan oraya ve şikayet peşinde koşma durumunda kalabilirsiniz.
    en acayipi de başka adrese 2 kez teslimat yapılması, nasıl oluyosa eski adreslerime gitmiş ve onlar da iyi niyetli çıkıp beni aradılar. yoksa kargo ortadan kaybolmuş ben dava açmayla uğraşıyo olurdum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaefe88 -- 24 Mart 2016; 14:52:05 >
    AMD 7800X3D / Corsair İcue Link Titan 360 RX RGB / MSI Mpg B850 Edge Ti WIFI 7 / MSI RTX 5080 Gaming Trio OC / Corsair Vengeance EXPO 2x16 GB 6000 MHz CL30 (Dual Kit) / MSI A850GL 850W 80+ Gold Modüler / Samsung 970 EVO 500GB M2 SSD / +3 adet M2 SSD (toplam 5 TB) / Seagate 1 TB SSHD / Seagate İronwolf 4 TB / Asus Tuf Gaming VG34WQML5A 34" VA 2K 250Hz

• 2 gün işinden kalan annem gelen kargocuya işinden kaldığını söylediğinde (Bilecik 50 bin nüfuslu küçük şehir), kargocu "getirdiğime şükret, beğenmiyorsan geri ver kargoyu" şeklinde 55 yaşındaki kadına laf etmiş. Kargoyu açınca kargonun kasasının ezilmiş olduğunu gördü ve (ürün metal kasalı uydu alıcı) Aynı gün içinde annem kargo şubesine gidiyor ve tutanak tutturuyor, ben de müşteri ilişkilerini de arayıp şikayet ettim, kargocu ben yapmadım deyip aklamış kendini. 7 Mart günü ürün Eskişehir bölgeye tazmin dilekçesiyle gitti deniliyor (birden fazla kez müşteri hizmetlerine verdikleri tazmin numarasını sorgulattırdım böyle bir kayıt yok cevabı aldım hepsinden, gittiğinden de şüpheliyim). 25 Mart günü aradığımda kutunun yeterince parçalanmamış olduğunu, tazmin etmeyeceklerini söylediler. kutu üszerine sabıldığında geri esner dimi,adama ben cihazı kullanıcam kutuyu değil dedim,metal kasayı yamultmuşsun dedim,yapacak bir şey yok diyor bana .gönderin o zaman kargoyu geri dedim tamam dedi 1 hafta olacak haşa yok eskişehirden bileciğie gelemedi kargo.Telefon konuşmalarının ses kayıtları var. 31 Mart oldu,1 aydır ürünüm ortalarda yok. Nasıl sorumsuzluk bu.Yapamıyorlarsa bıraksınlar bu işleri .
    Bu mesaja eklenen görseller:

aras kargo rezaleti aras kargo rezaleti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.