Şimdi Ara

ARAÇLARIN CAMLARINI PATLATIP SOYMUŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün yaşadığım olayı foruma anlatmak istiyorum:
    Kartal E-5'in yanındaki yan yol da yeni açılan Loop adında bir spor salonu var. Adını da veriyorum özellikle ki yetkililer burayı okuyorlarsa utanıp, önlem alsınlar artık.
    Safi Holding bünyesinde ki bu Loop spor salonu yeni bir binada yapıldı ama otoparkı yok Defalarca yönetime söylediğimiz halde, otopark sorununu çözemediler. Buraya gelince mecburen yan yola park ediyoruz. Dün de saat 19:00 gibi geldim ve hemen binanın yanındaki yan yola park ettim aracı.
    Neyse bir çıktım ki polis arabası filan var. Alla alla deyip devam ettim, aracıma bindim, bi baktım ki torpido açılmış. Hemen içine baktım ve navigasyon cihazının çalındığını anladım. Dışarıdaki polis aracı da daha anlamlı oldu o an
    Sıradan tüm araçlara girmişler, yaklaşık 10 aracı patlatmışlar. Kiminden cüzdan, kiminden sıfır koliler dolusu kıyafet götürmüşler. Benim bagajı da kurcalamışlar, aslında güzel scooter vardı oğlanın ama onu almamışlar, çocuk koltuğu da çok kaliteli idi ona da dokunmamışlar. Sadece navigasyonu yürütmüşler. Tabi şerefsizler arka kapı camını patlatmışlar.
    Ulan eskiden hırsızlar kelebek camını kırardı, daha insaflılardı şimdi kapı camlarını patlatıyorlar. Ben hariç tüm araçların ön kapı camını patlatmışlar. Adam benim aracın arka kapı camını patlatmış. Neyse hazır polis aracı oradayken şikayet dilekçesi doldurduk. Olay yeri inceleme geldi. Öyle yalandan dolandı biraz, fotoğraf filan çekti. Deli gibi yağmur yağıyor, bu yağmurda parmak izi filan kalmaz deyip çekip gittiler. Bagajda bi yolluk vardı, attım onu cama yoksa koltuklar filan göl olacak.
    Konvoy halinde gittik karakola, basit bir ifade için iki saat bekledik. Ana baba günü gibi karakol, Allah kimseyi düşürmesin. İki bonzai vakası geldi, bi karısını döven geldi, bi karısının sokağa attığı adam geldi, bi kavga çıktı, bi tehdit telefonu alan iş adamı geldi, bi kızı dövülen anne geldi, bi adam yaralama...Tımarhane gibi. Biz de kantin gibi bir yerde bekliyoruz. Aracı soyulanlardan çoğu çekti gitti zaten. Neyse 4-5 kişi sabırla bekledik ve nihayet ifadelerimizi verdik. Gece 12 gibi ancak eve geldim. Eve gelince naylondan bi cam yaptım aracıma
    Sabah ilk iş kasko firmasının internet sitesine baktım. Anlaşmalı oto camcı bulamadım site bozuk. Aradık müşteri hizmetlerini bey'fendiler 9'da mesaiye başlıyorlarmış. Devlet dairesi gibi
    Zaten yanlış kasko firmasını seçtiğimiz belli idi ama sadece 0-1 yaş araçlara orijinal cam takıldığını, diğer araçlara yerli cam takıldığını öğrenince iyice kasko firmamdan soğudum. Pendik'te oturuyorum ama Pendik'te ve Kartal'da anlaşmalı camcılarda benim aracın camı yok. Mecburen gittik Bostancı'ya. Ama her seferinde müşteri hizmetlerini arıyorum, bi telefon veriyorlar, arıyorum, cam yok cevabını alıyorum, bi daha arıyorum müşteri hizmetlerini. Böyle saçma bir döngü...En sonunda dedim ya anadolu yakasını gönderin mailime. Zar zor ikna oldular da iş yürüdü biraz. Kendi çabalarımla buldum benim aracın camını. Bu arada araç bulunmaz hint kumaşı filan değil, Opel Astra...
    Neyse camı hallederken aradım bi daha kaskoyu dedim, navigasyon cihazı ne olacak? Kibarca bir bardak su için dediler. Dedim, özel eşya klozum var benim, dediler ama elektronik eşyayı kapsamıyor. Dürüst olup navigasyon yazdırınca dürüstlüğümüzün cezasını çektik yani. Gözlük yazdırsak karşılıyormuş. Resmen vatandaşı yalan söylemeye teşvik ediyor kasko firması veya sistem.
    Cana geleceğine navigasyona gelsin dedim ve camımı 1 saat gibi kısa bir sürede taktırıp işime gücüme geri döndüm.
    Diyeceğim dikkatli olun yoksa benim gibi mal mal uğraşırsınız!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 7 Nisan 2015; 14:36:47 >







