Şimdi Ara

ARAS KARGO’DA MSI LAPTOP HIRSIZLIĞI ( ZARAR 18.000₺) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
4
Favori
34.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş memlekette babayiğit bir savcı yok mu şu aras kargo içindeki çeteyi çökertecek.
  • polise insanlara açık bir işyerindeki kamera görüntülerini nasıl göstermiyorlar yahu? veya o polis gidip nasıl bakamıyor? deposu değil, soyunma odası değil, dışardan gözüküen, sorgusuz sualsiz insanların girebildiği bir yerin görüntüsü alınacak...
  • benimde 3 yıl önce hislon marka bir saatim (500 tl civarı) içi boşaltılarak alıcısına teslim edilmişti. Alıcıya süpriz yaptığım için ne olduğunu bilmeden almış kargoyu. İçini açtığında için boş çıkmış. Tabi teslim edildiğine dair imza olduğundan ispatı mümkün olmayacağını düşündük ve peşine düşmedik. aras kargo bu anlamda çok sıkıntılı bir kargo.
  • Şu an en iyi hırsızlık mekanı kargolar. Sistemin toptan değişmesi lazım, her gün bir hırsızlık haberi duyulur oldu. İşin komiği firmalar da mağdurmuş. Çözümü sen bulacaksın zaten,bulmazsan tabi mağdur olursun
  • Anlaşılan bu konuda Aras Kargo yardımcı olmak istemiyor. Eğer yardımcı olmak isteseydi kamera kayıtlarını biran önce teslim ederdi. Acaba kamera kayıtları ne durumda. 3 ay geçmiş aradan. Genelde disk kapasitesine ve kamera sayısına göre 5-15 günde kayıtlar silinir. İşi bilenler bu süreyi uzatır.

    Bir diğer mevzu. İçeride birileri olduğu kesin. Aras Kargo'nunda bunu bunu tespit etmesi zor değil bana göre. Sizinle iletişime geçen sizin ad soyad gibi bilgilerinizi alışveriş portalından görüyor. Hangi tarihte yollayacağınızı bulunduğunuz şehri ve kargonun ulaşacağı şehri görüyor. Aras kargo sisteminden adınızı soyadınızı (belki de numaranızı) aratıyor. Belki aynı isim soy isime sahip birden fazla kişi kargo yollamış. Önce gönderim günü filtresi sonra çıkış ve varış şehri filtresi yaptığında al sana kargo hangi şubeye kaçta varıyor hepsi önünde. Bence sistem buna yakın işliyor. Aras Kargo'nun yaması gereken sorgu LOG ları tutup hangi şubenin/kullanıcının bu aramaları yaptığı. Aras Kargo bu şekilde müdahale etmediği sürece bir çok kişinin canı yanacak.




  • Aras kargo ve günaydın hizmeti çok sık duymaya başladım dolandırıcılık olaylarında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim satmayacaksınız göndermeyeceksınzı yapacak bir şey yok.



    burası turkıye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun buralara gelmesi utanç. sadece aras kargonun değil, tüm kargo şirketlerinin buna dikkat etmesi lazım.

    Kargo teslimatının kimlik ibrazı ile sadece ilgili kişiye verilmesi lazım.


    Açıkçası ben de defalarca gönderi numarasını sözlü söylerek ve ismimi beyan ederen "onlarca kez" kargo teslim aldım. çok azında kimlik çıkardım...
  • Bu tarz olaylardan ders çıkarılmazsa daha çok kişinin başına gelir , istediğin kargo firmasıyla yollarsın ne diye adamın istediği şekilde yolluyorsunuz ki. Millet sırtlan zaten birini bulsakta dolandırsak diye geziyor resmen
  • Bu kaçıncı Aras Kargo rezaleti böyle sayamadım. Devletin bir an önce bu firmaya müdahale etmesi lazım, işler hiç iyi gitmiyor.
  • Aras kargo ise normal hocam böyle şeyler çalışanları da ayrı suratsız ilgisiz zaten, hakkınızı alın tekrar dan geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yagızalp

    Ya bu olaylarda kimliğe veya ismini soyismini nasıl öğrenmiş kısmına niye bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum?

    Ben ups ti sanırım yalan olmasın ama o hariç hiç bir kargonun ne bana evden teslim ederken, ne de ben şubeden alırken kimlik falan sorduğunu hatırlamıyorum.

    İçerde adamı yoktur demiyorum, vardır da demiyorum. Çünkü dolandırıcının Aras kargo içinde adamı olmasına falan gerek yok.

    Sabahtan kargoya gidip 'benim günaydınla gelecek bi bilgisayar vardı'' demesi zaten yeterli olacaktır.

    Hayattan bezmiş, bir an önce kargosunu alsında sektirsin gitsin diye bekleyen kargo çalışanları da adamın yüzüne bile bakmadan al git demiştir.

    Günaydın servisiyle günde kaç tane bilgisayar gelebiliyordur bir şubeye onu düşünün, sonra adamın neden günaydınla gönder diye diretme sebebini düşünün. Olay bundan ibaret bence.
    günaydın üzerinden dolandırıcılık vakaları bir değil iki değil bu kadar mı zor genel merkezden tüm şubelere bir faks çekilmesi. bu tip dolandırıcılık vakaları konusunda çalışanların uyarılması... bu işte bir iş var hocam sıradan bir durum değil bence.




  • Hocam bu konuda bir fikrim var.

    https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-hirsizlik-cetesini-cokertiyoruz--135439412#135440108

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse iyi ki fakirim lan resmen rezilliklere baksana geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras kargonun sistemi çok sağlıksız. Mesela kendi sorunlu gönderilerimizi gördüğümüz ekranda, bir ara şubenin tüm sorunlu gönderileri gözüküyordu. Ve bunu arasa bildirdim ama tınlamadılar, s,z yanlış görmüşsünüzdür dediler
  • balgat şube dışındaki her şube bok götürüyor galiba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun herkes hata yapar ama size pahalıya patlamış
  • aras kargo türkiye'nin en rezil kargosu, bu insanlar nası hala kullanıor bu kargoyu
  • basibos sokak kopeklerinin isirdigi insanlarin ve cocuklarin kuduz olabildigi, uc bes tane cahil hayvan hastasinin sozuyle insanlarin bu cagda kuduzdan olmesine izin verildigi, sorumsuz ve derebeyligi ile yonetilen bir ulkede yasiyoruz bu ulkede zihniyet degismedikce, cahil insansilar egitilmedikce, toplumun bozuk ahlaki duzeltilmedikce daha cok insanin cani yanar hatta hayati kayar. senin paran gitmis, malin gitmis, insanlarin cani yok yere hic ugruna gidiyor. otur ve bunlardan ibret al. internetten onbin tl lik pc satacagina haline sukret bir bismillah cekip namaza basla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 18 Ekim 2018; 16:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aras yurtiçi mng sürat vb. rezil firmalarla çöp bile gönderip almayın ptt kullanın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 18 Ekim 2018; 16:19:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.