Şimdi Ara

Araplar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben anlamıyorum, bu hukumet neden bu kadar arap düşkünü ?

    Çinliler türkmenistanlı kardeşlerimizin elini,kolunu kesiyor bunlardan hiç bahsedilmiyor ?

    Elin suriyelisini zaten baştacı yaptı, çalışmadan bedavadan maaş alıyorlar.

    Yani bunlar ciddi bir sorun

    Bu suriyelilere Milyarlarca dolar harcandı ve harcanmaya devam ediyor. Bu paraları başbakan veya bakanlar vermiyor, Sizin,benim,bizim ailelerimizin cebinden çıkıyor.

    Sözde çok muslumanlar

    Soruyorum size hükumetin halka sorması gerekmezmiydi bu suriyelilere para harcamaya izin veriyormusunuz diye ?

    Bu kul hakkıdır kul, bunları parası halktan cıkıyor.

    sözde hukumet halkımıza çok deger veriyor, ulan adamlar milleti adam yerine bile koymuyor.

    inanın bizim toplum zırcahil, bilinçli bir toplum olsak bunlar çoktan ülkenin basından gitmisti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOP yüzünden...eşbaşkanım dedi zaten unutma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu etnik köken tabirinin Allah binbir türlü belasını versin. Her grup senelerdir bir takım, özellikle silah tüccarlarının hışmına uğradı. Şerefsizler kanla beslenip, maddi kaygılarını ortadan kaldırdı. Kaç yüzyıl geçti zulmedilmeyen bir grup yok. Kundaktaki çocuklar bile kurşunlandı. Hayır hiçbirimiz doğmadan önce ben burayı seçiyorum diyemiyor. Şanslı bir azınlıktaysan yaşayacağın maksimum 70 80 sene ne savaş, ne hastalık ne de başka bir olumsuzluk olmayan dünya üzerinde bir ülkeye denk geliyor. Şanssız isen acı ile karşı karşıyasın.

    Bu soğuk savaş dönemi SSBC gidince ABD ciddi güç kazandı. Özellikle savunma sanayinde. Birde teknolojinin akıl almaz şekilde hızlı ilerlemesi derken adamlar maddi kaygı duymadan üretti de ürettiler. Ürettiklerini Avrupa dahil bütün kıtalara yaydılar. Avrupa dahil diyorum birçok Avrupa ülkesi çalışkandır. Rakipleri ne üretirse onlarda onun karşılığında birşeyler yapmaya çalışıyor. Teknoloji olmasa bile sağlık, sağlık olmasa bile başka alan.

    Ama Arap öyle değil arkadaş. Arapta üretme namına bir şey olmadığı gibi tüketme var. Üretmek eğitim ile, eğitim araştırma ile başlar. Zaten bunu başardığında iyi ve kötü kavramını çok basit şekilde ayırt ediyorsun. Ama Arapta bu yok. Tüketim toplumu olduklarından üretenler bunların patronu oldu. Bunların topraklarını savaşarak almak yerine ürettiklerini onlara satarak topraklarına sahip oldular. Misal yukarıda verdiğim savunma sanayi devi olan ABD gidiyor üretemeyen Araba dayıyor eski teknoloji askeri mühimmatı milyar dolara. Eee elde mi kalsın bunlar? Zaten adamlar sürekli üretiyor. Elden çıkarıp para kazanmalı. O parayı yine topraklarına el koymak için kullanmalı. Bu kadar basit. Ha bu adamlar silah o bu aldılar ama kullanmazlarsa tekrar nasıl satacaklar? Burada devreye piyonlar giriyor. İnsanların kutsallarına, soyut kavramlarına saldırıyorlar. Terör örgütleri yaratıp, ülkeleri onlara karşı savaşmaya zorluyor. Savaşırken üretemediğin için üretenden almak zorundasın. Amerika Suriye bölgesinde tahmin edilemeyen derecede çok mühimmat dağıttı. Suriye temize çıkıyor deniyor. Çıktı diyelim. Peki bu mühimmat nerede kalacak, kullanılmayacak mı? Elbet birgün yeni bir terör örgütü yaratıp, üretmekten ve eğitimden aciz olan ortadoğu ülkelerinden birine doğrultulacak. Sonra ben demokrasi dağıtmaya geldim deyip bir taşla iki kuş vuracaklar.

    Arap ırkının parasını ye, ticaret yap ama asla yanlarında olma. ABD'nin dış politikası budur. Katar biraz diş göstereyim dedi yedi ambargoyu oturdu. Katar en fazla milli gelire sahip ülkelerden biri. Kağıt üstünde üretse bile birçok konuda diğer Arap ülkeleri gibi dışa bağımlı olduğundan ufak tefek ambargoda sesi kısılıyor. Peki neden Arapların hepsi birbirinin kuyusunu kazdığından.

    Şu ülkede olsam bir tana Arap sevici bırakmam. Irkçılık olarak algılanabilir ama durum böyle.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.