Şimdi Ara

Araç tavsiyesi beyler koşunn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamün aleyküm öncelikle hayırlı geceler hepinize.

Şimdi benim 1.2m kadar bütçem var tüm paramı topladım ve yıllardır bu an için biriktirdim ve moldova vatandaşıyım aynı zamanda. Şimdi ben yurtdışından getireceğim performans odaklı ve baktığında boyun kıran taş gibi bir arabaya binmek istiyorum aklımda 3 seçenek var

- Ford Mustang 2.3 Ecoboost (2018)

- Mercedes CLS 400 (2018)

- Maserati Ghibli (2018)

Bu araçların moldovadaki ortalama fiyatları 20000-25000 euro arasında değişiyor ve malum bu arabaları bu fiyatlarda türkiyeden asla satın alamam ve ben aracı aldığımda param kalmayacak yani Türkiye'deki hayatıma çalışarak devam edeceğim bu yüzden Türkiye şartlarında kendimi zora sokmadan keyifle binebileceğim yani yakıt, bakım ve tamir masrafları uygun olacak seçenek sizce hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbirisi.

Bu araçların yetkili servisi de, sanayicisi de mekaniğinden anlamaz.

Yedek parça olayına girmedim bile.

Hele bir de vicdansız bir sanayiciye denk gelirsen çalışırken aldığın maaş bile yetmez. İnek gibi sağarlar.

Performans istiyorsun da o performansı uygulayabileceğin yol kalmadı. Her yer radar. Cezalara yine maaşın yetmez.

Çalışırken Euro bazında ne kadar maaş almayı umuyorsun?

İş ilanlarında yazan "Esnek çalışma saatleri" , "Takım çalışmasına uygun" gibi özelliklerin gerçekte ne anlama geldiğini biliyor musun?

Moldova 2030 tarihinde AB'ye tam üye olacakmış. Şurada 5 yıl kalmış.

Sana Nas ekonomisi ile geliri son 4 yılda %60 azaltılmış emekli bir ağabeyin olarak tavsiye vereyim.

Oralarda kalma ihtimalin varsa... Gelme...

• Hiçbirisi.

Bu araçların yetkili servisi de, sanayicisi de mekaniğinden anlamaz.

Yedek parça olayına girmedim bile.

Hele bir de vicdansız bir sanayiciye denk gelirsen çalışırken aldığın maaş bile yetmez. İnek gibi sağarlar.

Performans istiyorsun da o performansı uygulayabileceğin yol kalmadı. Her yer radar. Cezalara yine maaşın yetmez.

Çalışırken Euro bazında ne kadar maaş almayı umuyorsun?

İş ilanlarında yazan "Esnek çalışma saatleri" , "Takım çalışmasına uygun" gibi özelliklerin gerçekte ne anlama geldiğini biliyor musun?

Moldova 2030 tarihinde AB'ye tam üye olacakmış. Şurada 5 yıl kalmış.

Sana Nas ekonomisi ile geliri son 4 yılda %60 azaltılmış emekli bir ağabeyin olarak tavsiye vereyim.

Oralarda kalma ihtimalin varsa... Gelme...

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Hocama katılıyorum kısıtlı ekonomi ile bu işi yürütmek zor olabilir yetkili servislere mecbur kalacaksınız her seferinde sizi öpecekler
    Bunun yerine bakımında her yerde yaptırabileceğiniz a6 a5 mercedes e veya c serisi bmw 3.20d 5.20d gibi modeller en azından her yerde bakım yapabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arabaları bu ekonomiyle bu ülke sınırları içerisinde yürütmek bence çok zor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

Şuan için orada kalma ihtimalim yok abi. Maalesef Moldovanın şuan ki ekonomiside berbat durumda tek maaş asla bir evin geçimini sağlayamıyor yani Türkiye'den daha da kötü bir durumda şuan evi olupta çalışanlar bile zor geçiniyor anne tarafım moldovalı ordan biliyorum. O yüzden şimdilik İstanbul'daki hayatım devam ederken 20li yaşlarım arabasız geçsin istemiyorum çok çabaladım ve gerçekten yoruldum çünkü. Ortalama 50000tl ve üstü kazanan bir kurye olarak alabileceğim ve benide fazla zorlamayacak arabalara bir göz attım bir kaç seçenek daha belirledim;

- Volkswagen Passat 2.0 TDI (2019)

- Volkswagen Arteon 1.5 TSİ (2019)

- Skoda Superb 2.0 TDİ (2019)

- Bmw 530d - 530i (2017)

- Renault Talisman 1.3 TCe (2018) 15.000 euro bandında fiyatları

-Mercedes E 220 CDI (2015)

Sizce bunlar beni yorar mı daha alınabilecek tercihler mı?

• cannfuat C kullanıcısına yanıt

Listendeki en mantıklı araç Passat olarak görünüyor.

Peynir ekmek gibi sattı. Yedek parça ve usta sıkıntısı çekmezsin.

Şanzımanı otomatik olacaksa DSG malum ama bunlarda ıslak kavrama olduğu için nispeten daha dayanıklı.

Ama yine de ekspertiz yaptırmadan almamanı öneririm.

• cannfuat C kullanıcısına yanıt

Mustang, Maserati gibi araçları Türkiyede kullanmak gereksiz fantezi olur bakımı,parçası sıkıntı.

Yerinde olsam daha bilindik performans odaklı araç getirtirim.

Mesela Vag grubundan 2.0 motorlu bir araç alırsan tatmin eder.

Passat 2.0 TDI 240HP 4x4 veya Superb 2.0'da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 14 Mayıs 2025; 13:32:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ortalama 50.000 tl kazanciniz varsa ve dusuk maliyetli bir sey ariyorsaniz,mustang,maserati,mercedes sizi yorar.olabildigince yuksek modelli ve dusuk hacimli benzinli turbo benzinli araclara bakin derim.kia ceed 1.4t ya da 1.5 t,golf,astra,megane 1.3 gibi araclara yonelmek daha mantikli olur.

• paran yoksa japon al, zenginsen avrupa araçlara bak.

• anka0658 kullanıcısına yanıt

Hocam golf, astra veya megane tarzı araçlar sıradan yani madem yabancı plaka getireceğim hakkını verecek bir araba olması lazım diye düşünüyorum bahsettiğiniz araçların sıfırını veya ikinci el düşük kilometreli olanlarını bir kredi patlatıp türkiyedende alabilirim

• sssemih24 kullanıcısına yanıt

Evet 2.0 dizel superb veya passat hoş güzel arabalar mutlaka bu ay gittiğimde değerlendiririm fakat mustang çok cezbetti beni fikrim değişir mi bilmiyorum ama çocuk hayalimide gerçekleştirmek için mustang alayım diyorum ama üzer mi emin değilim alırsamda bi sorunu olursa katlanacağız artık bunları düşünüp alacağım çünkü aracı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.