Şimdi Ara

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
19
Favori
62.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1710 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teklif edilmiş ama konuyu ekşiye taşıyabilirim. Geçmiş olsun.
  • Ben de geçen hafta 8 plusu ptt kargo ile gönderdim. Tam gönderirken kargoyu alan bayana içinde 5bin tllik telefon var sakın kırılmasın dedim. Bana aaaa o zaman bunu değerli olarak gönderelim eğer birşey olursa parasının bir kısmını felan alabiliyorsunuz gibi birşey dedi. Faturasına bakıp bilgiler kısmına değerini yazdı. 2 katı fazla para ödeyerek değerli olarak gönderdim. Sorunsuz arkadaşıma ulaştı kargo. Belki ptt yerine diğer kargo firmaları olsa ve üzerindeki değeri görseler indireceklerdi..
  • Kuryelerden biri yapmıştır bunu.

    Pendik yurtiçi kargoda bu olayın kallavisi oldu. Kuryelerden biri gönderilen telefonları Pendik'teki bir bayiye teslim etmek yerine araklıyormuş. 250-300 bin tl'lik telefon götürmüş eleman 10 gün içinde. Mevzu anlaşılınca olan kargo müdürüne oldu. Yurt içi kargo bütün masrafı müdüre kesti. Kadın evini sattı borcu kapattı perişan olduydu. Sonra sigorta parayı ödedi vs ama kadın çok büyük badire yaşadı.

    Ama bu müdür hanfendi kargo çalışanlarına çok eziyet ediyordu maalesef, birinin sağlam ahını almış demek.

    Kurye olarak işe girip böyle hırsızlık yapan çok maalesef ve kolay bir iş sabıkası yoksa.
  • Bu kargocuları Allah bildiği yapsın. Benim de 2.5k lık sıfır laptobum kargoda çalındı. 7-8 ay boyunca her gün kavga gürültü zor bela alabildik parayı. Artık pahalı bir şey almamaya çalışıyorum internetten. İnşallah senin sorunun da çözülür.
  • Ptt kargo en kolay bulunan güvenli kargo hizmeti.

    Varsa da ups, tnt, dhl falan kullanın.

    Yurt içi ise asla ve asla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu kargocu pislikler yüzünden fazla alışveriş yapamıyorum internetten.Tv beyaz eşya vs alsanız getirseler bile kırık olarak gelip gelmemesi tamamen şansınıza kalmış.Darbe alan eşyalarınızıda kapıya bırakıp imza almadan kaçıp gidiyorlar.Uğraş dur sonra davayla üründe sorun çıkarsa.En son Ps4 hepsiburada da eurosa garantili 1100 tldi gittim kipadan 1050 ye ithalatçı garantili aldım içim çok daha rahat üründede bir sıkıntı çıkmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hangi kargo olursa olsun yolladığınız telefonlar ve elektronik ürünlere sigorta yaptırılmıyor nedenide bu çalınmadır. Bu yüzden UPS ve ptt hariç kullanmayın kesinlikle. BÜyük ihtimal arkadaşın telefonda oradan çalındı ve maalesef büyük ihtimal alamayacak alsa bile çok uzun süre uğraşacak, geçmiş olsun.
  • Up up. Allah belasını versin o çalan kişinin. İnşallah sorununuz en yakın zamanda çözülür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kargo sırketlerının rezıllıgı yeter artık...
  • bizim buradaki aras kargo geçmiş olsun hocam böyle konularda daha sıkı güvenlik önlemleri alınmalı çok saçma bu olay.
  • 2 sene once 2 tane samsung s6 edge siparis vermistim.
    Birini kargoculardan biri buyuk ihtimalle cukkaladi.
    Hepsiburada ve Yurtici kargoyu 1 ay boyunca defalarca aramalarin sonunda; Hepsiburada, Yurtici kargodan parayi geri aldi. Ben de toplam 1 ay sonra parami geri alabildim.
    Kargo firmalarinin ekstra onlem almasi gerekiyor. Sonucta kargocular da 1-2-3 aylik maasi edecek urunler tasiyor. Kotu niyetli adam her turlu yolunu bulur.
  • Bu aras öyle bir firma ki sabahın köründe arayıp evde kimse yok ürünü dağıtıma çıkarmayın 1 saate kendim gelip alıcam diye not ettirdiğim ve ürünü çıkarmıcaklarını söyledikleri halde ürünü dağıtıma çıkarıp bir de pişkin pişkin üste çıkmaya çalıştılar bende biraz ters yapınca ürünün kimin adına olduğunu söylediler bende annemin adına deyince size veremeyiz demeye başladılar

