Şimdi Ara

ARAÇLARIN MÜZİK SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dikkatimi çekiyor 30 ila 50 bin tl verdiğimiz birçok araçta nedense track cd li yada artık utanmaya başlayıp mp3 çalarlı müzik sistemi sunuluyor. hele hoparlörleri yazmıyorum bile. sizi bilmiyorum ama benim bir araçta aradığım ilk 8-10 özellikden biride kaliteli bir müzik sisteminin olmasıdır. bugun en kral USB li müzik sistemi 150 TL yi geçmezken (Pionner) yine Pionner in giriş hoparlörleri 100-150 TL aralığında yani toplamda topu topu 300-400 TL ye dışardan alınırken, bunun da üreticiye maliyeti en fazla 200 tl yken bu ne hırsızlık, pintilik? birde direksiyondan kumanda v.s yaparak cicili bicili gösterip orijinali bozmayada kıyamıyorsun.

sizin görüşleriniz neler?...

• 2006 Toyota Corolladaki ses siteminin ürettiği sesi kalitesini başka bira otoda görebilmiş değilim

Çoğu araçta hoparlörler tok ses vermez, radyosu doğru düzgün çekmez. Şehirlerarası yollarda frekanslar sürekli karışır. Ama otomobil üreticileri bu konuyu pek takmıyor galiba.
  • Ben de radyoda şu çekip çekmeme işini anlamış değilim. Bunun anahtarı iyi bir antenden mi geçiyor yoksa teypden mi?
  • boramın ses sistemi profesyonel ses sistemleriyle rahat kapışır en sevdiğim beni araca en çok bağlayan özelliği ve benimde araçlarda en çok önemsediğim noktadır..
    F30 müzik sistemi hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu durumdan bende şikayetçiyim. ama focus bu konuda çok çok iyi.. SONY marka kullanıyor adamlar. A3 e bindim, Focus ta yakalanmış ses sistemi performansı inanın yoktur. Ha premium araçlar iyidir, ama onun yanında 4 hoparlörü 6 ya 7 ye yükseltmek için 1200tl para istiyorlar. Cruze hoparlörü değiştiren de çok forumda. 4 hoparlör nedir ya?
  • Evet Focus un ses sistemi bu konuda çok iyi. Ama diğer araçlarda sadece D ve üstü segmentlerde bu konu mevcut. Halbuki arka kapılara perde koyana kadar, elektronik çift bölmeli klima koyana kadar Jant seçeneği gibi böylede seçenek sunuver

Orijinalden alıntı: eggys

boramın ses sistemi profesyonel ses sistemleriyle rahat kapışır en sevdiğim beni araca en çok bağlayan özelliği ve benimde araçlarda en çok önemsediğim noktadır..

+1 Kesinlikle .

Bizde sadece bazen radyo cekmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bmw - harman kardon.

Orijinalden alıntı: Akustik

Birçokları "Artık radyo var" görüşünü taşıyor ama kardeşim radyolar 5 parçayı bellemiş ha babam onu çalıp duruyor. birde nerde o 90 ların güzel müzikleri

haklısınız arkadaşım.. bende geçen gün fark ettim.. tanınmış radyo kanalları indir bindir 10-15 tane parçayı çalıyorlar.. onun dışında bu parçalar aynı tempoyaya sahıp ve "e- ee- eee, o-oo-ooo" bibi nakaratları var. bizim burada izmirde romantik radio var, 90-80 ler var iyi olutor..

Orijinalden alıntı: salserol

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

Birçokları "Artık radyo var" görüşünü taşıyor ama kardeşim radyolar 5 parçayı bellemiş ha babam onu çalıp duruyor. birde nerde o 90 ların güzel müzikleri

haklısınız arkadaşım.. bende geçen gün fark ettim.. tanınmış radyo kanalları indir bindir 10-15 tane parçayı çalıyorlar.. onun dışında bu parçalar aynı tempoyaya sahıp ve "e- ee- eee, o-oo-ooo" bibi nakaratları var. bizim burada izmirde romantik radio var, 90-80 ler var iyi olutor..

Ankara da da Atlantis ve Radyo ON iyi.

bu arada BOSE ses sistemide 10 numara

• FIAT HI-FI INTERSCOPE SOUND SYSTEM....

düzelt:punto spk da ve 500c de varmış, opsiyon fiyat 870 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllıdeli06 -- 14 Ocak 2013; 13:25:43 >

Orijinalden alıntı: yakut

2006 Toyota Corolladaki ses siteminin ürettiği sesi kalitesini başka bira otoda görebilmiş değilim

muadili olarak Focus II ghia donanımdaki sony müzik sistemi fikrinizi değiştirir
    Ford - Sony
    müzik sistemi opsiyon olarak alınabiliyor. ayrıca 50bin tl bir araca veren kişi 1000tl daha verip amfi + 4 component alır, tertemiz müziğini dinler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakut

2006 Toyota Corolladaki ses siteminin ürettiği sesi kalitesini başka bira otoda görebilmiş değilim

Hayatin 2006 corolladan ibaret anlasilan

Konuya gelirsek vw araclarin ses sistemleri gayet basarili.

Fakat kendi aracimda bulunan bose ses sistemide mukemmel kesinle bas agritmadsn canli muzik sunuyor ve opsiyonda degildi alirken

Arac Renault latitude

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.