Şimdi Ara

Aracımın Ekranı çalındı... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
29.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu ülkede ne zaman hırsızlık yapanın elleri kesilir o zaman bu işler düzelir... Yoksa duyacağımız haberler belli " daha öncede 40 kere hırsızlık sabıkası bulunan ÖŞ 41. hırsızlığını yapmak üzere serbest bırakıldı"


    .............
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

    Cok gecmis olsun. Park halinde kaydeden bir arac kamerasi belki yardimci olabilirdi ama pek ondan da umitli degilim.



    Gecenlerde bir tanidigin 15dk icinde sol ön farini alip goturmusler. Porsche cayenne.



    Surec tahminim soyle isliyor. Baronlardan haber geliyor. Şu kasa şu marka şu model arac icin 4 adet ekran lazim. Bulun getirin. O ekran serviste 20bin diyelim. 10 bine almak kisinin isine geliyor. Satan zaten hirsiz oldugu icin bedava. 4 taneden 40bin kar. Alanlar da yari yariya.



    Almadiginiz surece bunlar calsa da satamazlar. Satamayacaklari seyi de calmazlar.



    Garip.



    Cok gecmis olsun cok uzuldum inanin.

    Hocam bitpazarlari böyle şeylerle dolu. Telefonlar tabletler bisikletler saatler... adam kapalı transporter gibi bir şeyin içinden çıkarttı bisikletleri teker teker..



    Kesinlikle haklısınız. 20 liralık toneri bile takamiyoruz orijinal değil diye bu firmalar bunları araca özel yapsalar keşke..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok geçmiş olsun. kendi arabammış gibi üzüldüm valla.

    yanlış bilmiyorsam nbt ekran da gps özelliği var acaba gps sayesinde çalanlara ulaşabilirler mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanım dondu arabanın halini görünce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 17 Kasım 2017; 19:50:35 >
  • Zincirlikuyuda adamı yakalayıp elimle teslim ettim polise merdivenden çıkarken gülüşüyorlardı hırsızla polis şikayetten sonra adamı serbest bıraktılar.
    Kes elini kolunu benim ne günahım var.
  • BMW sürücülerinin mağduriyeti bitmiyor.
  • arkadaş bu ne rahatlık ya gündüz vaktinde arabanın göstergelerini söküyosun ya etrafta 1 kişi bile görmedi mi ya 1 kişi insan demez mi bu arabaya bu adam veya adamlar napiyor gündüz ortasında yoğun biryerde adamların yaptiği hirsizliğa bak şaka gibi ülkede yaşıyoruz başka birşey değil ülkede adalet diye birşey kalmamış polisin umrunda olmuyor çok yazık geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

    Direksiyon duruyor diyen arkadaslar, dikkatli bakarsaniz direksiyonu yamultmus hirsizlar. Muhtemelen sokmeye yeltendiler.

    bu kadarda açlık olmaz arkadaş sözde burası Müslüman ülke direksiyonu bile çalacaklarmış her ne kadar araba düzeltilse bile bunu yapan mutlaka bulunmalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

    bu ülkede ne zaman hırsızlık yapanın elleri kesilir o zaman bu işler düzelir... Yoksa duyacağımız haberler belli " daha öncede 40 kere hırsızlık sabıkası bulunan ÖŞ 41. hırsızlığını yapmak üzere serbest bırakıldı"


    .............

    Nokta...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhilleus

    Haberlerde suçluyu gösterirken '' yakalanan zanlını 36 suçtan sabıkası bulunuyor'' dedikleri sürece bitmez hırsızlıklar

    Aynen öyle, sen bu bilmem kaç suçtan sabıkalı sapıkları, manyakları, gaspçıları ön kapıdan alıp arka kapıdan salmaya devam ettiğin sürece ne malımız ne canımız güvende. Biz polise adres bile sormayız onlar için mahkeme, hapis, sabıkanın zerre önemi ve caydırıcılığı yok işi bu olmuş. Kanunlar cezalar korkutmuyor içerde çürütmüyor
  • Geçen ay güvenlik kamerası kayıtlarına göre tam 1 dakika 12 saniyede arkadaşımın M paket 3 kasa aracından aynı şeyleri alıp götürdüler. Borusan ilgilendi, ikame araç verildi. Araç tamirdeyken ikame aracında hayalet gösterge ve ekranı yürüttüler. İkameyi teslim ederken kendi aracını geri aldı. 2 gün önce aracına tekrar girip götürdüler herşeyi. Araçta şuan 30 bim euro hasar kaydı var. Demek ki bu aralar BMW'lere çöküyorlar. Dikkatli olmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk ve asayişin ciddi manada düzenlenmesi gerek dediğin doğru geçen biriyle sohbet ettim aynı adamları alıp duruyorlarmış uyuşturucudan dövüp dövüp tekrar sokağa salıyorlarmış mahkeme falan hak getire...
  • Abi bu nasıl memleket nasıl hukuk ben anlamıyorum... Adam çalıyor hakim serbest bırakıyor hadi tutukladı diyelim 6 ay sonra gene dışarda ... 30 kere aynı işi yapmış adam artık meslek edinmiş bunu cezalar katlamalı gitmeli aynı işi 3. kez yapan 20 sene yemeli 10 sene şartı tahliyesiz bakalım kaç hırsız kalıyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereye gidiyor ülke Allah sonumuzu hayir etsin

    benimde cumartesi gunduz saat 11:00 evimin onunde kelebek cami kirip aaraba girmisler



    nasil bir cesaret gunduz vakti polisi ardim gelmedi bile calinan birsey yoksa karakola gelip ifade verin dedi



    kasko sart



    bu arada cok gecmis olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LordMayros

    nereye gidiyor ülke Allah sonumuzu hayir etsin

    benimde cumartesi gunduz saat 11:00 evimin onunde kelebek cami kirip aaraba girmisler



    nasil bir cesaret gunduz vakti polisi ardim gelmedi bile calinan birsey yoksa karakola gelip ifade verin dedi



    kasko sart



    bu arada cok gecmis olsun

    Hocam gecmis olsun s40 a mi girdiler. Deadlock var aracta kelebekten nasil giriyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aç insan ne yapar çalar, gasp eder, keser öldürür maalesef memleket bunlarla doldu ya açlıktan ya da kolay yoldan para kazanma derdindeler.

    Burdaki en büyük zaaf devletin adam çalıp çırpıyor savcı salıyor bu sefer adamların kendine güveni geliyor.

    Çok geçmiş olsun inşallah bulunur diyecem ama ben telefonumu çaldırdığımda karakolda bi dayak yemediğim kaldı o yüzden biliyorum.

    Bulunmaz arkadaşlar bulunsa bile çalanın yanında kar kalır burası yeni Türkiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurban bayramında İstanbul suadiyede bir akrabamın evinden 180 bin lira değerinde nakit ve altın çalındı. Kamera görüntüleri çok net olsa da bulunamaz dendi. İnsanın içi gider sizin adınıza çok üzüldüm. Bende taktırmayı düşünüyordum şu rezil görüntü sonrası vazgeçtim. Tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar geçmiş olsun................................
  • Vay anasini ya ulan ben nakliyeciyim surekli gebze de tirlarin dorselerini kesip icindeki urunleri caliyorlar ayda 2-3 defa lakin boyle bir olayi ilk defa gordum. Yaziklar olsun arabada alarm olsa ne yazar alarm caldiginda kimse donup bakmaz bile. Cidden korkunc birsey benim aracimin basina gelse ki kasko yaptirmadim daha 3 aydir kaskosuz dolasiyorum kafayi siyirirdim herhalde. Gunduz gozu boyle birseye kalkisacak adamdan hersey beklenir adamda keser adamda öldürür. Ben icinde 10 guvenlik gorevlisinin bulundugu bir sitede oturuyorum aracimin zirt pirt sibop kapaklarini caliyorlar diye ortaligi ayaga kaldiriyorum. Boyle birsey olsa 1 ay kendime gelemem herhalde. Cok gecmis olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil

    Adamcağız ekmeğinin peşinde, mesleğini ifa ediyor. Niye arkasından sallıyorsunuz ki? Ülkemizin önemli geçim kaynaklarından birisidir hırsızlık.

    Hocam çok geçmiş olsun, muhtemelen sipariş üzerine çalınmıştır. Böyle bir ülkedeyiz işte, sipariş üzerine arabadan parça çalınan bir ülke.

    Bu ülkede yapılacak şey ya piyasada olmayan bir arabaya bineceksiniz, ya da Tofaş gibi ucuz ötesi bir arabaya bineceksiniz. Şaka yapmıyorum. Sokağa bırakıyoruz onca para eden arabayı. Daha durun, geri görüş kamerası, kapı, sensör v.b çalınıyor.

    Güvenlik cidden yok. Ülkenin emniyet sisteminin radikal bir şekilde değişmesi lazım.

    Bulunduğum ilçede yaklaşık 4 tane Tofaş çalındı.

    Sakin herkesin birbirini tanıdığı bir yerde bu olaylar oluyorsa gerisini sen düşün.

    Aynı ilçede Bundan 10 sene önce bir oto elektrik ustasının arabasını çalmaya kalkmışlar komşular haber vermiş ve hırsız yakalanmış buraya kadar herşey normal.

    hırsız ve karısı telefon ile konuşurken karısı çalıntı arabaları satıp öyle yakalansaydın demiş.3 ay yatıp çıkmış şikayetçi olunmasına rağmen.

    Mal canın yongasıdır derler ister Tofaş ister Bmw olsun kimsenin canının yanmasını istemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok geçmiş olsun.
    Planlı, ön hazırlıklı bir iş olduğu belli. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, ne yazık ki ortalık yamyam kaynıyor.

    Arabamı hiçbir zaman vale' ye bırakmama sebeplerimden biri de bu. Nerden bileyim o anahtarı ya da immobilizer kodumu kopyalamayacaklarını ?
    Aynı şekilde tanımadığım, güvenmediğim yıkamacıya da asla bırakıp gitmem.

    Size bir şey diyeyim mi ? Evet bu konuyu görünce hepimiz irkildik. ''Yok artık ebesinin..'' gibi tepki vermeyen yoktur herhalde aramızda. Ama şundan eminim ki, birkaç yıl sonra bu ve buna benzer vakalar bize bu kadar şaşırtıcı, kan dondurucu gelmeyecek.

    Öyle bir hale geleceğiz ki, sokakta yürürken elimizdeki sandwiç' e atlayan yamyamlar, gündüz vakti biz evdeyken balyozla kapıyı kırıp içeri girmeye çalışan hırsızlar, kırmızıda durduğunuzda GTA' daki gibi sizi arabadan indirip arabanızı çalmaya yeltenecek gaspçılar türeyecek.

    Toplumsal olarak korkunç bir evreye doğru sürükleniyor bu ülke. Allah sonumuzu hayır etsin.




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.