  • Çok geçmiş olsun bir solukta okudum ne yazıkki ülkemizin geldiği hal bu.
  • geçmiş olsun güvenlik cam filmi şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle spor alanlarında olur hacı. Neden mi ?

    Içeride soyunma odasına girecek kişi çalınır düşüncesiyle daha sağlam kilitli Aracına koyar değerli eşyalarını. Hırsızlar Da bunu fırsat bilip yapmış. Her sokağa bir polis dikmeye de gerek yok. Şu hırsızları karakolun arka Kapısı'ndan bırakmasınlar , biter bu pislik. Sen Hırsızı yakalasan, ifadeni verirken bırakıyorlar. Senden önce çıkıyor Hırsız.

    Büyük geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok gecmis olsun hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poliçeleri okumak gerek sanırım kaskon Axa
    Elektroniği karşılamıyorsa ödemez yalan atsak haram o yüzden poliçeyi sağlam okumak gerek
    Dizede çok geçmiş olsun EN KOTU GUNUN BOYLE OLSUN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl ya kasko çalınan radyo teyp navigasyon gibi parçaları karşılamıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sizin yerinizde olsam gözlük falan aklıma ne gelse soylerdim sigorta sirketlerine acımayin hepsi kendi cebini doldurma peşinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Kasko ERGO.
    Poliçe de her zamanki kurnazlıkla, parantez içinde, küçük karakterlerle ve anlaması zor biçimde (para, mücevher, elektronik eşya, cep telefonu, taşınabilir bilgisayar ve benzeri cihazlar, ticari emtea hariç) yazıyor.
    1000 tllik teminat var zaten, neden müşteriyi mağdur ediyorsun ki? Para ve cep telefonu kapsam dışı olabilir ama diğer elektronik eşyalar hırsızlığa karşı 1000 tl teminat altında olmalı idi. Olmadığı gibi sistem yalancıları ödüllendiriyor. Yan şeridi kullanan uyanıklar(!) gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengaver_007

    Nasıl ya kasko çalınan radyo teyp navigasyon gibi parçaları karşılamıyor mu?

    Fabrika çıkışlı araçta takılı değilse ve poliçeye bu cihazları ekletmemişseniz karşılamıyor.
  • Bura Türkiye bu ülkede gidiceksin köyde yaşıyacaksın .mümkünse dağ köyü olucak .malın mülkün olmayacak ..ooooh misler gibi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte adeletin tecelli etmediği yerde herkes kendi adaletini uygulamaya başlıyor. Polise kızıyoruz ama onunda yapacağı bir şey yok oda savcıdan fırçayı yiyor bunları bana niye yolladınız salın gitsin diye, Savcıya sorsanız cezası olmayan suçlarla uğraşacak vakitleri yok yasalar bu suçlara ceza vermiyor diyor yani halimiz acınası ama kriz teğet geçti artık bununla teselli bulacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.