|
Merhaba arkadaşlar,abilerim bu konunun üstadları başımıza geldi maalesef olay alanyada dim çayına çıkarken araba bir anda stop etti hararet fulldu çektim kenara iyice soğumasını bekledim hararet çeyreğe doğru gelince arabanın arkasında olan ılık suyu doldurdum aşırı baya su aldı marşa bastım araba çalıştı 1-2 km yokuş aşağı gittikten sonra gariplik olduğunu fark ettim araba normale göre daha ağır tepki vs baktım ki su koyduğum radyatör deposundan hardala benzer sıvı sızmaya başlamış çok yoğun şekilde kenara çekip çekici çağırıp ustaya götürdüm şimdi size sormak istediğim usta dediğimiz eleman bana en kötü durum olursa 15-16k civarı ödeme çıkar 1-2 güne söküp bakacaklar durum ne olduğuna böyle başına bir olay gelen var mı aracın suyunu yağını 1-2 gün önce doldurmuştum susuz bırakmadım yolda giderken ise hararet bir anda full oldu fan devriye girmedi orda bir sorunumuz olduğu aşikar bana dedikleri bu rakamı bulur mu sizce var mı yaşayan eden böyle durumla? araç 1.4 veya 1.5 chervolet aveo 2011 emanet araba idi otomatik vites biraz vitesleri geç atıyormuş dişli kutusunda ki sıkıntından dolayı. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı