Şimdi Ara

Aracımız Çalındı !!!! İstanbul Okmeydanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
2
Favori
22.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 16.06.2019 pazar sabahı 04.00 sularında istanbul okmeydani talatpaşa mahallesi nde oturdugumuz binanin önünden tofaş doğan aracımız çalınmıştır plakasi
    Aracımız Çalındı !!!! İstanbul Okmeydanı


    Aracımız Çalındı !!!! İstanbul Okmeydanı

    Polise bildirdik. Yan tarafta ki dükkan kayıtlarından adamların aracı götürmeleri esgalleri bulduk onlarida polise verdik. Ama kendin buldun buldun polisten hic bir ilerleme yok el kol bagli bekliyoruz. Olur ya gören duyan buraya da yazmak istedim. Tek birikimimiz tek emeğimiz alin terimiz gitti. Insanin cok zoruna gidiyor.. evin biraz daha ilersindeki farkli bir dükkandan yoldan gecerkenki goruntulerinide buldum. Ama bunlarla hic bir sey yapamiyorum elimiz kolumuz baglandi tutulduk...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yav hocam karakola bende gittim polisler ismi çıkınca tanıdı adamı, yalan mı söylüyorum ben ?
    İkameti yoksa kimseyi aramayalım o zaman ?
    Suç neye göre sürekli deniyor bilmiyorum ama 10 larca kaydı olan adam sürekli yapmıyor mudur bu işi ?


    Polis misiniz bilmiyorum , işinizi hakkıyla yapıyorsanız sorun yok.
    Polislere düşmanlığım da yok yanlış anlamayın ailemde de bir çok polis var.Devletin personeline düşman olacak halim de yok. Ama herkes işini gerektiği gibi yapacak.


    Başka bir olay. Duran aracıma vuruluyor vuran elemanın araba leş gibi alkol kokuyor. Soruyorum ehliyetim yok diyor. Bıraksak gidecek ,polisi arıyoruz 4 saatte geliyor.(Ehliyeti olsa alkolsüz olsa tutarım tutanağı polisi de meşgul etmem.)
    Bir de gelip akıl veriyor ehliyetli birinin üstüne tutalım raporu ,yazıktır bilmem ne.
    Acı ama gerçek sokakta hırsızlık olayları çoğaldı adam akıllı müdahale bile edilmiyordu bundan bir yıl önce bahçenin kapısını söküp götürdüler kömürlüklere dadandılar en son apartman kapısını zorladılar tatil zamanına denk getirdim geceleri balkonda nöbet tutuyordum çok iyi hatırlıyorum sabaha karşı 2 eleman bahçeye atladı apartman kapısını zorlayınca hemen indik aşşağı kovaladık yetişemedik birdaha uğramadılar konu sahibine geçmiş olsun umarım bulunur araç. bazen bu tarz araçları hemen alıp hurdaya çıkarıyorlar bunların ağabeyi olan tayfaya yalvar yakar arabanın yarı parasını falan verip öyle kurtarıyorsun çevremde çok gördüm gerçekten çok rezalet bir durum. ne can güvenliği ne mal güvenliği var haybeye yaşıyoruz resmen.
  • Gecmis olsun , insaallah en kisa surede araciniz bulunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "kendin buldun buldun yoksa polisten ilerleme yok" da ne demek? bunlar niye polis o zaman, niye maaş alıyorlar? herşeyi bulanlar bi arabayı bulamazlar mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 yılında 0 hale getirdiğimiz kartalımız çalınmıstı.polis dalga geçmişti sökülmüştür o diye
  • umarım kısa vakitte bulursun.
  • Öncelikle geçmiş olsun umarım aracınız bulunur

    Eşgal belli ise paylaşmanızı öneririm.video kaydı varsa show tv butür haberleri paylaşıyor whatsapp dan gönderin paylaşma ihtimalleri yüksek görsel haberlere yer veriyorlar
  • Geçmiş olsun, en yakın zamanda güzel haberini alırsınız inşallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu içindeki polis ifadeleri hiç şaşırtmadı. Bu ne lakayıtlık anlamak mümkün değil. Bu ülkede yaşamak günden güne işkence olmaya başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrcnd

