Şimdi Ara

Araplaştırdınız be Türkiye’yi. Ben Türküm, Türk!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
4.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet inanılmaz derecede dolmuş durumda. Bu kadar zafer partisine saldırmaları boşuna değil. Ümit Özdağ ana akım medyada bir kaç programa katılabilse, silip süpürecek.

x (formerly twitter)
    Metropol Haber (@metropolmedya_) on X
    https://twitter.com/metropolmedya_/status/1743606061280506162?s=20

• amma boş yapıyorsunuz be birader.

bu dünyada bizden önce yaşayıp dağları kayaları bile oyup şehir yapmış medeniyetler gelip geçti.

neredeler şimdi?

bu dünya böyle. neyine yırtıyorsunuz kendinizi?

bak aslanım, gözünü açıp kapıyorsun bir bakmışsın yaşlanmışsın.

yahu sen dünyada misafirsin anla bunu. dünya senin değil ki. 2000 yıl önceki hititler asurlar romalılar nerede?

ama bak kuşlar yine güneş doğarken geliyor, güneş batarken yuvalarına dönüyorlar. 20 000 yıl önce de aynıydı. 50 000 yıl sonra da dünya varsa aynı olacak.

dünya senin mi be fani insan? bir kapısından bugün girdin öbüründen yarın çıkacaksın. vazifene bak. kulluğunu bil.

Tabi ki ırkımızı sormayacaklar lakin, dünya milletler üzerine kurulu ülkelerden oluşmaktadır. Her millet kendi güvenliğini sağladığı örf adetlerini yaşadığı sınırlar içindedir.
    Dünyada olduğumuz sürece vatanımızı korumak zorundayız. Yüzyıllardır ecnebilerin gözü ülkemizde savaşarak yapamadıklarını fitne fesat hatta dini ayrışmalar ile yapmaya çalıştıkları aşikâr.
    Vatanı korumakta kendi milli çıkarlarını sağlamak ile olur. Kişilerin çıkarlarını sağlaması ile olmaz.
    Yarın bir gün sonumuz ırak suriye filistin gibi olmasını istemiyorsak bu vatana sahip çıkmalıyız.
    Milliyetçilik dünyada şart
    Müslümanlık ahirete şart
    İkiside şart

Ben böyle kolpa sosyolojik tespit görmedim hayatımda, aklımızla alay mı ediyorsunuz. Arap kültürü değil Amerikan kültürü hakim , sokağada mı çıkmıyorsunuz olm siz... Herhangi bir Türk TV'si açın. Batı tvlerinden farksız programlar.. 80'den sonra tüm dünya gibi hızla Amerikanlaştık , Suudi Arabistan bile Amerikanlaştı.

Bin yıldır müslümanız, İslam çok daha güçlü yaşanırken araplaşmadık, İslamı bile kendimize göre yorumladık, Hoca ahmet Yesevi, Bektaşi, Mevlan, Yunus mayalamış bizi. İbadet isimleri bile arapça değil bizde. Ayrıca yukarda yazdım yine yazıyorum. Bir iddia ortaya atıyorsan gerçekle irtibatı olmalı, göz göre göre yalan atılmaz.

• ümmos kezoya bak sen  

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal akp ile maddi ilişki içinde. Yoksa böyle insanlar da var.

x (formerly twitter)
    EFO🇹🇷 (@efonomizm) on X
    https://twitter.com/efonomizm/status/1742627422061605369?s=20
  • Bir duruşunuz olsun her seçim kendinize bir kahraman bulmakdan vazgeçin .
    Hiç davasına inanıp arkasından gideceğiniz kimseniz yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt

Onu chp fanatiklerine söyle

Atatürk.

• Mevzu açık aslında.

“Dinimden önce ben Türküm” diyor. Ve arkasından “sizin dininiz size benim dinim bana ” mealindeki ayeti okuyor. Kendi tercihidir.. Ama anlamsız olmuş. Kafası karışık.

Müslüman bilirki “ ırkın nedir ?” diye sormayacaklar. “Dinin nedir?” diye sorcaklar. Bu yüzden vatandaşın bu konu hakkında bilgisi yok, yada İslamla sorunu var.

Müslümana izah edebilirsin ama olmayana izah etmek biraz zordur. Bu yüzden Müslüman olmayanlarla bu konuyu tartışmak yersiz olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buraya da damlamışlar şaşırdık mı? Hayır bir de bir duruşunuz olsun demez mi? Beni acayip bir gülme alıyor izninizle burada güleceğim 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CHP li müftü eşlerini de gördü bu millet. Pek yemezler artık.

