Şimdi Ara

Aranızda diyetisyene giden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;
    Pandemi sebebi ile 5 aydır evden çalışıyorum ve uzun bir sürede home office çalışmaya devam edeceğim. 90 kiloydum şimdi 104 kilo olmuşum ve bu kilo beni çok rahatsız ediyor. Bugün-yarın özel bi diyetisyen doktoruna gitmek istiyorum çok diyet yaptım ama sonuç alamadım birazcık kilo veriyorum tekrar alıyorum. bazıları pahalı dediler özel diyetisyen ama ben dün bir diyetisyen ile görüştüm fiyatı uygundu ve online destek alacağım pandemi sebebi ile, haftalık liste vs yapacağını söyledi.daha önce diyetisyen kontrolunde zayıflayan var mı sonuç alabildinizmi zayıflama oldumu ? görüşlerinizi paylaşır mısınız benimle.



  • Fyi
  • Ben mesela kahvaltıdan önce sabahları 20-25 dk yürümenizi öneririm.Bir de şöyle bir şey var.İnsanlar hem kek pasta çikolata götürüp hem de kilolu olmak istemiyorlar.Böyle çok sağlıksız oluyorlar.Sağlıklı yaşamadan bir ...a yaramaz.(genel yorum)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raaitben10

    Ben mesela kahvaltıdan önce sabahları 20-25 dk yürümenizi öneririm.Bir de şöyle bir şey var.İnsanlar hem kek pasta çikolata götürüp hem de kilolu olmak istemiyorlar.Böyle çok sağlıksız oluyorlar.Sağlıklı yaşamadan bir ...a yaramaz.(genel yorum)
    evet katılıyorum,lakin uzun zamandır home office çalışıyorum ve pandemi nedeni ile dışarı fazla çıkamıyorum bu yüzden de diyet yapıyorum bu şekilde kilo vermeyi ümit ediyorum, yürüyüşü filan çok fazla çıkamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.