Şimdi Ara

Araçların son hızı için yol yokmu bizde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hızlara çıkılacak yollar sadece avrupadamı var? Bi bakıyorum etrafa 150 yi geçen yok olsa zaten kesin trafik yüzünden kaza yapar o ayrı mesele.Hız sınırlamalarına bakıyorum otoyollarda 120 nedir yav.250 basan aracım varsa ben bu hızı görmek isterim arkadaş zaten her yerden vergisiyle,şuyuyla,buyuyla çullanıyorsunuz,en pahalı yakıtı aldırıyorsunuz.Hiç bi zaman kimse gönlündeki aracı alamıyor,rahat yaşayamıyor.Bari hep övündüğünüz duble yol yaptık işini düzgün yapsanız be!!
     Araçların son hızı için yol yokmu bizde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Maalesef ki eli kanlı terör örgütünden benzin alan bir ülkede yaşıyoruz. Kanlı benzinlerin hayrı yaramaz diyor bir kesim ancak o kanlı benzin bal gibide yarıyor devlete.

    Zengin nasıl zenginliğini arrtırıyor? Bu sayede. Neden o hızlara çıkılmıyor? Bekledikçe zaman zaman arabalar daha fazla yakıyor (klima vs) kırmızı ışıktı oydu buydu daha fazla benzin tüketimi olsun diye dur kalk, adam senin rahat etmeni ister mi? Versinler oy versinler.
  • Sağ alttaki resim olmamış. Zengin kesim 1.5 liraya almıyor. 1.5 liradan bütün arabalarını doldurup yıl sonu vergisine yansıtıp vergi ödemiyor. Kısaca bedavaya alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam trafik kültürü olan bir yerde yaşamıyoruz ki sizin isteğiniz gerçekleşsin. Aynaya bakmadan otobanda 70 ile sol şeride atlayanlar var, arkasından hızlı araçlar gelmesine rağmen sol şeridi boşaltmayan insanlar var ki başka forumdaşlar gelse bu söylediklerimin üstüne onlarca madde daha eklerler. Bunun yanında bizim ülkedeki yollar, özellikle de rampa içeren yollar oldukça virajlı, aracı hız limitinde kullanmak zaten zor. Eğer ki gerçekten aracınızın hakkını vermek gibi bir isteğiniz varsa da en uygun yer pist.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.