O dönemlerde merdiven üstü Kuran Kursu mu vardı?

Ümit Özdağ var.

• amma boş yapıyorsunuz be birader.

bu dünyada bizden önce yaşayıp dağları kayaları bile oyup şehir yapmış medeniyetler gelip geçti.

neredeler şimdi?

bu dünya böyle. neyine yırtıyorsunuz kendinizi?

bak aslanım, gözünü açıp kapıyorsun bir bakmışsın yaşlanmışsın.

yahu sen dünyada misafirsin anla bunu. dünya senin değil ki. 2000 yıl önceki hititler asurlar romalılar nerede?

ama bak kuşlar yine güneş doğarken geliyor, güneş batarken yuvalarına dönüyorlar. 20 000 yıl önce de aynıydı. 50 000 yıl sonra da dünya varsa aynı olacak.

dünya senin mi be fani insan? bir kapısından bugün girdin öbüründen yarın çıkacaksın. vazifene bak. kulluğunu bil.

• Bu tipin Türk ırkından olmadığını iddia edebilirim ama kanıtlayamam.
    Türk olup da ayrımcılığa uğradığın ne var? Hiçbir şey yok.
    Aksine Arap olduğu için ayrımcılığa uğrayan çok Türk vatandaşı var. Kürt olduğu için, Rum olduğu için, Ermeni olduğu ayrımcılığa uğrayan pek çok Türk vatandaşları var. Bu ülkede sırf Türk ırkından olduğu için üstün olduğunu sananlara hukuk içinde haddini bildirmek vazifemiz. TC vatandaşları TC vatandaşı olmayanlardan üstündür. Hepimiz bu konuda birleşirsek sorun kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Ocak 2024; 1:0:31 >
  • asau kullanıcısına yanıt

Çözüm milyonlarca ne olduğu belli olmayan insanı ülkeye doldurmak mı? Senin yazdıklarından anladığım kadar büyük ihtimal kürtsün doğru mu?

• ayzeb A kullanıcısına yanıt
    Tabi ki ırkımızı sormayacaklar lakin, dünya milletler üzerine kurulu ülkelerden oluşmaktadır. Her millet kendi güvenliğini sağladığı örf adetlerini yaşadığı sınırlar içindedir.
    Dünyada olduğumuz sürece vatanımızı korumak zorundayız. Yüzyıllardır ecnebilerin gözü ülkemizde savaşarak yapamadıklarını fitne fesat hatta dini ayrışmalar ile yapmaya çalıştıkları aşikâr.
    Vatanı korumakta kendi milli çıkarlarını sağlamak ile olur. Kişilerin çıkarlarını sağlaması ile olmaz.
    Yarın bir gün sonumuz ırak suriye filistin gibi olmasını istemiyorsak bu vatana sahip çıkmalıyız.
    Milliyetçilik dünyada şart
    Müslümanlık ahirete şart
    İkiside şart

• gs_tutkunu kullanıcısına yanıt
    Ahirette müslümanlardan sayılmak için, dünyada müslüman olmak gerekir....

• Ülkenin en kolpa söylemi. Siz hiç Arap gibi giyinen Türk genci görüyor musunuz sokakta?Mesela entarili Türk genci erkek var mı hiç?

Veya Arap kadınları gibi giyinen Türk genci kızlarımız?Bir avuç çarşaflı bir avuç şalvar cübbeli var o da zaten Arap kültürü değil bizim ecdadımızdan gelen kültür.

Ama ben size milyonlarca batılı gibi giyinen kız-erkek Türk genci gösterebilirim.

Peki Arapça ile Batı dilleri arasındaki oran ne hiç baktınız mı?

Ülkenin kaçı arapça biliyor kaçı batı dilleri biliyor araştırdınız mı? Yok. O da kolpa,

Arapça bilenlerin sayısı batılı dilleri bilenlerin yanında yok gibi.

Velhasıl kelam Türk örf ve adetleri bu kadar umrunuzdaysa kolpadan Araplaşıyoruz hikayesine değil gerçekten batılılaştığımıza yanın. Gerçek bu.

• ayzeb A kullanıcısına yanıt
    Müslüman kalabilmek içinde vatan toprağı gerekir.
    Yunan kazansaydı diyenler acaba müslüman kalabilecek miydi ?

• tüm gerçek Türk'lere selamlar, gerisi konuşmaya değmez...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.