Şimdi Ara

Araç seçimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 bin TL bütçemiz var HB araba bakıyoruz. 1.2 TSI motor leon, golf bulduk bir kaç tane ayrıca opel astra J kasa da aklımızdaki diğer araç fakat bunlar yerine 2006-2009 model BMW 1 serisi veya Audi A3 serilerinden bir araç mı daha mantıklı olur? Çok sorun çıkarır mı yaşından dolayı yıpranma olur mu yoksa bu arabalar sağlamdır fazla kmsi yoksa alınmalı mı?
    Bir de opel 2014 model bulduk bir kaç tane yeni araba her zaman daha mı iyidir kafamız karışık artı ve eksilerini yazar mısınız?

50 bine alacağın golf midine plustır alınmaz çok boş.leon ona göre daha doludur.bmw'de olsa 10 yıllık km'si yüksek araba almazdım ben.opel astra j iyidir ama çok yakar 1.6 almanı tavsiye etmem 1.4 140 hp'liklere bak ama onlarda da tüp sıkıntısı olabiliyormuş.uzun lafın kısası 50k bütçeyle alabileceğin en dolu ve modeli en yüksek olan araba f/p canavarı leondur.

Orijinalden alıntı: By_Android

50 bine alacağın golf midine plustır alınmaz çok boş.leon ona göre daha doludur.bmw'de olsa 10 yıllık km'si yüksek araba almazdım ben.opel astra j iyidir ama çok yakar 1.6 almanı tavsiye etmem 1.4 140 hp'liklere bak ama onlarda da tüp sıkıntısı olabiliyormuş.uzun lafın kısası 50k bütçeyle alabileceğin en dolu ve modeli en yüksek olan araba f/p canavarı leondur.

Hocam eski leonlar hoşumuza gitmiyor yenilerde 1.2 TSI Reference var bir kaç tane o araçlar kafamıza yattı aslında ama, style daha çok var piyasada tutulmama gibi bir olayı mı var? Bir de 1.6 J lpgliler var onlara bakıyoruz. Bir de Focuslar var sedan olmasına rağmen o da aklımızda. Leon'a göre eksileri artıları nelerdir Astra ve focus'un
    hocam zaten yeni leonu tavsiye ettim size reference en boşudur tavsiye etmem onu alacağınıza golf midine plus alın en azından daha kaliteli.reference sadece 2013'de satıldığı için piyasada çok yok.leonun en büyük avantajı doluluğu ve motorunun az yakmasıdır

hocam zaten yeni leonu tavsiye ettim size reference en boşudur tavsiye etmem onu alacağınıza golf midine plus alın en azından daha kaliteli.reference sadece 2013'de satıldığı için piyasada çok yok.leonun en büyük avantajı doluluğu ve motorunun az yakmasıdır

Style olanlar 50 yi aşıyor bizim bütçeyi zorlar, astra 1.6 j kasa lpgliler nasıldır? 2014-2015 modelleri var düşük km de. Ama 1.4 T ler dediğiniz gibi bir kaç yerde okudum sorunlu diyorlar lpg konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."

2009 Renault kangoo 1.5 dci panelvan 85 hp.
    2017 Renault Megane sedan 1.5 dci edc icon 110 hp.
  • O fiyatlara marka modele fazla takılmadan yeni araba alırdım. NCAP testi olsun, Avrupa olsun, yeterli.

Arabalar çok yaklaştı birbirine. Özellikle pazar coğrafyası Avrupa'da. O kadar ki, garajdaki Fiat, soakaktaki Mercedes'ten sağlamdır desem çok yanlış olmaz. Yani bu aradaki farklar var ama, ikinci elin problemlerini ve riskini karşılamıyor. Eskidendi onlar. Eskiden performanstan vites yollarına, parça ömrüne, direksiyonun hafifliğinden güvenliğine önemli farklar olurdu. Şimdi bu farklar kağıt inceliği kadar ama alışkanlık, imaj... sanki hala öyeymiş gibi davranıyorlar. Servis fiytaları da çok yakın zaten, kritik kişiye bu da bir şey söylemeli. Bizde sürücüler bilinçsiz, kullanma kılavuzu okumazlar, servisler yetersiz, çoğu araba sorun çıkardığı veya çıkaracağına inanıldığı için satılıyor. Yine de ikinci el arabalar Avrupa'dan pahalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç seçimi hakkında fikir
    5 ay önce açıldı
    Araç Tercihi Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2015-model-seat-leon-281430435/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-ilk-sahibinden-cok-temiz-leon-280686370/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-2013-model-seat-leon-style-s-s-280906307/detay
    hocam bütçeye görede var boyalı vs. 1.6 motor eski opel motorlarından o da fena değildir ama tüpteki performansı bende tam bilmiyorum

anladım hocam bu araçlara ben de bakmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

O fiyatlara marka modele fazla takılmadan yeni araba alırdım. NCAP testi olsun, Avrupa olsun, yeterli.

Arabalar çok yaklaştı birbirine. Özellikle pazar coğrafyası Avrupa'da. O kadar ki, garajdaki Fiat, soakaktaki Mercedes'ten sağlamdır desem çok yanlış olmaz. Yani bu aradaki farklar var ama, ikinci elin problemlerini ve riskini karşılamıyor. Eskidendi onlar. Eskiden performanstan vites yollarına, parça ömrüne, direksiyonun hafifliğinden güvenliğine önemli farklar olurdu. Şimdi bu farklar kağıt inceliği kadar ama alışkanlık, imaj... sanki hala öyeymiş gibi davranıyorlar. Servis fiytaları da çok yakın zaten, kritik kişiye bu da bir şey söylemeli. Bizde sürücüler bilinçsiz, kullanma kılavuzu okumazlar, servisler yetersiz, çoğu araba sorun çıkardığı veya çıkaracağına inanıldığı için satılıyor. Yine de ikinci el arabalar Avrupa'dan pahalı.

Aynen öyle hocam şu ilana bir baksanahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2000-makyajli-kasa-1.6-ies-manuel-abs-klima-lpg-283704016/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Satıcı kmnin orjinalliğinden emin ekran görüntüsü ilanda diyor. Fakat 5664 gelen mesaj 2011 yılında 229 binde muayeneye girmiş 2013 yılında 156 binde girmiş. Şuanda 208 binde. Galiba ilan sahibi farkında değil yada biz farketmeyiz sanıyor.

Düzgün araç bulmak çok zor 2.elde özellikle netten.

• quote:

Orijinalden alıntı: insideman

quote:

O fiyatlara marka modele fazla takılmadan yeni araba alırdım. NCAP testi olsun, Avrupa olsun, yeterli.

Aynen öyle hocam şu ilana bir baksanahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2000-makyajli-kasa-1.6-ies-manuel-abs-klima-lpg-283704016/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Satıcı kmnin orjinalliğinden emin ekran görüntüsü ilanda diyor. Fakat 5664 gelen mesaj 2011 yılında 229 binde muayeneye girmiş 2013 yılında 156 binde girmiş. Şuanda 208 binde. Galiba ilan sahibi farkında değil yada biz farketmeyiz sanıyor.

Öneri verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

quote:

Orijinalden alıntı: insideman

quote:

Öneri verebilir misiniz?

Karbon 12 üstadın yazdığı konuda bizim öneri yakışık almaz.
    Siz aynen üstadı dinleyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.