Şimdi Ara

Aras Kargo çalışanının kargoyu eve çıkarmaması (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
2
Favori
51.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soylu55


    quote:

    Orijinalden alıntı: 22tupac

    yurtiçini geçemezler en azından kapıya bırakıyolarmış
    yurtiçi hiç gelmeden geldik evde yoktunuz diyor

    Hocam bölgesel sorunlar o ben hic yurt icinde yaşamadim onu MNG kargo benim bolgede lanet aldigimda mng ile yollamayin diyorum gelen urunude iade ediyorum almiyorum. Sehir semt bulundugunuz bolgedeki firma ile alakali durum.

    ben yurtiçi ile çalışıp da memnun olan görmedim desem yeridir
    müşteri hizmetleri zaten rezalet
  • Kedi kumu siparişlerim oluyor mağlum ağır ürünler bir keresinde 60 kg a kadar sipariş vermiştim yurtiçi kargoydu 2 kişi çıkardı 4 kat yukarı bidahada o miktarda sipariş vermedim çok zorlanmışdı adamlar, mesela ups 18 kg tv yi yukarı çıkardığı için takındığı tavır hal hareketleri çok kötüydü herkes yurtiçinden şikayetçi fakat ben memnunum şubeden şubeye değişiyor ama mümkün olduğu kadar sürat ve arası seçmiyorum hatta sürat kargo şartsa hiç almıyorum o ürünü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yurtiçi ile sorun yaşamıştım geçen sene. Amazon dan sipariş verdim. 6 gün sonra falan geldi. O zaman da ayağım kırılmıştı, ameliyat olmuştum. Alçılı şekilde yatıyordum. Kargo takibe baktım bi. Evde bulamadık, şubeye geri dönmüştür yazıyor. Normalde hep şubeden alırım kargoyu uğraşmayalım diye. Ev giriş katta zaten. Arabadan seslensen balkondan çıkıp alınır. Aradım şubeyi. Ben kendim çıkamıyorum, eve gelen giden de olmadı. Bana gelmiş diyor ki şubeden alın, biz apartman kapısına bulamadık geldik bulamadık uyarısı yapıştırdık diyorlar bi de.



    Neyse eniştemi aradım. Çıkarken kapıya da baktım hiçbir şey yok. . Alçılı, çift değnekle kalktım arabayla zar zor gittim. Girdim şubeye. Benim bu kargom nerde dedim. Getirdiler. Hangi elemanınız getirdi bunu onu da çağırın bi dedim. Geldi işte. Ağzıma geleni saydırdım. Hem yalan söylüyorsun hem de beni bu halde buraya getiriyorsun diye. Şube müdürü falan da geldi. Eleman kıpkırmızı yere bakarak kaldı. Hiç yüzüme bakamadı. Şube müdürüne de dedim bi daha bu elemanınız evime bir şey getirmeyecek. Yoksa inadına mobilya ağır şeyler sipariş veririm, geri gönderirim dedim.



    Bi azarlaması vardı elemanını hiç üzülmedim bu sefer. Beni arasa abi gelemedik sizin oraya dese ben gider aldırırım şubeden. Ama böyle yapınca hak etti maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam eryaman arastan hiçbişey bekleme kafasına göre
  • 30ds ve uzeri kargolarin kata teslimati yok. o yuzden cikarmak zorunda degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubeden şubeye elemandan elemanına değişiyor bana denk gelenlerin hepsi güzeldi Allahtan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 14 Şubat 2017; 18:3:54 >
  • 2 hafta önce bende hepsiburada.com dan bir ürün sipariş etmiştim. Aras kargo getircekmiş. 1 hafta sonra mesaj geldi: evde olmadığınız için kargonuz teslim edilememiştir diye. 3 gün geçti aradan bende gelir herhalde diyorum. 3 gün sonra yine aynı mesaj geldi ve 1 gün sonrada paranız iade edilmiştir dedi hepsiburada. Bu ne ya ben evde olduğum halde kargocu kapıyı dahi çalmıyor. Ankara/Keçiören

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yoizhik

    peki müşteri bunu yollarken söylüyorlarmı "Bu desi için adres teslimi yapamıyoruz, telefon ihbarlı olur ancak." diye yoksa adres teslimi ücreti kesip telefon ihbarı muamelesimi yapıyorlar?

    tabiki kimse birsey demiyor adres teslim kesiliyor. Ama bu iş sanırım böyle devam etmez
    kargocularında müsterilerinde haklı oldugu yönler var.
    şube teslim, tel ihbarlı adres teslim suan var zaten birde yeni olarak iç kapı teslim teslim
    veya kat teslim diye bir secenek çıkar müşterilerde ona göre seçim yapar.
    Şimdi hak yemeden söylemem lazım 25 yılı aşkındır kargo firmalarının müsterisiyim.
    Bize kargoları işyerimize kadar getirirler isterse şube teslim olsun.
  • Kötü kargo şirketi yoktur kötü şube vardır.

    Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumamayi dusundun mu hic, dusunmediysen aklinda olsun ilgini cekmeyen konuyu atlayabilirsin, sonunda sinav olmuyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hepsiburadadan yüzme paleti almistim. 2 gun sinra mesaj geldi. Evde bulamadik sizi diye. Oysaki evdeydim ve hicbir teslimat yapilmadi. Sonra aradim kargo sirketini adam sisteme gecmek zorunda oldujlarini ama arabayla yetistiremediklerini soylediler. Ertesi gun bekledim gene gelmedi. Gittim subeye az kala yanlis adrese gonderiyorlarmis. Yuh dedim artik nasil oluyor yav bu?! Allahtan gittimde bir sıkıntı çıkmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ups iceri kadar getiriyor 25 kg lik kargoyu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıya inip kargoyu almalı ve ücretini ödemek için tekrar yukarı çıkmalı. O zaman gelir illa ki :) tabi karşı ödemeli geldiyse.
  • Yurtici kargo konusunda yaptigimi yazdim aynisini yapin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras kargo ne yapıyor bende anlayamıyorum. Kargomu tam 1 ayda zor teslim ettiler. Onuda eksik olarak. Sonra araştırıp size döneceğiz dediler, ne arayan var ne soran. Defalarca aras kargoyu aradım ama araştırıp size dönecegiz dediler. 3 ay oldu halen arayan yok. Eğer burdan Aras kargo yetkilileri okursa bana mesaj atsınlar kargo takip numarasını felan yazayım.

    Kardeş sen yine şanslısın, en azından aşağı kadar getirmişler. Aras kargo sanki hayrına iş yapıyormuş gibi çalışıyor. Sanki bize hediye veriyorlarlar.

    Bunu söylemeyi hiç istemiyorum ama bu kargo firmalarının arasında işini en iyi yapan yabancı firma olan UPS kargo. Ne kadar yerli firmalar kullanmaya çalışsakta adamlar iş yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

    Bugun Aras kargonun Çankırı şubesini arayın, düşürebilirseniz çok şanslısınız? 3 ay önce bir hafta boyunca her gün aradım. Günde ortalama abartısız 80-90 arama yaptım. Hiç bişrinde telefonu açmıyorlar, meşgule veriyorlar. 444 lü Aras kargo hattını aradığınızda, biz yetkili ekiple iletişime geçip size dönüş yapalım diyor, fakat KESİNLİKLE geri dönüş yapmıyorlar. çözüme yönelik hiç bir adım atmıyorlar. ha fiyat olarakta ucuz o da ayrı mesele. ama ucuz etin yahnisi olmuyor




  • en haz etmediğim kargo şirketi. Bulunduğum muhitteki şubenin çalışanları inanılmaz ukala. Aynı olay aynı firmayla benimde başıma geldi. Kargocu ben bunu taşımam çık dışarı napıyorsan yap demişti. 2 hafta sonra tekrar aynı kargocu başka bir ürünü yanlış yere götürmüş, aradığımda getirmiyorum kuryeni gel şubeden al demişti, hatta zıtlaşmamızın ardından adresini biliyorum çok fazla TANTANA YAPMA da demişti. Bu olaylar 2 yıl önce gerçekleşti tabiki. Ben sadece mezkezi arayarak şikayet etmekle yetinmiştim, sanırım başka bir zaman sert kayaya çarpmış olacakki işten ayrılmış.
  • usta kargo görevlisi adrese teslimat ile mükellef ayağına getirmek ile değil, yani binanın önüne geldiğinde iş biter. aynen öyle... sen de ksenin ağzını aç, kardeş kusurabakma eşofmanlayım, duştayım falan gibi bişi söyle ve çıartabilirsen 3-5 tl verebilirim de. ben 5 tl ye çamaşır makinesini 3.kata çıkarttırdım sen nedi yon1 herkes 1 iki lira verse bu insanlara zaten seve seve çıkartırlar emin olun. aldın mı mesajı?
  • Acente isi calistiklari icin degisiyor.Ornegin ben bi subeden karsi odemeli gonderemezken diger acente de gonderebiliyorum sacma sapan bisey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşleri zor anlam verilirde firmalarla yaptıkları anlaşmaları daha dikkatli yapsalar insanlar için en iyisi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende birçok kez aynını yaşadım hemde birçok kargo ile. Kargo sözleşmelerinde bir kilogram sınırı var eğer o sınır aşılıyorsa eve çıkartmıyorlar apartman kapısından almanız gerekiyor.

    Eğer adresinize geldiyse ve yukarı çıkartmadığı için siz teslim almadıysanız bu durumda kargo "müşteri teslim almadı" notu ile şubeye geri gidiyor ve şubede 3 gün bekledikten sonra göndericisine geri gönderiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.