... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessRoad -- 3 Haziran 2025; 10:21:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
..

-
-
Seramik işe yaramaz ppf kaplama olabilir basit bir çizik gibi de durmuyor baya kazımışlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Insan olmayana ppf az kalir. Kaamera vs dusunun. Genelde bunlar mal dusmani komsulardan cikar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çare ppf kaplama
Çizikden dolayı o kadar değer kaybetmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hergün ciziyolarsa oralarda bi yerde bekle video çek cizerlerken. Git şikayet et
Aracı başka yere park et. 1-2 sokak. Herhangi bir dükkan kamerasının baktığı bir yere. Orada çizmezler. Çizerlerse de kameradan bakarsın kim olduğuna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldbeer -- 12 Mayıs 2025; 14:42:11 > -
Sitede çocuklardan biri de benim kaputu çizdi, hem de 8-10 çizik birden, dikine
, sanat eseri yapmış p....
kameralarda da görünmüyor. Şimdi kameranın gördüğü bir yere koyuyorum ama bisitletlerle falan çat çut çiziyorlar arabaları.
-
Maalesef benimde arabamı geçen çizmişler vurmuşlar. İnsan değil bunlar.
-
geçmiş olsun bu canlıları anlamak güç malesef..(
-
Kimse kimsenin malına değer vermiyor sıfır araba alınacaksa asla istanbul gibi yoğun bölgede alınmamalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çocuklar kaputun üzerine uzanıyolar, oturuyolar. ülke ülke değil akıl hastanesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece çocuk işi değildir
Ben poloyu aldıktan 1 ay sonra tavan ve tavan direğini çizmişlerdi
bir önceki arabamın yumuşak metalden yapılma radyo antenine düğüm atmıştı şerefsizin biri
-
Dünya malı Dünya’ da kalır….
Bizim insanımız ciddi sorunlu gerçekten. Herkes için demiyorum ama trafikte, dışarda gördükce bunu daha iyi anlıyorum. Doğasını kirletir çöp atar, sağa sola bir yere zarar verir say say bitmez.
En Beğenilen Yanıtlar

Seramik işe yaramaz ppf kaplama olabilir basit bir çizik gibi de durmuyor baya kazımışlar
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X