    Öncelikle geçmiş olsun umarım aracınız bulunur

    Eşgal belli ise paylaşmanızı öneririm.video kaydı varsa show tv butür haberleri paylaşıyor whatsapp dan gönderin paylaşma ihtimalleri yüksek görsel haberlere yer veriyorlar
    Çok sağolun. Show tv ye de yazdım goruntuleri ve videolari ulastirdim. Roportaj yapsak kabul edermisiniz dediler tamam arayin dedik ama inceliyorlarmis degerlendiriyorlarmis v.s kanal 7 de yazdim ordan hic yanit gelmedi. Zaten diger kanallar cok fazla whatsjap hatti yok. Numara olarak bazi sitelerde paylasilmis ama yanlis numara hep. Sosyal medya ve durumlardada paylastik ama ne care...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisin elbette işi var tek biz değiliz ama ilgi yok alaka yok. Karakol inceleniyor dedi kaç kez aradık. Halbuki daha hiç işlem yapılmamiş bile. en azindan mobese kayitlari incelenebilirdi. Evin onunden saat kaçta alindigi belli görüntüler var elimizde. Biraz daha ilersinde baska bi goruntu daha var ama demek istedigm biz bunlari hep kendi imkanlarimizla buluyoruz. Bu forumda bu konu altindaki farkli basliklarda da hep ayni seyden sikayetci insanlar. Mahallemizde bi polis abimizden rica ettik o bakti bir iki kamera mobeselere. Ama ayrintili bakilmasi lazim. Ilk defa o acti bakti sistemden mesela. Daha once incelenmemis. Sadece bilgisayar basinda gorev yapan memur ayri. Disarda hizmet veren ayri. Bir polis bütün hepsini yapmiyorki ! Durduk yerde Kendi ulkemin polisini memurunu neden kotuleyeyim. Ben sikayetci oldugum durumdan bahsediyorum. Bu arada arac plakasini yazdim ama cikmamis 37PR997 . 37 PR 997 lacivert tofaş doğan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım haberde ne zaman çalıntı konusu açılsa bakıyorum hepsi düşük değerli araçlar cevabı nedir merak ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 18 Haziran 2019; 16:2:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

    "kendin buldun buldun yoksa polisten ilerleme yok" da ne demek? bunlar niye polis o zaman, niye maaş alıyorlar? herşeyi bulanlar bi arabayı bulamazlar mi?
    Konu sahibi arkadaşa çok geçmiş olsun.İnşallah kısa zaman içerisinde aracı bulunur.

    Polisler malumunuz zaten dışardakiler kafede orda burda kahvede şak kebabında.İçeridekiler cep telefonu ile oyun oynamakla çok meşgul olduklarından haliyle vatandaşın işini yapacak vakit bulamıyorlar.

    Ama bir siyasi vekil üst makamda biri veyahut zengin züppe ünlü veyahut olsan 1 günde işini çözüyorlar.Değilsen bekle babam bekle.

    Zaten polislerin kanunu gariban halka geçiyor gariban halka suçlu muamelesi çekiliyor.Ama ensesi kalın mv vs. olsan önünde hazırola geçip el pençe divan dururlar.

    Birde 20-25 yaş arası olanları varki aman yarabbi police gözlükleri artist tavırları atarlı konuşmaları ile hiç çekilmiyorlar.

    Allah sabırlık versin...




  • Jantlariniz ve lastikleriniz ve hatta varsa muzik sisteminiz en cok kullanilan 2. El satis sitelerinde coktan satiliga cikmistir . Ordan satanlari bulup calanlara ulasabilirsiniz .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam öncelikle çok geçmiş olsun benim de doğanımın teybini ve aküsünü çalmışlardı. Baston kilit vb. Kullanıyor muydunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekstra direksıyon kılıdı yokmuydu hocam gecmıs olsun umarım bulunur
  • iş bittikten sonra akıl veren çok olur ama vakti zamanında benim de şahin'im vardı. bu araçları çalması çok kolay. belli bir sene öncesi üretilen şahin-doğanların zaten hepsinin anahtarı birbirine uyuyor.

    ben önlem olarak hem baston kilit hem de alarm kullanırdım. zira baston kilidi kesebiliyorlar, alarm'ı da arabayı bağırttıra bağırttıra gidebiliyorlar. ama alarmlı bir araçta yarım saat baston kilit kesmekle uğraşamazlar.
  • Bir kaç yıl önce baba annemin evine hırsız girdiğinde parmak izinden ulaştılar herife bilmem kaç tane sabıkası var . Herkes nerede takıldığını ne yaptığını biliyor ama polisin umurunda değil. Bulmak istese maks 2 gün e bulur ama niye bulsun ki bulmasa da almıyor mu maaşını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Okmeydanı'nda oturuyorum,geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WmGMD

    Bir kaç yıl önce baba annemin evine hırsız girdiğinde parmak izinden ulaştılar herife bilmem kaç tane sabıkası var . Herkes nerede takıldığını ne yaptığını biliyor ama polisin umurunda değil. Bulmak istese maks 2 gün e bulur ama niye bulsun ki bulmasa da almıyor mu maaşını
    1-gbt sını sen mı yaptın ?
    2-"herkes nerede takıldıgını biliyor". bak bak lafa bak. polis ikametine bakar geçer. herkesin "takıldığını bildiği " mekanlara bakılmaz.
    3- mala karşı işlenen suçlardan onbinlerce aranması olan insan var. kayda girer. mutlaka biryerde aranmaya takılır.
    eğer suç süreklilik arz ederse ilgili birim gerekeni yapar.


    işte bunlar çok fazla film izlemekten oluyor.

    hemen savcıyı arıyorum. arkadaşın babaannesını soyanların takıldığı mekana sis bombalarıyla girelim.

    ben 48 saatın 40 saati çalıştıgımı hatırlıyorum ama arkadaşın babaannesı soyan hırsızları yakalamadığım için maaşımı hak etmiyorum.

    iyiki böyle tipler gerçekte karşıma çıkmıyor :)




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.