Şimdi Ara

ARAS KARGO'DA YAŞADIĞIM 8000 TL DEĞERİNDEKİ HIRSIZLIK (VIDEO VE EKŞİ LİNKİ EKLENDİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
5
Favori
37.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aras kargodan iğne dahi almam bundan sonra zaten sevmezdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun çok sinirlendim
  • üstad kimsenin günahını alıp suclamak istemem sadece bilgi ve önlem amaclı paylaşmak istiyorum , bu tür bi olay forumdan tanıdıgım bi abimizin başınada geldi , onun olayı söyle olmuştur.



    izmirde birisi macbook pro’yu almak üzere bizim arkadasla anlasıyorlar , alıcı izmirde tanıdık biri olup olmadıgını soruyor ve mümkünse izmir içi elden teslim almak istediğini ve ödemeyi macbooku alırken elden yapmak istediğini söylüyor.



    bizim iyi niyetli forumdas abimiz , izmirde güvendiği ve sevdiği bi arkadsından alışveriş için yardımcı olmasını istiyor. arkadasıda kıramayıp yardımcı olmak istiyor.



    forumdas abimiz, kargoyu arkadasına gönderiyor ve alıcı elden alıca elemanın boşlugundan yararlanıp telefon numarasından ziyade isim ve soyismini öğrenip izmirde hangi semtte oturdugunu sorup , macbook pro’yu satın almak isteyen dolandırıcı eleman, aracı arkadastan önce kargo firmasına gidip aracının isim soyismi ile kargoyu alıp gitmişti.



    kargo firmaları genelde kimlik kontrolü yapmıyorlar , acı bi gercek ama malesef yapılmıyor.



    alışveriş yaparken cok dikkatli olmak gerekiyor



    bu dolandırıcılık yöntemi cok yaygınlastı sanırım.



    dava falan acıldı ama sonuc ne oldu bilgim yok.



    Herkese iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adamlardaki rahatlığa bak. Bizde bu işin farklı bir şeklini yapıyoruz nakliye olarak iller arası parsiyel ve komple yük taşımacılığı. İnsanların emanetlerini namusumuz olarak görüyoruz aman malların başına birşey gelmesin aman insanlarla uğraşmayalım diye uğraşıyoruz. Allah belanızı versin kargo gibi sizin ağzınıza tüküreyim!! Allah ıslah etsin sizleri hırsızlar!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aras kargo kadar rezil bir firma yiktur yasadiklarimdan soyluyorum ama forumda bu konulari gorunce dusundugum sey bazi subelerde bu mallari ic eden biri yada birileri var,ben eminim boyle olduguna yurticinde duydunuzmu boyle birsey olsada yurtici adamin canina okur mali teslim edenden o parayi soke soke alir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Show whatsapp ihbar attına attım bakalım

    ARAS KARGO'DA YAŞADIĞIM 8000 TL DEĞERİNDEKİ HIRSIZLIK (VIDEO VE EKŞİ LİNKİ EKLENDİ)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras kargo ÇALIYOR ama ÇALIŞIYOR.
    Aras kargoya ve personeline laf eden VATAN hainidir, darbeci veya FETÖCÜDÜR.
    Bunların hepsi şirketin itibarını zedelemeye çalışan itibar cellatlarının işi..

    Dik dur eğilme ARAS Türkiye seninle... inadına ARAS.
    Hem ofislerinde Bismillah yazıyor..
  • İnternetten çok alışveriş yapıyorum ve tüm kargo firmalarıyla işim oluyor. Şubede teslimlerde Sürat Kargo Dışında kimlik soran olmadı. Aras ve Yurtiçi tc bile sormuyor. Hatta bu duruma o kadar alışmışım ki son alışverişim n11den di sürat kargoyla göndermişler teslim almaya kimliksiz gittim, kargomu vermediler. İş yerine dönüp kimliği almak zorunda kaldım.

    Burda kargo firmasının suçu bu denetimsizliğe izin vermesi ve şubeleri çalışanların insiyatifine bırakmasıdır. Öyle organize bir iş olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimal şehirler arası transferlerde paketleri ve içeriklerini takip eden çalışanlardan birinin bireysel hırsızlığıdır.
    Koca firmaların 3-5 bin lira için hırsızlık yapacağını düşünmek baya saflık olur. Hele günümüzde her türlü olayının anında internete taşınabildiği bir çağda milyonluk firmalar ve yöneticileri kimsenin ayfonunun peşine düşmez. Böyle büyük çaptaki firmaların üst düzey yöneticileri o pozisyonlara gelmeden önce sayfalarca bağlayıcı sözleşme imzalıyor. 5bin liranın 50 katı zarara uğrayacağı bir işe kalkışmaz kimse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 17 Kasım 2017; 21:13:6 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roxio

    Show whatsapp ihbar attına attım bakalım

    ARAS KARGO'DA YAŞADIĞIM 8000 TL DEĞERİNDEKİ HIRSIZLIK (VIDEO VE EKŞİ LİNKİ EKLENDİ)

    Hocam cok tesekkurler
  • Şubeler genelde yoğun oluyor.Yani dağıtmaları gereken kargo sayısı fazla olunca her bir işi aceleye getirmenin derdindeler. Böyle olunca kimlik felan sormak yerine isim imza ile teslim ediliyor, bazen bu bile olmuyor orası da ayrı. Ya kargo şirketleri şubelere çeki düzen verip disiplini sağlayacak yada şubeyi kapatıp gidecek. Bu tür olayların yaşanmaması için bu iki seçenekten birini dayatmak şart.
    Aras kargo istanbul esenyalı şubesinden bir telefon göndermiştim, sağlam ve sorunsuz bir şekilde alıcıya iletilmiştim.Demek baya baya şanslıymışım.
  • Sadece aras kargo değil diğer bütün kargo firmalarındada "dolandırıcı çeteler" var. İnternetteki çoğu şikayetlerde görebilirsiniz. Özellikle cep telefonlarında kargo hırsızlığı çok arttı. Devlet bu işe el atmazsa daha çok şikayet gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O TELEFONU ALAN KİŞİYİ TANIYOR OLABİLİRSİN İHTİMALİNE KAPILDIM..

    https://www.youtube.com/watch?v=F1RhHpAbin4

    BU VİDEOYU İZLEYİN ANLARSINIZ.
  • sigorta üründe oluşabilecek hasar durumda geçerli diye biliyorum. yani sigortasız gönderseniz dahi yanlış kişiye ürünü verirlerse. ürünün bedelini kargo şirketi ödemek zorunda.

    arastan bende soğudum şimdi çok kullandım geçmişte bi sorunda olmadı ama bu aralar belliki çalışanlarının arasında bir grup hırsızlık çetesi var.

    en güzeli ptt kargo bu aralar hemde ucuz.
  • n11 hesabımda kupon vardı , iş arkadaşım için 680 liraya airpods siparişi verdik. Kargo alıcı ve sipariş bilgisi benim adımaydı. MNG kargo 2 gün boyunca teslimata çıkarmayınca kimliği arkadaşa verip şubeden almasını istedim. Arkadaşım bugün şubeye gitmiş, takip kodunu söylemiş , ne kimliğe bakmışlar ne isim sormuşlar. Direkt paketi teslim etmişler. Yani kargonuzun yabancı birine teslim edilmesi için takip numarasının bilinmesi yeterli , rezillikte son nokta
  • En kısa sürede sorunun çözülmesi dileğiyle, lütfen bu firmayı kullanmamaya azami özen gösterelim ki müşteri sorunlarıyla daha hızlı ilgilenmeleri gerektiğini hissetsinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArasBu Çocukları hırsızlık yapmayın diye uyarmıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 17 Kasım 2017; 22:44:43 >
  • 4000 TL lik ve 8000 TL lik iki başlık oldu. Yakında aras kargoda yaşadığım 12000 TL lik hırsızlık diye bir başlık daha açılırsa şaşırmam.
  • Dürbün almıştım n11 den, aras elemanı zile basmadan kağıt bıraktı. Bende camdan görüp fırça kaydım, adam elinde kargoyu bile getirmemiş amaç sadece kağıdı kapıya yapıştırıp gitmek. Getiriyorum dedi ve kutuyu açtığımda ürün kırıktı. Aradım mağazayı, kontrollü gönderdik kargoda kırılmıştır dediler ve değişim yaptılar.

    Bu Aras kargo itin bayrak tutanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok geçmiş olsun hocam. Umarım en kısa zamanda zararının tazmini olunur ve hakedenler ceza alır. Gerçi şu dönemde tonlarca dosya varken bir de bizim adalet sisteminin müthiş hızı eklenince malesef kısa sürede sonuçlanacağına ümidim eksik.



    Aras kargodan ben de müthiş rahatsızım. Kaç kere sikayetvar sitesine yazdım, hep düzelticez dediler, gecistirdiler.



    Evimin bulunduğu caddedeki Aras kargo şubesi benim bulunduğum bölgeden de sorumlu. Ama bana gönderilen tüm kargo paketleri once transfer merkezine geliyor, sonra ne hikmetse önce yanlış şubeye (bu şube hep aynı), sonra tekrar transfer merkezine sonra da şehir içinde 2 gün Luk serüvenin ardından doğru şubeye geliyor.



    Bu yazıyı okuyunca "yanlış olan subede çete tarzı bir durum mu var acaba" sorusu uyanmadi değil.



    Biz hep dile getiriyoruz şikayetlerimizi ama adamlar o kadar özgür, o kadar denetimden yoksunlar mı ne yapsak nafile.!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu olayın tek sorumlusu alıcı şubedir açık ve net.



    Sizin muhatabınızda onlardır. Kargoyu alan kişinin telefonu adresi falan boş iş. Bırakın onlar uğraşsın. Sizin tek muhatabınız ve olayın sorumlusu alıcı şubedir....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.