Şimdi Ara

Araplara laf etmek sucmus tipik akepe zihniyeti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araplara laf etmek sucmus tipik akepe zihniyeti !
    Araplara laf etmek sucmus tipik akepe zihniyeti !ekşi sözlük
    30 aralık 2023 araplara hakaret etmenin suç olması
    https://eksisozluk111.com/30-aralik-2023-araplara-hakaret-etmenin-suc-olmasi--7762808?a=popular

• Araplar malumların efendisidir. Seçim öncesi Suudiler 5 milyar dolar para attı bunlara istedikleri gibi parmaklarında oynatabilirler. Zaten FB GS’nin Suudi finosuna boyun eğmemesine biraz da bu yüzden şaşırdılar ve hala kendilerine gelemediler ana konuda salya sümük ağlayıp duruyorlar.

Oğlum Atatürkçüler sizin gibi emir kulu değil ki, Suudi finosundan, terlikli Katar bedevisinden para almıyoruz ki. Ne demiştiniz? Para alan emir alır. Parayı alan sizsiniz ama aldığınız emirler bizi bağlamaz oğlum. Ben bugün şunu anladım bu Atatürk düşmanı tayfa kesinlikle benim düşmanımdır. Ben bu Suudi sevici Arapperest tayfa ile herhangi bir konuda anlaşacak, destekleyecek durumda değilim. Atatürk’ü, bayrağı, milli marşı anlaşma konusu yapanlarla savaşmak dışında başka sansımız yok
  • Gerçekten çok boş işler peşindesin heee.

Laf etmek neden suç olsun ?

Ama yalan bilgi yaymam küfür hakaret etmek halkı galyana getirmeye çalışmak trollük yapmak veya Oynanmayan Süper kupa finali üstünden İslama ve Müslümanalara hakaret etmek SUÇ... Bu kadar basit.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Tabi tabi suudileri sert elestirmekte hakarettir

Kabul edin iste siz bu millete tapiyorsunuz !

Milyonlarca insan laf ediyor sosyal medyada hadi milyonlarca insanida hapse atsinlar !

Senin tayfandan forumda furandor bile "ülkemde arap istemiyorum" diye yorum yazdi bu mantikla onuda gözaltina almalilar

Hükümet mülteci sayisini sakliyorsa 8 milyon mülteci oldugu halde inatla 3 milyon diyorsa bu yalan habermi oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Aralık 2023; 17:52:32 >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Dediğin gibi laf edeni alıyor olsalar binlerce insanı almaları gerekir.

Ama sen daha suç ve suç olmayan paylaşımı bile ayırt edemiyorsun ki. Şimdiye kadar bakan 4 veya 5 kişiyi göz altına aldıklarını açıkladı ! Her şeyi sırf eleştirmek için eleştirmeye çalışıyorsun.

Süper kupa finelinden dini değerlere hakarete nasıl geliyor bu insanlar ve senin gibiler bunu bile nasıl savunuyor akıl alır gibi dğeil.

Olay iki devlet arasında. İki bakanlık veya Futbol fedarasyonu arasında. Buradan kopup bir millete dine ırka getirmek nedir !!! Boş yapacaksanız diye 10 tane konu açıyorsunuz bu kadar da olmaz.

Suudiler sosyal medyadan Türklere ne hakaretler ediyor ama suudi devletide onlari gözaltina aliyormu Türklere irkci yoprum yazdiniz diye ? Hayir !

Dine hakarete bende karsiyim ama araplara laf söylemek onlari sert elestirmek dine hakaret degildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Aralık 2023; 17:54:54 >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Yaa sen neye kime kefil oluyorsun haberin yok ki.

Tutuklananlar ne paylaşmış ne etmiş gördün mü neyi savunma derdindesin ? Dünden beri araplara edilen hakaretin haddi hesabı yok sen kaç kişyie işlem yapıldığını gördün ? Toplan 5-10 kişi anca vardır.

