< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonermalkoc61 -- 24 Nisan 2025; 15:20:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonermalkoc61 -- 24 Nisan 2025; 15:20:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sesi duyamadim ama lakirti sesi genelde amortisorle alakalidir. Ama devir arttikca artiyorsa baski balata aşinmasi veya balata gobegi olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam vitesi bosa alin. Ve 2000 3000 devire alin. Bir sure devir cevirin. ses geliyor mu? Ses gelmiyorsa baski balata krank temas halinde olmadigindan sorun motorda olmayacaktir. Ha yine de ses geliyorsa bu sekilde motora bakmak lazim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 24 Nisan 2025; 21:42:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eger benim dedigimi yaptiysaan bis viteste gaz vermeyi, ses devam ediyorsa enjektor olabilir. Enjektor tehlikeli biseydir pistonu delebilirsin. Sesi net duyamadim o yuzden bisey diyemeyecegim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |