Şimdi Ara

Aracımın Ekranı çalındı... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
29.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu şerefsizleri yakalayıp yakalayıp serbest bırakıyorlar maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oto teyp, modifiye urunler satan dukkanlarin bir cetesi oldugunu dusunuyorum. Neredeyse cevresinde kamera olmayan yere araba park edemeyecek konuma geldik. Nbt yi cikma satan yerdeki urunlerin tamami calinti bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam, okudukça eski arabaya bine si geliyor insanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yıldır bahçeşehirde oturuyorum. migrosun otoparkında çok fazla teyp çalındıgını duydum ama sizin hasarınız gerçekten çok fazlaymış. 40-50k hasar oldugu için nitelikli hırsızlık gibi bir suctan yargılanırlarsa serbest kalamazlar oyle kolay kolay. he birde otoparkın giriş kısmına çekmişsiniz aracınızı, o kısımda migrosun güvenlikleri dolaşmıyor, keşke daha iç kısımlara migrosun onune dogru çekseydiniz. tekrardan geçmiş olsun.
  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, aslında girişe değil otoparkın tam ortasına koydum. çıkışa değil migrosa daha yakındım hatta.
    güvenliğin dolaştığı tek yer zaten direkt migros'un kapısının önü. oralarda da yer yok.
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Senin malını polis değil devlet koruyacak. Polis sadece çarktaki parçalardan biri. Tek başına cezasını veremez. Öyle olursa beyaz toros dönemlerine geri döneriz. Polis sorgulama bile yapamaz, ifade alır, o da savcının talimatıyla.



    Ayrıca aldığın aracın fiyatını söylemen çok görgüsüzce. Ama bmw sahibi olduğun için genel profile uyuyorsun.



    Mal maldır, can candır. Farketmez. Devlet hepsini korumak zorunda. Milyonun yüzde biri aracı olanı bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Deleted from big topics]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billy brown -- 8 Ocak 2018; 10:49:9 >
  • aldığım arabanın fiyatı devlet sırrı değil. internete giren herkes görebilir zaten benim söylememin ne mahsuru var?
    polis de devletin bi parçası. bu çarkı ilk döndürecek olan da polistir. hırsızı yakalamakla yükümlüdür. polis görevini yerine getirmezse zaten iş başlamadan biter.
    polis de herkes gibi işini yapacak. çağrıldıktan 2 saat sonra gelip 5 dk durup gitmeyecek. olay yeri inceleme adı altında da gelip 2 dk. telefonunun ışığıyla arabaya bakıp gitmeyecek. insanları çaresiz bırakıp "neyseki kaskom var" diye kendini avutmaya iteliyorlar.

    zaten tüm bmw sahiplerini genelleyerek nasıl bi kafa yapısında olduğun ortada, tıpkı çekememezliğinin de ortada olduğu gibi. arabamın fiyatı x'tir, başkasının arabasının fiyatı x/4'tür. o kişinin arabasının da başına böyle bi şey gelse haklı olarak benle aynı tepkiyi gösterebilir. çünkü o da benim gibi mağdurdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 17 Kasım 2017; 10:27:28 >
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Seni mi çekemeyeceğim benim durumumu nerden biliyorsun ki şimdi senin gibi görgüsüzlük mü yapayım burada? Arabanın değerinin bilinmesi başka bunu çıkıp gerekmediği bir zamanda paylaşman başka. Herkes senin gibi "nede olsa değerini biliyorlar canım" diye davransa ohooo, bu bahane değil. Dediğim gibi sadece görgüsüzlük. Ülke olarak böyleyiz maalesef. Ben fikrimi söyledim bu işin tek suçlusu polis değil devlet diye. Daha da uzatmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engelledim kardeşim, eyvallah.
    ortaokul seviyesinde konuşmalarınla konuyu yeterince dağıttın zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 17 Kasım 2017; 11:8:3 >
  • Öncelikle cidden geçmiş olsun.Dediğiniz gibi gündüz vakti kalabalık bir yerde böyle bir durum gelmesi insanı cidden üzüyor.Tenha yer olsa hadi dersiniz tenhada rahat rahat yapmışlar.Elbet gören eden insanlar vardır hırsızlık esnasında.Artık halkımızda duyarsız,emniyet teşkilatımızda.ALLAH SONUMUZU HAYR ETSİN.
  • otoparkın duvarlarında, güvenlik konusunda migros'un sorumlu olmadığı yazıyor
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    evet aslında bende pek çok avm ve markette bu tür yazıları gördüm,, aslında olması gereken bu tür yerlerin otoparki misafir araçlardır ve bu alanınlardan mağza sorumlu olmalıdır, buralara genel kapsamlı sigorta yaptırmalıdır,, işgüzar sahipler sigortaya para ödememek adına, kendince bir yazıyla sorumluluk almama yoluna gitmiş,, öyle bir devlet anlayışı ancak peygamperlerde olur, günümüzde vampir anlayışı hakim,, kim kar sağlarsa kraldır,,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletimizin suç politikası değişmeden degismez bu hal.Adamın cezasını indirmeye bahane arıyorlar şaka gibi resmen.Bu feto olaylarından sonra şartlı saliverme 1/2 ye düştü zaten khk ile.

