Şimdi Ara

Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• https://x.com/i/status/1914375864323579961

🔴Kuveytli Din Bilgini Lafi El Azimi:

▪️Cihada gitmek isteyen ve gücü yeten varsa, buyursun gitsin.

▪️Filistin’de cihad yok. Fareler gibi tünellerde saklanıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• doğru söylemiş

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

kınıyorum!

sen nasıl akapalılara yalancı dersin! dinsiz misin? kafır mızın? zındıh mızın gardhaşım(!) ?

• Cihad varsa zaten tüm müminlerin gitmesi zorunlu değil mi? Cihad öyle bir şey değil mi? Dini terminolojide böyle değil mi bilen cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

bizim ülkenin yerli dincilerinin kabul etmediği bir şey var. O da İslam dini aslen şu anda Arapların tek elinde olan bir kavram haline geldi. Zaten tarihleri boyunca bir devlet imp kuramamış bir ırktan söz ediyoruz. Peygamber dönemi ve islam yayılma dönemi hariç bir başarıları yok. Hatta asıl başarı Türkler gelince sağlanıyor. Eyyübi için de batılılar bilerek kürdi diye uydurmuşlar. adamın kardeşlerinin adı Türkçe , dedesi Selçukluda subay rütbesi taşıyor. yani Türk ordusunda ancak Türkler o dönemde subay oluyorken ... hala bizim islamcılar bunu bile kabul etmiyorlar.

bu islamcılar nasıl bir milletese kendi soyları hariç tüm soyları el üstünde tutuyorlar.

• Cihad etmeye kimsenin mabadı yemez.Öyle savaşın içine girmek mermiler uçuşurken sakin kalıp düşman avlamak felan kefenini giyip hazırdayız diyenlerin yapamayacağı bir olay.Kimse canını riske atıp Filistin'i kurtarmaz.Tatlı su dincilerinin as de asalım cihad de zıplatalım söylemleri sadece gaza gelme eşliğinde masturbasyon çekmektir.Çeker ve rahatlarlar sonra cihad mı o da ne

• Bir kısmı da forumda klavye arkasında saklanıyor, gitcen mi diye sorunca da kıvırmaya konuyu saptırmaya çalışıyor. Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

Şimdi nick verip rencide etmek istemiyorum, @KAUANKA demek istemiyorum mesela. Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Mümin mi kaldı.

müslümanım diyenlerin neredeyse tamamı

mekkeli müşriklerden beterler.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Türklerdeki farklı olay.

bu osmanlıda artık iyice saçmalıyor.

Göktürk abidelerine bakıyorsun: Hakan ne yazmış? atalarımdan gördüm öğrendim vs öğütlediler sana Türk ulusu ama dinlemedin vs. sonra kendisinden "oturdüm uzun uzun düşündüm" diyerek hakan "açları doyurdum, çıplak halkımı giydirdim" yani halkı için uğraşmış. sonra ne diyor "dizliye diz , boynu olana (dik tutana) boyun büktürdüm". halkı için ayrıca savaştığını da söylüyor.

yani hakan seninle benimle aynı çadırda yaşarken, halkı ile birlikte cenk ediyordu.

osmanlıda bu başlangıçta böyleydi.

ne zaman araplaştılar ki yavuz döneminde altın ve para için yani volga bulgarları gibi sünni olan araplara yanladılar, o zaman biz kültürden o ana kadar uzakken , mesafeyi kat be kat daha da açtık.

saraylar kurudu araplarınki gibi! haremler kuruldu!

sarayda 100 cariye 4-5 karı.

dere beyliklerini almak kolaydı ... sonra? işte zorlanmaya başladın. halk fakirleşirken sen sarayla keyif çatmaya başladın.

adanada çiftçiler ayaklanmış mesela abdülhamit döneminde. baya zulüm edilmiş. boşuna ona "baykuş" denmemiş. Yemende onbinlerce Türk hastanelerde katledilirken, adam ertesi akşam hangi cariye ile cima ediceğini düşünüyorsa ... halk da uyanmaya başladıysa ... tabi sana kimse kanmaz.

araplar boşuna mı hamiti ve reşat'ı sallamadılar? ne diyordu araplar en başında? sen sarayda biz ise alanda mı cenk edicez? bu yüzden araplar sallamadılar. bizim arapça bilmeyen ama müslüman olduğunu sanan Türkler savaştı yemende filistinde suriye'de boş yere.

