Şimdi Ara

Aradağım özellikler göre kulak içi tavsiyeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar genellikle Rock dinliyorum Linkin Park - Papa Roach - Fall Out Boy - Foo Fighters - Nirvana gibi kulak içi kulaklığım eksik evde 2 tane kafa bandı kulaklık var biri Logitech H150 (Stereo) diğeri Sony'nin bir modeli (Bass) iki kulaklıkla da dinledim karşılaştırma yapıp ona göre kulak içi alma açısından bariz şekilde Stereo önde fakat Stereoların sorunu da dışarıya çok ses vermesi benim aradığım kulaklık hem bu tarz müziğe uymalı hem de dışarıya ses vermemeli verse bile minimum düzeyde olmalı çünkü otobüste felan çok zamanım geçiyor mp3 ü biraz bile kıssam bu sefer otobüsteki insanların sesinden duyamıyorum müziği son ses açsam tip tip bakıyolar şuana kadar dandik kulak içi kulaklıklar kullandım max. 150 - 200 tl civarına sağlam bir şey istiyorum

    bu forumda bulduğum 2 ürün var dikkatimi çeken bir tane de youtube da inceleme görmüştüm eğer denildiği kadar f/p ürünleriyse onlara yönelebilirim aklıma takılanlar

    1) KZ ZS3 (görünüşü bir tuhaf geldi bana çok meth edilmiş forumda fakat özellikle kulaklığın üstünde o yazan yazılar felan çok kaba duruyo)
    2) KZ ED2 (kulaklığının başı metal olması - bir yön gibi geldi bana ağırlık açısından uzaktan bakınca=
    3) DZATF DF 10 (Forumda çok meth edilen 2. f/p kulaklık enstrüman sesleri üzerinde yoğunlaşılmış verilen cevaplarda fakat dışarıya ses verme konusunda hiç bir soru cevap görmedim onu merak ediyorum örneğin KZ ED2 incelemesinde son ses telefondan müzik açtı çocuk hiç ses mes gelmiyor kulaklığı çıkardığı zaman ise duyamıyodun çocuğun sesini KZ ED2 nin o özelliğini çok beğendim fakat bu forumda incelemesini bulamadım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McAwesomeville -- 18 Mayıs 2017; 2:46:26 >







  • Zs3 ü denedim. Bassları boğuk geldi bana. Rock dinleyecekseniz tavsiye etmem. Şekli de otobüste falan dinlemek için iyi değil. İnsanların garip bakışları daima üstünüzde oluyor.



    Bence Rock dinlemek için en uygun tip şu kanal tipi olmayan earbud dediğimiz cinsler. Lakin bunlar da dışarıya çok ses veriyor. Direk es geçiyorum bunları



    Çok yüksek sesle dinliyorsanız kulaklık illa ki dışarı ses verecektir. Bundan şüpheniz olmasın.



    Audio technica modellerini araştırmanızı öneririm. Dışarıya ses verme konusunda birşey söylemeyeceğim, çok başarılı oldukları söylenmiyor, ki bende kullanıyorum ve katılıyorum bu duruma. Ancaak, dışarıdan gelen sesleri oldukça iyi kesiyor, bu durum belki daha düşük ses düzeylerinde gezinmenizi sağlar. Böylece dışarı az ses gider.



    Maalesef kulaklıkları denemeden pek söz sahibi olamıyoruz. Sizinde bütçeniz varsa denemenizi tavsiye ederim. Forum üzerinden aldığınız fiyata, olmadı biraz altına kolayca satabiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.