Şimdi Ara

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
19
Favori
62.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1710 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eren Polat kullanıcısına yanıt
    Tuketici mahkemesine gittiginde fatura isterse 10 bin TL olsun o fatura gecerli oluyor. Arkadaş belliki taahutlu almis su an bos yere taksit oduyordur. Insanlar bunu algilayamiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu takipteyiz. umarım sonunda hakkını kazanabilrsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rLzApex

    Bu kadar değerli bir telefonu sigortasız mi gonderdiniz ?

    İlaveten kargoyu şubede mi kapattiniz ? Şube dışında mı ?

    Kargo bilgisi fisinde içerik yok ve ayrıca sigorta da yok.

    Yanlış anlamayın ama kargo size dese ki biz nereden bilelim içinde telefon olduğunu, hadi diyelim telefon var 3310 mu var vs.

    Bu konular önemli zira bu şekilde kargo sen bizi dolandirmaya çalışıyorsun diyebilir.

    Geçmiş olsun.



    Sigorta yapılmadığını söylediği için kargocu sigortasız gönderdik

    Kargoyu kendi dükkanımda kapadım iyice destekledim yolladım

    Kargo sisteminde iphone 7 plus olduğu gözüküyor teyit ettirdik gönderdiğimiz bayiden
  • Herhangi bir gelişme var mı hocam?
  • Son bir haftadır aynı adrese 3 tane yurtiçi kargo alışverişim geldi. Hepsi de sabah 10 da dağıtıma çıkıp saat 15 gibi teslim edildi. Bir sorunlarını görmedim yurtiçiyi ben severim. Fakat kargo olarak pttden şaşmam. Hem ekonomik hemde son dönemde kendilerini bayaa geliştirdiler gayet memnunum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hırsızın elini, tecavüzcünün çü**nü, dilencinin dilini keseceksin ki uslu dursunlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda bir gelişme olmadı arkadaşlar. Dün arayacağız mutlaka yarın dediler ancak ben hariç herkesi aradılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren Polat kullanıcısına yanıt
    Bu nitelikli dolandırıcılık konusuna giriyor.

    Kişi zararının 4 katı kadar para alabilir.



    Senin başına gelse aynı durum şu an birşey alsan 4 ay cihazın yok değer kaybediyor o cihaz. Ayrıca çektiğin sıkıntı çektiğin uğraş verdiğin emek. Kolay birşey mi. Kaldı ki adam hâlâ uğraşıyor.



    2 yıl kullandığın cihaza garanti para iadesi kararı verse sen durun cihazın değeri çok düştü deyip az para mı alacaksın ha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras pişmanlıktır. Göndermeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayın bir benzerini MNG kargo ile yaşadım. İnternetten aldığım powerbank adresime gelmemesine rağmen bana teslim edildiği yazıyordu internetten kontrol ettiğimde. Uzun uğraşlarım sonucu paketin dağıtıma çıktığını ancak teslim edilmediğini şubede olduğunu öğrendim. Şikayet ettim ancak şikayete bir sonuç alamadım. Paketi de teslim almadım geri gönderdim
  • kargolara güvenilmez
  • Telefon ne durumdaki suanda? İmei no yok mu takip edilemiyor mu? Aldigin yerden bilgisine ulasilamiyor mu?Bu kadar kolay mi yaa bu is.



    Daha once bana powerbank yerine lg g4 gelmisti kargo karismis.subeye gittim duzelttirdim powerbank geldi daha sonra.acaba sizede mi oyle bir durum oldu? Teslim alanda karisan kargoyu aldi ses cikarmadi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nigya08 kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba kargolar teslimati yetistiremeyince oyle bisey yapiyolar.Muhtemelen subeye geri donmustur dagitimda zaman yetmeyince.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manevi tazminatınızın yüzünüzü biraz da olsa güldüreceği günü görmek dileğiyle bekliyorum dava sunucunuzu. Sabırlar diliyorum size de abinize de. Umarım çabuk sonuçlanır davanız uzamaz boş yere mağdur olmazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 16 Kasım 2017; 22:34:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • KARGO YETKİLİSİNİN TESLİM ETMESİ GEREKEN MALI TESLİM ETMEMESİ HALİNDE GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA SUÇU OLUŞMAKTADIR

    Yargıtay 15. Ceza Dairesi 31.03.2014 gün, 2012/14766 E., 2014/5962 sayılı kararı ile kargo yetkilisinin teslim etmesi gereken malı teslim etmemesi halinde güveni kötüye kullanma suçu oluşacağına hükmetti.

