Şimdi Ara

Aranızda Disleksi veya Disgrafi Olan Var mı? Yüksek ihtimal öyleyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çirkin yazmakla alakası yok bence disleksi'nin

ayrıca, b yerine d yazman gibi bir durum da göremedim ders notlarında. bence disleksi değilsin.
  • Bende böyle yazıyorum ama hızlı yazdığımdan mı özensiz yazdığımdan mı bilmiyorum. Birde 8 yazarken zorlanıyorum acaba bende de mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisesbimby

yazını okuyabiliyorum

Defterlerden rastgele çektim iyileri bunlar. Bide çizgisiz edebiyat defterim var içler acısı. Problem kalem tutuşumda da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben yazını okudum.Bende eğer istersem herkesin okuyabileceği tarzda yazıyorum ama latin alfabesi benim çok hoşuma gitmediği için bazı harfleri kendime göre değiştirdim.Yazarken daha hoş duruyor diye.Yazımı kimse okuyamıyor.
  • Bence rehber öğretmeninle bir görüş, yazılarını ona da göster. Hatta hepten içim rahat etsin diyorsan direk git bir nöroloji polikliniğine muayene ol.
  • Bana çok kötü gelmedi yazın. Devir bilgisayar devri bütün yazılar bilgisayardan yazılıyor zaten. Yazının bozukluğunu bahane edip herkesten not alabilirsin. Okumanda sorun varsa bu çok önemli olabilir.
  • bende de disleksi varda bu kadar abartma reis .hatırladın mı beni .imza
    nicki değiştirdim
    b yazacağıma d yazdığım . e yerine 3 yazdığımı bilirim hala devam ediyor
    ama zeki olduğumu düşünmüyorum .bu egomu tatmin etmek olurdu .onun için ne kadar zeki olduğunu ölçmek veya zeki olduğuna bu kanıt aramak saçma .
    not : olay sadece yazılarla alakalı değilde sadece .sol ile sağımı hala ayırt etmekte zorlanırım . ayakkabmın iplerini bağlamakta eskiden zorlanırdım.
    birde diğer insanlar aynı anda 2 işi birden yapamıyor .ama sanırım disleksi veya zeki statütündeki kişiler çok rahat yapıyor .bunu çocukken keşfetmiştim .
    bir yandan kitap okuyup .müzik dinleyebiliyordum . ikisinde de konstrasyonu sorunu yaşamıyordum .
    ayrıca detaylara da dikkat ediyorlar .örneğin ben bilmem eşim bilir i bazen izliyorum .ne kadar saçma olsada
    ordaki sunucunun önceden diyeceği şeyleri .aklımın ucundan hemen geçmiş oluyor.çünkü sunucu detayları çok iyi gözlemliyor .bu sadece basit bir örnek.
    ve asosyal , sosyal olmayı çok dengeli bir biçimde yaptığımı farketmiştim zamanında .buda zeki insanlara has bir özellik bence
    sonuçta disleksi = zeka fışkıran.
    not2 : lisedeyim ve sınıf tekrarı yapıyorum .
    ve sonuçta bunlar egoyla alakalı . acayip bir ironi olsada .egomu tatmin etmek için sanırım bunları buraya yazdım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 28 Ocak 2013; 0:44:41 >

• Yazın yine de okunabilir geldi bana. Yine de el yazısıyla yazmayı dene.
  • Sen doktor olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Yazıyı gayet okuyabiliyorum, acaba bende mi bi sorun var.

şimdi anlaşıldı işte

• Fotolara baktimda abarti bisi gormedim.0.7 ve ya 0.5 uclu bi kalemle yazsan biraz daha fark eder. Benimde yazim bunun gibi asagi yukari.

• Bende kalemi çok değişik tutuyorum hocalarım dahil sınıftaki arkadaşlarım bile uyardı kalemini düzgün tut diye ama beceremiyorum yazımda berbat ayrıca
  • bence senin sorunun özensizlik.yazıyı gerçekten yazayım bir şeyler öğrenirim mantığıyla yazmak yerine amaaan öğretmen yazdığımı görsün de laf etmesin mantığıyla yazıyorsun muhtemelen.bu yüzden özenmiyorsun yazıyı yazarken
  • Disleksi değilsin,sadece yazın berbat.
  • aklima "taare zameen par" geldi izlemedysen tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phytgriph -- 28 Ocak 2013; 1:13:01 >
  • bu yazı iyi benimki daha beter(bazen ben bile okuyamıyorum) yarın unutmazsam birkaçtane fotoğraf çekip atarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.