Şimdi Ara

Aras Kargo, Aliexpress ve Alibaba'dan verilen siparişleri 5 gün içerisinde teslim edecek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
10.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 11.11de aliexpress den yaptığımız alışveriş aras kargo ile bugün teslim oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • once adam gibi kargo teslim etmeyi taşımayı ogrensinler de. evde bulamadık geldik geri gittik diye insanları yıldırdılar şubenin karşısındaki eve kargo teslim etmiyorlar çinden mi gelecekmiş 5 güne hiç inandırıcı gelmedi

  • Hahahah hiç güleceğim yoktu aras kargo yapacak bunu he?? Onlar önce Türkiye içi 5 günde teslim etsinlerde, Çin'den gelenleri sonra düşünürüz. Ne zaman bir ürün alsam kapıyı bile çalmadan, evde yoktunuz gelin alın şubeden diyorlar. Her defasında uğraştırıyorlar, orayı ara, buraya yaz. Sonunda getiriyorlar beyefendiler, zahmet oluyor ama ne yapalım işte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Gelmiş yokmuşsun





    Allah Allah yav

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LambayaFunfDe

    Gelmiş yokmuşsun





    Allah Allah yav

    nedir bu ısrarla savunma yahu eksikleri var diyoruz işte millette bilsin. en az 6-7 defa karşılaştım tüm gün evde olmamıza rağmen yukarı çıkmaya üşenip aşağıdaki kapıya geldik yoktunuz yazıp gittiler, sonra güya adrese teslim dediğimiz ürünleri gidip ayaklarından aldık. bu sorunu sadece yurtiçinde yaşadım valla.
  • İstanbul'dan İzmir/Aliağa bölgesine 5 günde teslimat yapamayan bir şubesi var bu firmanın. Sadece güldüm ve geçtim =)

  • --------------ARAS KARGO KİMDİR-----------------

    1)her türlü yalanı rahatça söyleyendir
    2)Kargo gelecek diye evden dışarı adım atmazsınız ama onlar "geldik yoktunuz" der geçerler
    3)geçen gün dumbell seti ve sehpa sipariş ettim hepsiburadadan ve toplasanız 30kg var yada yoktu.Asansörlü binamızın asansör kapısına kadar getirip bıraktılar ve arayıp dedilerki "ürünlerinizi buraya bıraktık" dedim neden? dedilerki 30kg'dan fazlasını taşıyamıyoruz.İyide o zaman hiç getirme.bunu ayrı olarak şikayet ettim.
    4)kargolarınız itina ile her türlü hasar verilir ve her türlü o hasarla teslim etmek için ellerinden geleni yaparlar
    5)2 günde gelecek kargo 1 haftada gelmez.ararsınız geldik derler ama adresin nerede olduğunu dahi bilmezler
    6)Elemanları (en azından benim gördüklerim ve duyduklarım kadarıyla) gayet suratsızdır ve isteyeceğiniz ekstra en ufak bişeyde suratları daha bi beş karış olur."Hayır,bu kadar isteksizsen çalışma lan o zaman"

    SİZ SİZ OLUN İNTERNET İLE ALIŞVERİŞ YAPARKEN KARGO FİRMASI NEDİR DİYE ARAŞTIRINKİ SİZİN DE BAŞINIZ YANMASIN.EĞERKİ ARAS KARGO İLE GÖNDERİM YAPILACAKSA YA BAŞKA KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİLMESİNİ TALEP EDİN.(BU SİZİN EN DOĞAL HAKKINIZ) YAPMAZLARSA EĞER SİPARİŞİNİZİ İPTAL EDİN.ELBET BAŞKA KARGO ÇALIŞAN VE AYNI ÜRÜNÜ SATAN BAŞKA BİR SATICI MUTLAKA BULURSUNUZ. N11 VE HEPSİBURADA ZATEN SATICILARLA ÇALIŞIYOR.BİRİ OLMAZSA ÖBÜRÜNDEN ALIN.3 KURUŞ FAZLA VERİN AMA NE YAPIN EDİN ARAS KARGO İLE ÇALIŞMAYIN.YAPMAK İSTEYENLERİ UYARIN ONLARDA YAPMASINLAR.KAYDA DEĞER MÜŞTERİ KAYBETTİKLERİNDE ELBET DÜZELECEKLERDİR HER FİRMA GİBİ ELLERİ MAHKUM VE SİZ ONLARA DEĞİL ONLAR SİZE MUHTAÇ ARKADAŞLAR.