    “…Güveni kötüye kullanma suçunun oluşabilmesi için; failin bir malın zilyedi olması, malın iade edilmek veya belirli bir şekilde kullanmak üzere faile rızayla tevdi ve teslim edilmesi, failin kendisine verilen malı, veriliş gayesinin dışında, zilyedi olduğu malda malikmiş gibi satması, rehin etmesi, tüketmesi, değiştirmesi veya bozması ve benzeri şekillerde tasarrufta bulunması ya da devir olgusunu inkâr etmesi şeklinde, kendisine veya başkasına yarar sağlaması gerekmektedir.

    Katılan S.S.’nun Ankara Sincan ilçesinden Menderes İlçesi Özdere mahallesindeki bir otelde çalışmakta olan akrabası şikayetçi F.M.’a teslim edilmek üzere kargoya vermiş olduğu, bir adet nüfus cüzdanı ve bir adet Nokia 1110 İ marka cep telefonunu şikayetçiye teslim etmediği halde kargo yetkilisi sanık tarafından sistem üzerinden alıcıya teslim edilmiş gibi gösterildiği olayda, hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma suçunun oluştuğuna yönelik kabulde bir isabetsizlik görülmemiştir.

    Yapılan yargılamaya, toplanıp karar yerinde gösterilen delillere, mahkemenin kovuşturma sonuçlarına uygun olarak oluşan kanaat ve takdirine, incelenen dosya kapsamına göre, sanığın yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddiyle, hükmün ONANMASINA, 31.03.2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildi…”




  • konuya destek olmak amacıyla mesaj atıyorum. Maalesef sadece aras değil bütün kargo şirketlerinde aynı düzensizlik aynı boş vermişlik var. Umarım sonuca ulaşılır.
  • aras kargo çok değişik bi kargo firması vede çok az eleman çalışıyor bana akşam 7.30 da flo dan aldığım ayakkabı teslimi yaptılar bu olaydan 2 hafta sonrada akşam 7 gibi n11 den siparişimi getirmişlerdi. garip bi firma
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen yazıklarımı okumadın sanırım tepki vermedim arkadaşın yanında olduğumuda söyledim sadece bana mantıklı gelmeyen bir kısma değindim düşüncemi söyledim. Sen insan olmaktan girdin bilmem nerden çıktın. Kraldan çok kralcı olma. İnsanlığı senden öğrenecek değiliz. Arkadaşa tekrar geçmiş olsun diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rappapompom

    Telefon ne durumdaki suanda? İmei no yok mu takip edilemiyor mu? Aldigin yerden bilgisine ulasilamiyor mu?Bu kadar kolay mi yaa bu is.



    Daha once bana powerbank yerine lg g4 gelmisti kargo karismis.subeye gittim duzelttirdim powerbank geldi daha sonra.acaba sizede mi oyle bir durum oldu? Teslim alanda karisan kargoyu aldi ses cikarmadi?

    Aynen hocam belkide o şekilde oldu ancak kamera kayıtlarında kargoyu alıp gidiyor görüzüküyor sonrada dönmedi imeiden blokladık telefonu sadece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: incendia

    Manevi tazminatınızın yüzünüzü biraz da olsa güldüreceği günü görmek dileğiyle bekliyorum dava sunucunuzu. Sabırlar diliyorum size de abinize de. Umarım çabuk sonuçlanır davanız uzamaz boş yere mağdur olmazsınız.

    Tek temennimiz o şekilde artık hocam
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.