akıllananları mesela ilk defa Trakya'da Türk islam cumhuriyeti kurdular. Pasaport bastılar adamlar. Osmanlı padişahına bile pasaportsuz gelemezsiniz dedikleri aktarılır. yani belgesiz.

durum bundan ibaret. insanlar din min konuşanları görüyor ve dinden iyice soğuyor.

sen hiç bir tane sakallı fıkıhçı hadisçinin , camide salladığı gibi karşılarına çıkıp konuşabildiğine şahit oldun mu? adam daha kendisi dini bilmiyor. iki üç arapça söyleyince cahilleri kandırabilir ama akıllı adamı, Dünya görmüş adamı kandıramaz. bu sefer ne oluyor? ülke olarak yozlaşıyoruz.

• Cem kullanıcısına yanıt

Ama ben Chp li değilim diyerek tuzlukla her yöne koşan...

Ama ak koyunlar deyip meşhur OK Koyun rolünü kimseye kaptırmayan...

Onlar deve sevici ARAP TAPAR diye yaftalarlen bir anda ARAP TAPAR OLAN Sözde omurgaya...

Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits
    Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gitsyeniçağ gazetesi
    CHP Filistin için sokağa döküldü! Polis ekiplerinden Taksim ablukası
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/chp-filistin-icin-sokaga-dokuldu-polis-ekiplerinden-taksim-ablukasi-907083h.htm

Resimdeki hangi ARAP tapar olduğunu açıklayamayanların BU OK TROL paradoksunu her zaman ki gibi yadırgamıyoruz kitle ve malzeme bu Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

Ah şu kokulu İzmir irfanı hiç şaşırtmazArap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAUANKA -- 22 Nisan 2025; 23:17:57 >

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

Geçen ak tayfana da bunları deyip, foruma omurga göstermeni tekrar hatırlattım diye kızmıştın. Gene algı ve hakaret içeren bu mesajını atmışsın. Bu sefer yöneticilere ne diyeceksin acaba?Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

• Siyasal İslamcıların yuları İsrail'in elinde. Bu sebeple elma veren eli ısırmalarını beklemeyin.

• Haydaaa, niye öyle demiş ki.

Sizin akkafaların ayıramadığı şey biz insanlık için, masum günahsız çocuklar için, siz ise terörist islamik gruplar için ağlıyorsunuz. kapiş...Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

Sen onu bunu boşverde gitcen mi gitmeyecen mi, ondan haber ver. Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

• Cem kullanıcısına yanıt

Sizin ok kafalar yok mu ah tam eğlencelik...

Siz ve insanlık için FİLİSTİN Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

Filistin eylemi dönüşü insanlara SALDIRAN MALUMU desteklerken ok kafalar ŞİMDİ Bir anda FİLİSTİN AŞIGI ARAP TAPAR OLDU.

OMURGA diye hep diyoruz parti yat deyince Yatan Kalk deyince KALKAN akıllar vah ki ne vah...

Sözde Atatürk partisi FİLİSTİN EYLEMİ YAPINCA insanlıkMışmışşş Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gitsmedyascope
    "Tevhid" bayrağı açan İsmail Aydemir'e yumruk atan Ege Akersoy tahliye edildi - Medyascope
    https://medyascope.tv/2024/01/17/tevhid-bayragi-acan-ismail-aydemire-yumruk-atan-ege-akersoy-tahliye-edildi

REZİL ETMEKTEN BEN BIKTIM SENİ

SEN rezil olmaktan bıkmadın AKILLANMIYORSUNArap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

Ama malzeme kitle bu olunca hep aynı

Yine utanmadan devam edersinArap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAUANKA -- 23 Nisan 2025; 5:15:47 >

Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits  gidecen mi gitmeyecen mi diye sordukça sinirden kudurup, tavuk gibi eski mesajları eşelemişsin Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits  siz akkafalar hala anlamıyonuz anlayamayacaksınızda. Neyse bi dönem hamas hamas diye çıldırıyordunuz, şimdi israilci oldunuz. harbi ticaret nasıl gidiyor laaa.Arap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

meşajımı aldın mı kardeşim

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161189344

meşaşını aldım. binde eved diyiyyahArap alim, akplileri yalanladı: Kudüste cihad yok! Fareler gibi saklanıyorlar! İsteyen buyursun gits 

• Sen eşek gibi sırıtasın diye kaçmıyorlar, uçağa birşey yapamadıkları için kaçıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.