Şimdi Ara

Araplara Karşı Duyulan Anlamsız Nefret (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
9.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sen ne sacmaliyosun acaba !? Tarih boyunca araplar her seferde bizi sirtimizdan bicaklamistir. Ayrica igrenc pislis bir millet bana ve aileme coook uzak sana cok yakin olsunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slim Charles

    Araplari yasam stillerinden dolayi ben de sevmiyorum ama hakikaten arap gibi yasayip araplara soven bir kitle var. Arap dinine inanmiyorum desen ozenti ergen derler Bir de su evine alir misin diyen 3 iqlular hala bitmedi mi yahu. Ulan kim tanimadigi birini evine alir ne sacma soru bu
    Yıllarca bu ülkeyi o 3 İqluların seçtiği insan yönetti.Halkın neyi benimsediği gayet ortada.O kadar koruyan adam demek ki güveniyor Arap'lara evine de alabilir
  • Ne aptalca yorumlar var. Avrupa hiristiyan kulturuyle yogrulmustur. Hiristiyanlik Hz. Isa ile gelmistir ve Hz. Isa Israilogullarindandir. Buna ragmen Avrupa Yahudikere karsi en buyuk irkciligi ve katliamlari yapmis sevmemistir. Turkler musluman olsalarda Araplarla buyuk kultur farklari var. Ayni dinden olsalar bile Mezhepsel farklar var, hele Vahhabiler cok ayri bir dunya. Gecmisten gelen 1. Dunya savasinda yasanan olaylarda isin tuzu biberi olmus.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamların dini derken??? Sanki din sahibi onlar gibi konuşmuşsun kardeş biz Allahın dinine inanıyoruz. Bırakın bu arap seviciligini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi konuda saçmalıyorum ? Ha pardon , Elleri ayakları tuttukları halde dilencilik yapanlara , kiraladıkları evlere zarar verip çıkmalarına (prizleri ampulleri sökmeleri, duvarları kirletmelerini ), ücreti eksik ödeyip kaçmalarını , aşırı kaba olmalarını, toplum huzurunu bozmalarını ... (ve yazmaya üşendiğim birçok şey) yazmayı unutmuşum.
    Kusursuz olan islamiyettir , insanların yaptıkları-uyguladıkları değil.Bu yüzden her müslümanım diyeni sevmek zorunda değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 ay önce Bursa'da bir otelde kalıyordum. Saat sabaha karşı 5, bir gürültüyle uyandım. Bağıra bağıra konuşmalar, oda kapılarını hızlı bir şekilde çarparak kapatmalar. Konuşmalarından anladım arap olduklarını. Çok görgüsüzler. Irkçılıksa ırkçılık özellikle araplardan hiç haz etmiyorum. Turizmde çalışıyorum araplardan şikayetçi olmayan kimse yok. Minibüs, otobüs şoförleri şikayetçi araçları çok kirlettiklerinden dolayı. Adamların kafada çöp kutusu diye bir kavram yok. Yedikleri herşey otobüste yerlerde. Otelci şikayetçi odaları çok pis kullanıyorlar. Çamurlu ayakkabılarını perdelere silmeler falan. Odada yatağın içinde karpuz kesen bile var. İnsanlar böyle olduktan sonra gel de nefret etme. Doğru düzgün insan olsalar zaten bu kadar nefret eden olmaz. Bu durumda anlamsız değil gibi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 8 Ekim 2019; 20:13:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel Türk tarihini araştırırsan Arapların bizi ne hallere düşürdüğünü, neler yaptığını görürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balinalar da dahil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

    Bu mesaj silindi.
    Arap'lar neden güvenecek mişim tarihte yaptıkları ortada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Strawberry Fields Forever

    Balinalar da dahil mi?
    Yaşayabileceklerse gelsinler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Einar Solberg

    Bu mesaj silindi.
    Evine alır mısıncı tayfanın cebinden elini çek öyle konuş. Adamın parasını alıp suri besle sonra gel bir de laf söyle. Utanmada yok sizde.
    Aranızda para toplayıp besleyin arap kardeşlerinizi. Sevmeyenlerin parasını alıp artistlik yapamazsın.
  • 2005 üyesi kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Einar Solberg

    Bu mesaj silindi.
    Arapları ülkeden kov sen önce, kimi kimin ülkesinden kovuyorsun? Biz elin Suriyelisini beslemek zorunda değiliz. Önce can sonra Canan, ülkenizde milyonlarca işsiz güçsüz insan varken elin suriyelisini düşünecek değilim. Dininizde bile önce aile sonra akraba daha sonra kim yakında ona yardım edilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinin beni ilgilendirmez. Bu her toplum için aynı önce kendi vatandaşının karnını doyur sonra başkasını. Mülteci beslemeyi gelişmişlik çağdaşlık falan sanıyorsunuz sanırım. Eğer böyleyse neden Avrupalılar mültecileri beslemek yerine göndermek için herşeyi yapıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığı yanlış:Araplara Karşı Duyulan Anlamlı Nefret olmalı idi.
  • Ya çıldırcam cahilliğe bak ya
    Birincisi; agnostisizm bir din değil.
    İkincisi; bol bol kitap oku; olayları ya da yazılanları anlama ve yorumlama gücün gelişir belki.
    Üçüncüsü; ne olduğunu, neyi savunduğunu bilmediğin insanlar hakkında kendince çıkarımda bulunup o çıkarımlar üzerinden karşındaki insana saldırmaya çalışma.
    Dördüncüsü de tutarlı ol; ilk mesajında "senin dinin bilmemne" dedikten sonra diğer mesajında "dinin beni ilgilendirmez" deme mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş senin dinin olsa ne olur olmasa ne olur? Yorumuna bakılırsa her tarafından cahillik alıyor. Bana tavsiyede bulunmadan önce kendi eksiklerini kapat hele. Buraya gelip ülkeden onu bunu konmasını biliyorsun. Yiyorsa birisinin karşısına çıkıp söyle bunu ağzına yumruğu yediğin gibi götünün üstüne oturur ağlarsın.

    Ayrıca orada senin dinin demedim. Harf hatası var. AKPliler bile Suruyelileri istemiyor. Bu konuda senden daha ileri görüşlüler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuwafuwaboy -- 8 Ekim 2019; 22:7:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.