Şimdi Ara

Araç Tavsiyesi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 8-9 aydır bindiğim Peugeot 207 GT Cabrio aracımı sattım ve 30 Bin TL civarlarına KKTC de araba bakıyorum.
    1-W203 Mercedes c220 CDI
    2-Suzuki Swift Sport(2007-2010)
    3-Mazda Axela(3)(2006-2008)
    4-Mini One 1.4-1.6(2007-2011)

Bu seçenekler arasında gidip geliyorum.Mercedes önceliğimdi fakat dizel olmasından kaynaklı diğerlerine göre ortalama 3-4 kat fazla vergisi düşündürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• w 203 c220 cdı kullanmaktan çok keyif aldığımız bir araçtı diyebilirim

bir e kasa olmasada çok seri ve dinamikti..

oradan alınan araçlar ülkemize getirilebiliyormu.
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye giriş yapmak istediğiniz günden 1 sene öncesine kadar 185 gün yurt dışında gecirdiyseniz 2 sene sokabiliyorsunuz.
    Bende w203 düşünüyordum fakat dediğim gibi c220cdi için 1700-1800 TL sadece vergi çıkıyor senelik c270cdi alayım bari dedim aynı fiyat nasılsa vergiside aynı diye düşündüm fakat bu seferde parça fiyatlarındaki ciddi artış beni uzaklaştırdı.Aslında bir c200 sport coupe buldum ilk sahibinden 130 binde yetkili servis bakımlı fakat c200 kompressor de malum şehir içi 12-13 altına düşmüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Türkiye'ye giriş yapmak istediğiniz günden 1 sene öncesine kadar 185 gün yurt dışında gecirdiyseniz 2 sene sokabiliyorsunuz.
    Bende w203 düşünüyordum fakat dediğim gibi c220cdi için 1700-1800 TL sadece vergi çıkıyor senelik c270cdi alayım bari dedim aynı fiyat nasılsa vergiside aynı diye düşündüm fakat bu seferde parça fiyatlarındaki ciddi artış beni uzaklaştırdı.Aslında bir c200 sport coupe buldum ilk sahibinden 130 binde yetkili servis bakımlı fakat c200 kompressor de malum şehir içi 12-13 altına düşmüyor
    1.5 araca yıllık 1700 ödüyorum..(

aynı rakam mercedes için değerdi bence.

C220d vardı elimizde 2015 model reno bloklu..

203 ün tadı yok araçta..(

evet parçaları pahalı olabilir ama yan sanayisi bile mevcut aksarayda

mercedes ayrı bir dünya.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Mesela buradaki sistem şöyle atıyorum c320 CDI aldınız 2000 TL ödüyorsunuz c320 benzinli aldınız 800-900 ödüyorsunuz o şekilde.Onun haricinde de birde w204fl aracım var Türkiye'de.Yan sanayi parçayı kabul etmeyen bir marka Mercedes.Orjinalini taktığınızda ömürlük fakat yan sanayi sorunlu birde çıkma parça işi de Türkiye gibi olmadığı için beni düşündüren konular bunlar yoksa w203 gömlek gömlek üstün saydığım arabalardan.
    Bu arada 2011-2013 arası Megane lar ve yine aynı model Micra'larda(Türkiye piyasasında polo gibi düşünün)aklımın bir köşesinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.