Herkese selamlar. Aracımın baskı balata sistemini yenilemek istiyorum. Birkaç ustadan fiyat aldım balata fiyatları için; 5 bin diyen de var, 7 bin diyen de var 8,5 diyen de var. En kaliteli markanın luk ya da sach olduğunu söylüyorlar. İşçilik fiyatları da 3, 3,5,4 bin bandında geziyor. Kimsenin günahını almak istemem ama herkes ne tutturursa gibime geldi, üzücü açıkçası. Ben de her kafadan farklı parça fiyatı ve işçilik fiyatı çıkınca baskı balatayı bari kendim alayım dedim. Aracım 2007 model 1.4 tsi golf bmy motor, 140 beygirlik. Hangi parça kodlu baskı balatayı almalıyım? Çok teşekkür ederim. |
Aracım için uygun baskı balata önerisi (GOLF 5 1.4 TSI)

-
-
baskı balata değişiminde ortalama 2,5-3 saat işçilik hesaplanıyor...
saati 1tek'ten 3bin lira işçilik var...
SACHS 3000970082
LUK 623375500
(Golf V olduğunu düşünüyorum)
(Ortalama 6.5-7bin ₺)
tavsiyem Volan'lı set alman... 10-12 bin civarı olmalı...
Luk veya SACHS
-
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Bahsettiğiniz iki markadan birisi olsa işimizi görecek anladığım kadarıyla, hangisi uygunsa onu alalım. Şanzıman yağı değişimini önerir misiniz peki? Daha önce hiç değişmedi. Volan taşlaması yapıyorlarmış bazı yerlerde böyle bir yola girsek randıman alamaz mıyız acaba?
-
ben malzeme/mataryel ömrü sebebi ile yenileme tarafındayım...
daha sonra daha büyük faturalar çıkarmasın...
şanzıman yağına hiç dokunmayanlar var...özellikle düz vites...
özellikle büyük şehirin tozu pisliği 5 yılda bir değişimi tavsiye ederler...
ama şikayetiniz varsa bir kontrol ettirin derim 75W-80 olmalı !
-
Çok teşekkür ederim hocam, özel mesaj gönderdim yanıtlama şansınız olursa çok sevinirim. :)
-
Bahsettiğiniz iki marka da fazlasıyla iş görür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X