Şimdi Ara

Aracım benzini adeta İÇİYOR. Tavsiyeleriniz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mutlu olmanıza çok sevindim
    BRC yi seçtiğiniz için size, sizi mutlu ettiği için MOCAN otogaza bende buradan nacizane teşekkürlerimi sunuyorum, lütfen kabul buyurun efendim. iyi sürüşler...

Teşekkürlerimizi sunuyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

@lakiska
    BRC yi seçtiğiniz için size, sizi mutlu ettiği için MOCAN otogaza bende buradan nacizane teşekkürlerimi sunuyorum, lütfen kabul buyurun efendim. iyi sürüşler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

@lakiska

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler Faruk Bey.
  • EVET BRC İYİ CİHAZ YANINDA ATİKERİDE TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ DAHA HESAPLI VE SORUNSUZ BRCNİN FAST SİSTEMİNİ TAKTIR SEGEUNT 24 YARAMAZ ÇÜNKÜ SERVİS AGI AZ BİDE DAHA FAZLA SORUN VAR ONLARDA SEGEUNT FAST SİSTEMDEN ŞAŞMA BEN ŞAŞMAZDA MURAT OTO GAZWWW.MURATOTOGAZ.COM AYRICA ARACINDA BAŞKA SIKINTIDA OLA BİLİR MESELA EKSOZ SONDA MÜŞÜRÜ VEYA YAKIT AYARLAYICI BİRDE SU SICAKLIK MÜŞÜRÜ GİBİ YAKITI ETKİLEYEN MÜŞÜRLER VARDIR BUNLARADA BAKTIRMAN LAZIMHATTA KELEBEK KUTUSUNA SAYGILAR

Orjinalden alıntı: murat oto gaz

EVET BRC İYİ CİHAZ YANINDA ATİKERİDE TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ DAHA HESAPLI VE SORUNSUZ BRCNİN FAST SİSTEMİNİ TAKTIR SEGEUNT 24 YARAMAZ ÇÜNKÜ SERVİS AGI AZ BİDE DAHA FAZLA SORUN VAR ONLARDA SEGEUNT FAST SİSTEMDEN ŞAŞMA BEN ŞAŞMAZDA MURAT OTO GAZWWW.MURATOTOGAZ.COM AYRICA ARACINDA BAŞKA SIKINTIDA OLA BİLİR MESELA EKSOZ SONDA MÜŞÜRÜ VEYA YAKIT AYARLAYICI BİRDE SU SICAKLIK MÜŞÜRÜ GİBİ YAKITI ETKİLEYEN MÜŞÜRLER VARDIR BUNLARADA BAKTIRMAN LAZIMHATTA KELEBEK KUTUSUNA SAYGILAR

PARDONNN
    SN.MURAT OTOGAZ
    BU KONUDA YANLIŞ VE EKSİK BİLGİNİZ OLDUĞU KANAATİNDEYİM LÜTFEN BİLDİĞİNİZ VE EMİN OLDUĞUNUZ KONULARDA YAZIN BİLMEDİĞİNİZ KONULARDA BENİMLE İRTİBATA GEÇİN SİZİ AYDINLATMA KONUSUNDA SONUNA KADAR YANINIZDA OLACAĞIMIZDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ ÖZELLİKLE BRC KONUSUNDA PİYASADA YANLIŞ BİLGİ VE KANAATLER DOLAŞIYOR SİZİ YANILTMALARINA MÜSAADE ETMEYİN ,,, BEN HER BRC GÖNÜLLÜSÜNÜ SEVİYORUM VE SONUNA KADAR YANINIZDAYIM BUNU BİLİN SEVGİ VE SAĞLIKLA KALIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 12 Şubat 2008; 0:29:23 >

• SN.MURAT OTOGAZ
    AYRIYETEN SİZİN SİTENİZİ İNCELEDİĞİMDE VE BRC LİNKİNİ TIKLADIĞIMDA DİREKT 2-A SİTESİ KARŞIMA ÇIKTI.....BUNUN KANUNEN SUÇ OLDUĞUNU BİLDİRMEK BENİM GÖREVİM ....SİZ 2-A BAYİSİ DEĞİLSİNİZ VE SEQUENT 24 E ÇAMUR ATIYORSUNUZ VE TEK DİSTRİBÜTÖR OLAN 2-A NIN SİTESİNİ REFERANS GÖSTERİYORSUNUZ (SİZ BİR KORSANSINIZ MAALESEF BUNU TÜRKİYEME AÇIKLAMAK BENİM GÖREVİM) YİNEDE VAKİT GEÇ OLMADAN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİN YADA YALAN YALNIŞ ŞEYLER YAZMAYIN YADA BU DURUMU DÜZELTİN ........... HERZAMAN DEDİĞİM GİBİ AĞZINDAN BRC ÇIKAN HER KESİ SEVİYORUM AMA BİR YERE KADAR........ ARIZA YAPTIRMAYIN BANAVE SON TRENİ KAÇIRMAYIN BİZE KATILIN

• Bende my 07 taktırdım yaklaşık 20 gün kadar oldu çok memnunum...Allah nazardan saklasın...şehiriçinde ortalama 20 km hızla 20 ytllik lpg ile 122 km yaptım benzinden sonra nimet gibi geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akineton -- 12 Şubat 2008; 1:29:29 >

Orjinalden alıntı: Akineton

@physioAMD hocam Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. her şey bir kenara da "şehir içinde 20 km hızla.." kısmı dağıttı beni ! çok yaşa emi.
    okuyan bir çok arkadaşımız "nası yani" diyecektir eminim. (büyükşehirde trafik çilesi bilmeyenler)

hocam neden dağıttı anlamadım..20km ortalama yol bilgisayarının verdiği hız..bence şehriçi yakıt tüketimi veren bazı arkadaşlar için söyledim...çünkü bazıları şehirçi yakıt tüketimi söylerken inanılmaz yanıltıcı olabilliyor...100 km de 7.4 yakıt tüketimi gibi sonuçlar veriliyor...bu değerlerin şehriçinde ulaşılması imkansız... bu şekilde kullananların ortalama hızı yüksek yollarda daha fazla yol aldıkları için mesela 8-10 km boyunca hiç yavaşlamadan ortalama 70 km hızla gidilen bazı şehirçi bölünmüş yollarda... yakıt tüketimi değerleride yanıltıcı oluyor... bunun için ortalama hızı yazdım...

• ccaparli kullanıcısına yanıt

3000 devirde araba bağırıyor bildiğin.

2000 bile yüksek mi diye düşünüyordum ben.

2000 opel corsa b 1.4 16v 90hp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.