Şimdi Ara

Araç tercih-kıyaslama (15.000 3 adet araba)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde 3 araba ilanı var

bütçem max 15,000 ve aracı denizliden seçmek zorundayız

aracı babam kullanacak daha önce ilçede görev yapıyordu ve kendisinde 92 model broadway vardı

broadway ı 13 sene önce 130.000 de almıştık şimdi ise 162.000 de

yani öyle sürekli araba kullanmazdı araba yeterli geliyordu fakat şimdi merkeze taşınınca emektar yetmedi

bizde araba arayışına girdik şehir dışından değil denizliden seçeceğiz

bulduğum araçlar şu şekilde

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-45.000-km-lpg-otomotik-meganeeeeeeeeeeeeee-141077037/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-italyan-marea-kaza-degisen-boya-yok-full-138325490/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-masrafsiz-temiz-arac-arayanlara-142989890/detay

ilk iki araç temiz olduğu için seçtim

seat ise daha donanımlı fakat km si yüksek

megane 2.0 motorlu fazla yakarmı?

marea ise temiz fakat biraz fazla istemiş gibi

sizce hangisini tercih ederken öncelik tanımalıyız siz mütevazi bir öğretmen olsanız hangisini seçerdiniz yardımlarınız gerekli

şimdiden teşekkürlerimi sunarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektal muayene -- 6 Kasım 2013; 18:06:18 >

• 3'ü arasında marea.
  • Levent. kullanıcısına yanıt
    yorumun için teşekkürler fakat mareada sizi cezbeden noktalarıda paylaşırsan sevinirim
  • Ben megane diyorum, yakıtının üzeceğini sanmam.. Laguna da düşünebilirsiniz temizi bulunabilirse alınır olmadı meganeyi alın geçin
  • Valla Megan 2.0 olduğu için elerdim ben 1.6 sını bulursan düşünülebilir.Marea ise içlerinde en seçilebilir olanı.Forumda biraz araştırma yaparsan f/p olarak tavsiye edilen araçların başında gelir. Bir diğeri de mesala acent gls yumurta kasadır.
  • megane da şimdi baktım yıllık 1000 liraya yakın mtv gideri var oyüzden onu eledim gibi oldu ama 1.6 temiz bulursak düşünürüz

bizde şu an marea ya daha yakınız ama seat ta düşündürüyor donanımı daha kabarık seat hakkında yorum yapan daha çikmadı henüz kullanan yok galiba
  • Valla ben kullanmadım kullanan da tanımadım ama forumda kronik ağrızalarından muzdarip çok kimse var
  • Rektal muayene kullanıcısına yanıt
    3 ilan arasında yorum istemişsiniz. meganı direk eledim zaten, galeride, orj 45000'de olduğu iddia ediliyor, hemde komple boyalı. koşarak uzaklaşmak gerekir o araçtan. cordoba ise muhakkak ki kaliteli ve donanımlı bir araç ve tercih edilebilir ama mütevazi bir öğretmen için dediğiniz için, piyasada daha bilinen bir araç olması ve kendini kanıtlamış olması dolayısıyla ilandaki bilgilerde doğruysa marea daha mantıklı gibi geldi bana.
  • benim mareayı 15 e vereyim 85 binde 2001 model abs hariç full arkadan kazalı komple boyalı ilk sahibiyiz
  • 15bine daha yüksek modelde marea bulabilirsiniz
    Aracı çok kullanan bir aile değilsiniz anlaşılan o yüzden meganı da eleyin derim araca yattığı yerde mtv ödemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 bine 2004 2005 marea bulun bence. 2001 elxlerin eder 11-12 dir. Stiloda düşünebilirsin.
  • hocam nickine uygun olarak sana bagajı geniş köy yollarına uyumlu station wagon araba lazım
  • 2003 model marea exculusive var 16.500 lira ama oda 205000 km de

km nin yuksek olmasi ne kadar problem yaratabilir kmnin yuksek olmasi problem midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya 98 marea alınmaz kesinlikle 2001 2002 odeller 14 civarı
  • Ben de Marea araştırıyorum,buyrun ilandakini inceleyin.Aracın galeride olması biraz soru işareti ama tabii görmek,göstermek lazım.Müsait olduğum bir zaman bu araca bakmaya gideceğim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2004-1,6-78,000-km-de-lpg-li-full-bakimli-marea-141986120/detay/

Sanki aracın airbagler açılmış gibi duruyor resimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 10 Kasım 2013; 12:42:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

15 bine 2004 2005 marea bulun bence. 2001 elxlerin eder 11-12 dir. Stiloda düşünebilirsin.

Hocam benim bir arkadaşta stilo bakıyor bu ara.Elektronik sorunlar oluyor diyorlar önemli sıkıntı çıkarıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

quote:

15 bine 2004 2005 marea bulun bence. 2001 elxlerin eder 11-12 dir. Stiloda düşünebilirsin.

Hocam benim bir arkadaşta stilo bakıyor bu ara.Elektronik sorunlar oluyor diyorlar önemli sıkıntı çıkarıyor mu?

İyi baktirip almak lazim temizi denk gelmezse uzer.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

quote:

İyi baktirip almak lazim temizi denk gelmezse uzer.

Teşekkür ederim hocam
  • Marea yi tercih edin. Ama mareanin yuksek km lisinden uzak durun. en fazla 120000 deki mareaya bakin derim ben.

• 2002 2004 tdi cordy alın 15 tl gibi.hem dizel hem seat iyidir emin olun.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.