Şimdi Ara

Aracımın içinde küçük kedi var çıkartamıyorum. Önerileriniz var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İtfaiyeyle çıkartamadık ses orta bölümden geliyor ve nerede olduğu gözükmüyor. Sanayideki usta küfretmişim gibi getirme uğraşamam tarzı konuştu. Biraz önce kaputu açınca önümdeydi korkudan kaputu üstüne düşürecektim son anda tuttum. O da motorun arka bölümünden aracın ortalarına bir yere geçti. Motorumun altında koruyucu yok kaputu açınca yer gözüküyor. Kedinin geçtiği yeri tahmin edemiyorum ama aracın ortalarında bir yer olduğunu düşünüyorum. Önerileriniz var mı yarın kullanmayacağım aracı.

• alperciğim kedi kovucu indir telefona ince frekanslı bişey onu çalıştır koy kaputa kaçar gider itfaiye böyle durumlar için geliyor mu ? ben aramıştım bir kere meşgul etmeyin bizi yangın yok insan olayı yok deyip kapatmıştı sinirlenerek vardiya amiri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aa öyle ses çıkartan uygulama mı varmış hocam yarın deneyeceğim sağolun teşekkür ederim. Beceremeyince aradım hocam geldiler kedileri tutmak için sopanın başından kontrollü kıskaç gibi aletleri var ama o motor bölümünde işe yarıyormuş sanırım daha çok onlar da bir şey yapamadı.

• Sağolun hocam yarın deneyeyim aracın yarım metre uzağına falan dökeyim onu o zaman ama başka bir araca girmesini gene olası görüyorum bakalım ne olur. Önce diğer araçlardan uzağa çekip şu ses uygulamasını denerim olmadı böyle yaparım artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.