Şimdi Ara

Aracımı Değiştiriyorum Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba dh ailesi. şuanda kullanmış olduğum aracımı benzin fiyatlarının ve yapacağım km nin artması yüzünden satıp dizel bir araca geçmeyi düşünüyorum. ama önce sizinde görüşlerinizi almak istedim. şehir içi aylık aşağı yukarı 2.000km yapacağım tabiki şehir dışına çıkarsam km artar baz olarak 2.000 km yi ele alalım.segment fark etmez benim için sadece yakıt sarfiyatı önemli.kesintisiz 5yıl bu aracı kullanmam gerekecek yorumlarınızı bu doğrultuda yaparsanız sevinirim.sizce dizele geçmeme değecek midir. bu yönde görüşlerinizi bekliyorum. modeller arasında görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim.. Teşekkürler.

Aracım :
    Golf Tsi 1.4 160hp DSG

Dizel Düşündüğüm Araçlar:
    Renault Megane 1.5 Dizel Otomatik
    Seat Leon 1.6 Dizel Otomatik
    Vw Polo 1.6 Dizel Otomatik
    Toyota Auris 1.4 Dizel Otomatik
    Citroen C3 1.4 Dizel Otomatik

Honda is a Passion.
  • Bence Megane olmalı
    Çünkü listedeki B sınıflarını eledim.
    Dci sağlam bir dizel
    Leon çok eski
    Auris kasa değiştirecek ve otomatik vitesinin pek tat vermediği söyleniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane gt-line donanımlı dizel otomatik test ettim ve gerçekten hoşuma gitti aslında . auris in kasa değişeceğini bilmiyordum onu eliyorum ozaman. leon bana yakın bir tercih gibi gelsede diğer tercihlerimden fazla yakacağını biliyorum. parça ve servis uygunluğu sebebi ile megane seçebilirim. polo yazdım fakat eski aracımda 1.4 benzinli polo idi kasası değişsede içi halen aynı bunaltıyor beni fakat yakıtta gerçekten cimri :) citroen hakkında yorumlarınız nelerdir acaba ?
    Daha Fazla Göster
  • Performans , şekil , konfor , düşük yakıt sarfiyatı ve güvenirliliğiyle ayrıca sorunsuz şanzımanıyla tabiki Megane'yi öneririm.Ucuz yedek parça ve servis avantajını saymıyorum bile. Polo vb C sınıfı fiyatına satılan B sınıfı ve donanım fakiri dandik araçları hiç düşünme bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 29 Ağustos 2012; 2:03:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: enderalp34

merhaba dh ailesi. şuanda kullanmış olduğum aracımı benzin fiyatlarının ve yapacağım km nin artması yüzünden satıp dizel bir araca geçmeyi düşünüyorum. ama önce sizinde görüşlerinizi almak istedim. şehir içi aylık aşağı yukarı 2.000km yapacağım tabiki şehir dışına çıkarsam km artar baz olarak 2.000 km yi ele alalım.segment fark etmez benim için sadece yakıt sarfiyatı önemli.kesintisiz 5yıl bu aracı kullanmam gerekecek yorumlarınızı bu doğrultuda yaparsanız sevinirim.sizce dizele geçmeme değecek midir. bu yönde görüşlerinizi bekliyorum. modeller arasında görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim.. Teşekkürler.

Aracım :
    Golf Tsi 1.4 160hp DSG

Merhaba,

Benzin fiyatlarının artması diyorsun, daha fazla km yapacağım için diyorsun ki; fazla dediğin ayda 2000km ! Sadece bu maksatlarla aracı değiştirmen, benzinliden dizel-otomatiğe geçmen ekonomik yönden vereceğin en mantıksız karar olur kanımca

• quote:

Orijinalden alıntı: enderalp34

merhaba dh ailesi. şuanda kullanmış olduğum aracımı benzin fiyatlarının ve yapacağım km nin artması yüzünden satıp dizel bir araca geçmeyi düşünüyorum. ama önce sizinde görüşlerinizi almak istedim. şehir içi aylık aşağı yukarı 2.000km yapacağım tabiki şehir dışına çıkarsam km artar baz olarak 2.000 km yi ele alalım.segment fark etmez benim için sadece yakıt sarfiyatı önemli.kesintisiz 5yıl bu aracı kullanmam gerekecek yorumlarınızı bu doğrultuda yaparsanız sevinirim.sizce dizele geçmeme değecek midir. bu yönde görüşlerinizi bekliyorum. modeller arasında görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim.. Teşekkürler.

Aracım :
    Golf Tsi 1.4 160hp DSG

Dsg ve 160 bg den sonra yarım otm seni kesmez attan inip eşeğe binmiş gibi olursun. Madem dizel otm istiyorsun araçları değişelim bende leon dsg var

• tatmin olmak için dökülen paraya kesinlikle değer ama bir süre sonra keşkeler başlıyor . benim için şu saaten sonra konfor ve yakıt ekonomisi önemli. performans beklentim yok açıkcası

Orijinalden alıntı: bgs0

Performans , şekil , konfor , düşük yakıt sarfiyatı ve güvenirliliğiyle ayrıca sorunsuz şanzımanıyla tabiki Megane'yi öneririm.Ucuz yedek parça ve servis avantajını saymıyorum bile. Polo vb C sınıfı fiyatına satılan B sınıfı ve donanım fakiri dandik araçları hiç düşünme bile

Her harfıne ayrı ayrı katılıyorum

megane arkadaşımda var izmirden antalyaya gitti geldi gayet memnun kalmış dizel yakıttan. önceki aracı c3. yani ondan iyi dedi.

diğerlerini bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. bir de uzun yol varsa güvenlikte sizin için önemli olsun. hatta 1. güvenlik, 2. yakıt olsun, sadece tavsiye.
    Zbam1.blogspot.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Bence Megane olmalı
    Çünkü listedeki B sınıflarını eledim.
    Dci sağlam bir dizel
    Leon çok eski
    Auris kasa değiştirecek ve otomatik vitesinin pek tat vermediği söyleniyor

+1000000
    Not:Polo Sizi Tatmin Etmez Golfden İnip Poloya Binmek iyi yanı ise kücük olması rahat park yeri ve dönüş yapabilirsiniz.
    seat leon güzel bir araç ama auris i tutmaz.
    Yazdıkların Arasında En İyisi Auris Ve Dizel Otomatik.+ Cok Sağlam Bir Araçtır.
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.