  • 11.11 de aliexpressten aldığım ürün aras kargoyla geldi bugün. şaşırdım
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Reyiz bizim ev müstakil olduğundan belki de başıma hiç gelmedi o bakımdan hiç sorun yaşamadım öyle bi huyları varmış demek bilmiyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maraş'tan Trabzon'a kargo gönderdim bu firma ile 15 liraya bir kitap 5 güne gitti, adreste bulunamadı dediler 5 günde geri geldi, geri geldiğinde de getirme ücreti diye 15 lira daha aldılar sonuç olarak 30 lira aldılar ve gönderdiğim gibi geri verdiler.

    Çin'den ürün getirseler sonuç ne olur düşünemiyorum bile, en azından ptt ile gelmese bile koymaz bunlar 15-20 euro veripte türkiye turu attırdıktan sonra kargoyu getirirlerse bir anlamı yok.

  • Ben size ufak bi anımı anlatim az biraz fikir sahibi olun bu nalet firma ile gelen ürünüme saat 10 da baktığımda takip sayfasında istanbul anadolu yakasındaki dağıtım merkezinde görünürken saçmalık olduğunu bilerek şubeye gittim ,suratsız personeline sorduğumda ürün dağıtıma çıkmış dedi ,dağıtımı salladıklarını bildiğimden bari arayın nerdeyse elden alayım dedim oda kuryeyi aradığında dağıtımda gözüken ürünün aslında şubede olduğunu öğrendi ben nasıl bir saçma sistem olduğu ile ilgili konuşurken şubedeki personel -İSTESEYDİM BU ÜRÜNÜ VERMEZDİM size dedi velhasılkelam bu kafada çalışan hanım ağa ları da kendi bünyesinde çalıştıran bir firmadır he sonra müşteri hizmetlerine şikayet kaydı bıraktım çok umurlarında olduğunu sanarak teyit için 2. Defa aradığımda şikayet kaydını bile bulamayan aciz bir firma bozuntusudur o günden beri almam aldırmam.

  • Arkadaşlar aras kargo nasıl olur bilmem ama Ptt kargo çok kötüydü zaten. Kaç kez kargomu, Aliexpress kutularını tanıdığım için, apartman kapısının arkasında atılmış bir vaziyette buldum. Ayrıca şubeye gelip almaya zorluyorlar vs..

    Herkes için hayırlısı olsun.

  • birader ıstanbul ıcı 3 gunde getıremıyorsunuz hemde mesafe 30km oldugu halde. bırakın boş işleri. elınızdekı ısı duzgun yapın

  • geerbest turkiye icin oncelikli largo ucreti 1.7 dolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atma aras 5 günde neyi getiriyorsun.

  • Çin'den kompakt kamera olarak yola çıkan kargo hıyar olarak varır müşteriye artık. Geçen günkü iphone hırsızlığı muhabbetinden sonra daha organize olur her şey.

  • Aras Kargo önce Gebze'den Bakırköy'e düzgün teslimat yapsın. Aldığım şeyi 3 günde bırakarak rekor kırmışlardı. Ben o sürede Amazon'dan gelen ürün gördüm.
  • bruft_ kullanıcısına yanıt
    Takipli TurkeyPost ile mi almıştınız ?
  • Eğer gümrük işini de bunlara verdilerse siz asıl o zaman seyredin cümbüşü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eticin16

    HAYIRDIR SİZİN SORUNUNUZ NEDİR KOSKOCA FİRMAYI ANLAŞMAYI İPTAL ETMESİ İÇİN ZORLUYORSUNUZ ANLAMADIM,HEM GELİŞELİM EDELİM DİYORSUNUZ HEMDE GELİŞMEK İSTEYEN BİR FİRMAYI BALTALAMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ, SİZİN GİBİ ZİHNİYETLER YÜZÜNDEN GELİŞMİYOR BU ÜLKE ZATEN.ADAMLAR Bİ ADIM ATMIŞ İSTEYEN KULLANIR İSTEYEN KULLANMAZ İŞİNE GELMİYORSA ARAS KARGO İSTEMİYORSAN KARGO SEÇENEKLERİNDEN ONU SEÇMEZSİN OLUR BİTER DAHA YENİ ANLAŞMA YAPMIŞ Bİ FİRMAYI HİZMETİNİ GÖRMEDEN ŞİKAYET ETMEK DE NEYİN NESİ.DEĞžİŞİK KAFALAR YAŞIYORSUNUZ VALLA HELAL OLSUN SİZE.

    Buyuk harfle yazmayiniz. Bagirmis oluyorsunuz. Firmadan agzi yanan cok o yüzden bu feryat. Siz niye bu kadar cansiparane savundunuz anlamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.