Şimdi Ara

ARALIK AYINDA İSTANBUL'DA HAVA SICAKLIĞININ 14 DERECE OLMASI SİZCE NORMAL Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 46 yaşında biri olarak ömrü hayatımda Aralık ayında hiç böyle sıcak hava görmedim, bence bu hiç hayra alamet değil, insanların ve gıdaların bozulduğu gibi mevsimlerde bozuldu, Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünya capinda iklim müdürlükleri kuruldu.Turkiyede de müdürlükler her ilde mevcut .Kısacası dünya yaşamsal döngüsünün sonuna hızla ilerliyor .

Farkettiyseniz Türkiye'de de tarım ,hayvancılık el birliğiyle bitmek üzere.Cennet vatanı bile ,yaptıkları yerleşim alanlari ve uyguladıkları tarım politikalariyla collestirdiler.
    Buzullar eriyor dünya ısınıyor diye 30 sene önce çıkan bilim adamlarına ,aman buzulllar erise ne olcak biz Türkiye'de yasiyoruz diyenlere istinaden ,dünya artık ağır nüfusu kaldıracak ağırlığı cokdan geçti.

Kısaca Avrupa önlem almak için cirpinirken ,bizim yoneticilerimiz hala bizi yok etmek için herhangi bir atilimda bulunmadi.

Yakında su,yemek barınma için savasirsaniz şaşırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şaşırdım

dışarıya montsuz çıktım düşün

iklimler basbayağı bozuldu işte bazıları halen inanmıyor dalga geçiyor bknz: https://forum.donanimhaber.com/kuresel-isinma-ispatlandi-almanyada-yarim-metre-kar-yagisi--157473444

• Sıcak havanın bir türlü bozulmaması ilginç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.