Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessRoad -- 3 Haziran 2025; 10:21:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seramik işe yaramaz ppf kaplama olabilir basit bir çizik gibi de durmuyor baya kazımışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Insan olmayana ppf az kalir. Kaamera vs dusunun. Genelde bunlar mal dusmani komsulardan cikar

• Çare ppf kaplama

• Çizikden dolayı o kadar değer kaybetmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hergün ciziyolarsa oralarda bi yerde bekle video çek cizerlerken. Git şikayet et

• Aracı başka yere park et. 1-2 sokak. Herhangi bir dükkan kamerasının baktığı bir yere. Orada çizmezler. Çizerlerse de kameradan bakarsın kim olduğuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldbeer -- 12 Mayıs 2025; 14:42:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sitede çocuklardan biri de benim kaputu çizdi, hem de 8-10 çizik birden, dikine  , sanat eseri yapmış p....   kameralarda da görünmüyor. Şimdi kameranın gördüğü bir yere koyuyorum ama bisitletlerle falan çat çut çiziyorlar arabaları.

• Maalesef benimde arabamı geçen çizmişler vurmuşlar. İnsan değil bunlar.

• geçmiş olsun bu canlıları anlamak güç malesef..(

• Kimse kimsenin malına değer vermiyor sıfır araba alınacaksa asla istanbul gibi yoğun bölgede alınmamalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.6 dizel kullanıcısına yanıt
    çocuklar kaputun üzerine uzanıyolar, oturuyolar. ülke ülke değil akıl hastanesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece çocuk işi değildir

Ben poloyu aldıktan 1 ay sonra tavan ve tavan direğini çizmişlerdi

• bir önceki arabamın yumuşak metalden yapılma radyo antenine düğüm atmıştı şerefsizin biri

• Dünya malı Dünya’ da kalır….

• Bizim insanımız ciddi sorunlu gerçekten. Herkes için demiyorum ama trafikte, dışarda gördükce bunu daha iyi anlıyorum. Doğasını kirletir çöp atar, sağa sola bir yere zarar verir say say bitmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.