Turhan Çömez (@ComezTurhan) on X https://x.com/ComezTurhan/status/1916432618754560069“Türküm, doğruyum, çalışkanım” denilmesinin yasak olduğu okullarda, Arapların düğünlerde, kutlamalarda oynadığı “dabke dansı” öğretiliyor çocuklarımıza! Görüntüler Bağcılar’daki Hasan Kağnıcı İlkokulu’nun resmi hesabından… Bu arada eğitimden MİLLİ(?) Eğitim Bakanlığı sorumlu! |
Arapların düğünlerde, kutlamalarda oynadığı “dabke dansı” öğretiliyor çocuklarımıza!

-
-
Neyse ki arka planda Atatürk ve Türk bayrağı var da okulun Türkiye’de olduğu anlaşılıyor. Balonların renklerine bakarsanız zaten Arap renklerini temsil ettiğini anlarsınız. Yani herhalde Arap temalı gösteri yapmışlar. Çocuklar da Arap olabilirler sonuçta bu malum rejim dışarıdan o kadar çok ipsiz sapsız adam getirdi ki okullarda arap veletleri suudiler gibi kılıç dansı da yapmaya başlarlarsa şaşırmam.
Bu çocuklar Türk ise aileleri neredeymiş, bu Arap maskarılığı için kimden izin alınmış? Okullarda Türküm diyemiyorsun yasak çünkü ama Arap gulu gulu dansı yapıyorsun tam bir rezillik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23 Nisan bu, hatırlatalım..
-
Onlar savaş mağduru hatırlatalım
23 nisan hatırlatalım
barış süreci hatırlatalım
bilmem ne mağduru hatırlatalım
arkadaşım bazı şeyler o kadar basit değil, bu ülkede tabelalardan T.C yazısı kaldırıldı türklük bilinci resmen yok edilmeye çalışılıyor son 25 senedir planlı ve bilinçli olarak
bir parti neden türk kelimesiyle bu kadar uğraşır ? her ülkeden insanı sorgusuz sualsiz ülkesine alır vatandaşlık vermeyeceğiz dedikleri halde vatandaşlık dağıtır arap kültürünü ilkokul çocuklarına empoze etmeye çalışır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 28 Nisan 2025; 0:15:56 > -
-
Araplar kültürel asimilasyona devam ediyor.
-
Ben kendi dansımı bile oynamıyorum,
yazık yazık, yutdışına özeniyorlar
-
Araplara bu kadar çok benzemek isteyen,araptan çok arap olmaya çalışan bir milletin ne yaptığı beni gram ilgilendirmiyor.
Bi b.k.da benzese.
-
Bunlarla süreç başlamadan demiş olabilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 28 Nisan 2025; 8:25:45 >
düşman dışarda değil içerde zaten içerden adım adım işgal ediyor emperyalizmin truva atı
-
Zaten Arap hayranı bir topluluk var ülkede son hız Araplaştırma devam ediyor.
-
Bulundukları kentlerdeki ilk ve orta okullarda eğitim gören Suriye kökenli çocuklar:
quote:
Biz Türkiye'deki her folklor oyununu okuldaki arkadaşlarımızla beraberce ve severek oynuyoruz. İçine doğduğumuz kültürün oyunlarını da.
Ayrıca; Annelerimiz, Babalarımız, Nenelerimiz ve Dedelerimiz Türkçe bilmiyor ve çoğunluğu öğrenmek istemiyor olabilir ama biz öğreniyoruz.
Rahatsız olanlar sorunu kendisinde arasın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X