Suç olması için belli kriterler var iyice suyunu çıkaranlar hakkında tabii ki işler yapılır. Burada nefret kusacaksın 3-5 siyasi rank kasacaksın diye gerçekten boş yapıyorsun. Muhalif olmak muhalefet yapmak bu değil. Sürekli forumları üyeleri gazlamaya çalışarak kin ve nefretten başka gram faydan olmaz insanlara. Azcık mantık çerçevesinde davran artık.

kimi gazliyormusum ? ülke gündeminin ortami böyle burasi siyaset bölümü ne bekliyordun ? siyasilerin kendiside milleti gazliyor

fanatik chplisi gelir bana nefret kusar dersimci kürt millyetcisi tayfayi elestiriyorum diye fanatik akplisi gelir bana nefret kusar kontrolsüz mülteci göcünü elestiriyorum diye hay arkadas

Nefret falan kusmuyorum ben sadece elestiriyorum nefret kussam konularum coktan ucardi ve agir cezalar alirdim bölümde merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Aralık 2023; 18:1:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim muhalifler birde güzelliyordu bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Furkan Bölükbaşı'nın başını çektiği olaylarda 1 polis memuru hayatını kaybederken 43 polis olmak üzere 63 kişi de yaralanmıştı. Neden bu kişi hakkında işlem yapılmadı? Bu suç değil mi? Ülkede adalet mi var ki neyden bahsediyorsun sen trol? Git yalakalığını başka yerde yap.

• Özgür özel kılıçdaroğlu y-chp zihniyeti yüzünden ne yapacaklarını şaşırdı onlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kur'an-ı Kerim'i yakan İsveç'i NATO'ya alanlarda SUÇ işlemiş oluyor mu? Burada Müslümanlara hakaret yok mu? Kendinizi aklayacaksınız diyerek iyice basit duruma düşünüyorsunuz. Ne çok Arap sever varmış. Yallah bedevi çölünüze

• Araplar malumların efendisidir. Seçim öncesi Suudiler 5 milyar dolar para attı bunlara istedikleri gibi parmaklarında oynatabilirler. Zaten FB GS’nin Suudi finosuna boyun eğmemesine biraz da bu yüzden şaşırdılar ve hala kendilerine gelemediler ana konuda salya sümük ağlayıp duruyorlar.

Oğlum Atatürkçüler sizin gibi emir kulu değil ki, Suudi finosundan, terlikli Katar bedevisinden para almıyoruz ki. Ne demiştiniz? Para alan emir alır. Parayı alan sizsiniz ama aldığınız emirler bizi bağlamaz oğlum. Ben bugün şunu anladım bu Atatürk düşmanı tayfa kesinlikle benim düşmanımdır. Ben bu Suudi sevici Arapperest tayfa ile herhangi bir konuda anlaşacak, destekleyecek durumda değilim. Atatürk’ü, bayrağı, milli marşı anlaşma konusu yapanlarla savaşmak dışında başka sansımız yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Her olayın altına gelip ALAKASIZ örnekler vererek haklı mı çıktığını sanıyorsun ?

Sap saman ne varsa karıştırıyorsun işin içine birde yalan yanlış bilgi ekliyorsun !

Banane Furkan Bölükbaşın'dan !!! Bir derdin varsa git adı belli sanı belli şikayet et BANANE !

Not: Ayrıca eksik bilgiyi yalanla birleştirip ALGI kasma. Orada 1 polis memuru hayatını kaybetmedi. 1 protestocu öldmüştü. Oda Saadet partili biriydi hatırladığım kadarıyla.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Bilmem Evet oyu veren CHP yetkililerine sor suç mu değil mi ben ne bileyim...

Not: Bu arada Türkiye'nin baskıları sonucu artık Kur'an yakma eylemini hak olmaktan çıkardı İsveç ve o yakan kişiyi sınır dışı ediyor.

Araplara laf etmek sucmus tipik akepe zihniyeti !gazete duvar
    İsveç, Kuran yakan Momika'yı sınır dışı ediyor
    https://www.gazeteduvar.com.tr/isvec-kuran-yakan-momikayi-sinir-disi-ediyor-haber-1644385
  • Aklına ne gelirse gelip konu açıyorsun şeklinde yazdığım mesajımı silmişler.

• Dil çıkartan ve tayfası gelip konuyu dağıtıp olayları farklı yerlere bağlamışlar, performans prim loading....

• Amerikalılara israillilere 7/24 söven ampul tayfasınada işlem yapılacakmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • doğru birşey değildir, hakaret ne olursa olsun cahil insan zihniyetidir.

insan gibi düzgünce derdini anlatır protesto edersin ama hakaret etmek suçtur. bu ülkede milyonlarca arap kökenli insan da yaşıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.