Şimdi Ara

aracımı sattım, ucuz araç almaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • acil ihtiyac nedeniyle aracımı vadeli olarak satmak zorunda kaldım.

satıştan elime 150bin TL kalacak

5ay boyunca da 110bin TL alacağım.

banka borçlarımı kapatmak için aracımı sattım.

acil araç ihtiyacım var. banka sorunların olduğu için kiralık araç alamıyorum kredi kartım yok.

herşey dahil 150bine alımi satımı hızlı olabilecek ne alabilirim.

yeni model sıkıntı açmayacak minicik elektrikli mi yoksa başıma sorun acabilecek eski bir araç mi almak mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bana göre acil araba ihtiyacınızdan çok borçlarınızı ödedikten sonra paranızı tutmaya bakın. Peşin de olmadığı için 5 ay içerisinde para biriktirmeye çalışın ki yeni bir araba alabilesiniz.

• Araba sizin için olmazsa olmaz değil ise eski araba almayın derim. o fiyata alacağınız araba size 1 araba daha masraf olarak döner emin olun bir çok kişi aynısını söyleyecektir. Minicik dediğiniz elektrikli araçları elden çıkarma hızınız yüksek olursa mantıklı bir tercih olur. Çin malı bile olsa 0 km her zaman 0 km dir.

türkiyede en ucuz elektrikli 2023 model relive tarzı araçlardır onlarda 550 bin tl.

• Ayağımı yerden kessin diyorsan broadway bakabilirsin ama yerinde olsam daha borcu harcı yeni kapatmışken araba işine girmem.Çünkü alırsın masraf çıkar elindekini de oraya harcarsın sonra parasız kalırsın.Bence biraz yatırım yap döviz mi alırsın altın mı alırsın bilmem artık orasını işte bir şekilde elinde tut biraz biriktir sonra araba için ayırdığın bütçenin 3/2 si ile arabayı al arabanın ederinin çeyreği kadar bir para da kenarda dursun ne olur ne olmaz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.