    Annemin adına sipariş verdiğim ürünü bana vermiyorlar olaya bak

    Kadının kimliğini yanımdaydı Allah'tan. Kimliği var diyorum bu sefer de kendisi gelecek diye tutturdular he tabi bu kendisi gelecek lafından sonra dellenip bağırıp çağırınca arkadan yetkili bir adam gelip verin kargosunu dedi orası ayrı yoksa eve gidip bir de kadını alıp gelicem

    Başka zaman gelip evde yoktunuz deyip bakkala, manava ürün bırakırlar




  • geçmiş olsun
  • birileri bu kargo şirketlerine çeki düzen verdirsin artık. gerekirse meclise taşınsın olay. yok mu mv akrabası yada tanıdığı olan birisi?
  • Tweetle bu konunu herkes de on tane yorum yapsın millet orada görsün lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaz aras kargoda 700 TL lik ürünüm transfer sırasında kayboldu. Paramı 2 3 ayda iade alabildim. Her gün görüştüm yoksa umursamıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle kolsuz vasıfsız eleman alırlarsa çok şikayet gelir. İşin peşini bırakmayın bırakılacak gibi de değil zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar şubelerde hırsızlık çoğaldı önlem olarak kiymetli seyleri basit kutulara koymak olabilir mesala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun ve hakkınızı sonuna kadar arayın hatta maduriyet ve zaman kaybınız içinde ayrıca mahkemeye verin.
    2 sene önce hepsiburada üzerinden bir tv aldım. İzmirde annemlere yazlığa gönderdim. Tabii ki yurtiçi kargo ile ürün gelecek. Bende oradayım ve takip ediyorum eve nezaman teslim edilecek diye. Genelde bölgeye belirli günlerde teslimat yapıyor yazlık diye. Dağıtıma cıkacağı gün evde kesin biri olsun diye biryerlere çıkmıyoruz. Bekle bekle gelen yok, ara ara bahçeye cıkıp yola bakıyoruz aracı görürsek diye.
    Marketten birşeyler falan alınması gerekiyor, annem ve kardeşim evde, takipte olun ve alın dedim hatta kardeşime bahcede bekle kaçırma dedim. Babam ile ben markkete gittik araba ile toplam geçen vakit en fazla 1 saat. Sık sık kardeşimi arıyorum geldimi diye. Eve dönüşe geçtik, yaklaşık eve 700-800 metre kalmışken, bizim evin ters yönünde bir binanın önünde yola çıkmak üzere olan yurtiçinin kamyonetini gördüm.
    Hemen durup adamın yolunu kesip, falanca isim ve adrese br televizyon olacaktı dedim.
    Adam ters ters inip evet var, adrese uğradım ama kimse yoktu dedi. Kardeşim, annem vardı ama dedim, neyse üstelemeden az ileride ev teslim için gelirmisiniz eve gidiyorum dedim.
    Yok dedi gelemem geçiktim zaten gibi birkaç söz söyledi. neyse ya dedim çok yakın gelseniz. Ters birkaç söz daha söyledi. Neyse burada teslim alayım dedi. Önce yok dedi geç kaldım dedi. Sinirle aracın kapısını açıp tv yere koyması ile gitmesi bir oldu. Biz yüklenip eve getirdik.
    Ama teslim alırken ne imza attık, ne kimlik sordu, hiçbirşey istemeden cekip gitti.TV siparişi kardeşimin adınaydı. Konuyu yurtiçine yazdım, Hepsiburadaya yazdım.
    Ben dedim bu tv yi almadığımı söylesem, imza atmadım kimlik vermedim, adrse getirmedi falan filan .. hepsi beni haklı buldu. sadece 3-4 gün sonra tv'yi kurdurduğumuz için ordan takip edebilirlerdi. Eğer şimdiki aklım olsaydı, birazda hak-haram korkum olmasa bunları inim inim inletirdim.

    Maalesef Türkiye'de hükümetler de dahil her sektör, her kurum-kuruluş hatta vatandaşın kendisi bile bir başka vatandaşı kazıklamak, soymak, nasıl işleri kendime yontarım konusunda uzman. Dolayısı ile her vatandaşda hakkı için herşeyi göze alıp, sonuna kadar gitmeli. Kuruş kuruş bıraktığımız para üstlerini bile son kuruşuna kadar sahip çıkmalıyız.

    Saygılar...




  • Burasi donanimhaberse biz o parayı alırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.