    Adm zaten 4 sene yiyor indirimle 2.5 oluyor sonra 1 sene dolunca nerdeyse çıkıp devam ediyor.Adam ıslah mı oldu da sen çıkarıyorsun bu herifi ?

    Bu avrupa birliği ayağına cakallara her türlü olanak sağlanıyor onlar da namuslu insanların böyle canını yakıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle gecmis olsun. Her nekadar kasko karsilayacak olsada boyle durumlar insanin midesini bulandiriyor. Yalniz bir ayrintiyi atlamayalim. Sizin arabanizdaki o parcalari alanlar hirsiz degil. Lutfen adamlara hakaret etmeyelim. Askeri tabirle parcalariniz yer degistirmis. Baska bir arabaya gidecek. Eger onlar hirsiz olsalar yakalandirlarinda suc isledikleri icin hapse girerler. Ancak bu sahislar yakalaninca hapse girmiyorlar bizim memleketimizde o yuzden hirsiz olamazlar. Zaten hirsizlik diye bir seyde yok bu memlekette. Adamlar yakalaninca ihtiyactan cok pismanim diyip saliveriliyorlar. Okadar hosgorulu savci ve hakimlerimiz varki asil hata bizim mallarimizi caldiklarinda onlari hirsizlikla suclayan bizlerde ne de olsa. Arabayi sen oraya park ettin ya hatta sen oyle bi arabaya biniyosun ya sen tesvik etmissin adamlarin esas suclu sensin kardes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalan adamı madem yargılamıyorlar alanı yargılasınlar ? Çalıntı mal alan 10 yıl hapis yatsın. Çıkma parça olayının yasaklanması gerekiyor bu olayların bitmesi için.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bizde 0 alinmis 528i e39 vardi. Dikiz aynasinin hemen altinda kirmizi bir kirmizi alarm isigi vardi. 15 sene sonra adamlar kar edicem diye alarmi bile opsiyon yapmis,rezalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IOserI

    Çalan adamı madem yargılamıyorlar alanı yargılasınlar ? Çalıntı mal alan 10 yıl hapis yatsın. Çıkma parça olayının yasaklanması gerekiyor bu olayların bitmesi için.

    Çalanı yargılamayan sistem alana ödül verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 17 Kasım 2017; 15:4:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oto destekçim adlı youtube kanalının sahibininde garajına hırsız girmiş basslarını krikosunu falan çalmışlar başka bir şey bulamayınca arabanın ön camına sıçıp işemişler videosu mevcut.
  • Hırsız yaptığı hırsızlığın yanına kâr kalacağını bildiği için bu tür olaylar oluyor. Ortada caydırıcılık yok. Hukuk ve hukukcular beş kuruş etmez.Savcılar bir halta yaramaz beş kuruş rezil insanlar. Tek bildikleri şey cumhurbaşkanı egosuyla dolaşıp millete önünde el pençe ceket durdurmak.



    Benim başıma iki kere hırsızlık geldi. Birincisinde telefonumu kafede çaldılar. Kamera kayıtları ile beraber savcılığa başvurdum. Çıkan sonuç kovuşturmaya yer yoktur.



    Bir diğerinde kredi kartımı çalıp ekstreden 1000 lira alışveriş yaptılar. İsim soyisim,adresler ile savcılığa başvurdum. Sonuç kovuşturmaya yer yoktur.



    Şimdi bu savcılar işlerini adam gibi yapsa bu tür olaylar olur mu sizce ? bu hakimler işini adam gibi yapsa bu tür olaylar olur mu ? Bir suçu 36 kere işleyip 37.cisinde yakalanan adamı tekrar salan hakimin ben hürriyetini sürriyetini yüzüne tükereyim.Polisi saymıyorum zaten bir boka yaradığı yok. Gerçi yarayamıyor. Suçluya dokunsa neden dokundun diye polisi hapse atıyorlar. Adamlar ne yapsın ? Hepsi bu adi pezeveng hukukçularımızdan. Bu ülkede hukukcularada, hukuk okuyanada zerre gram saygım yok. Benim için sokaktaki çöp toplayan insanlar daha asildir. Emekçidir. Uğraş veriyordur.



    Bu hukukçular adaleti sadece kendilerine ve çevrelerine sağlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.