Şimdi Ara

Araç kıyası...((?))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar.. zamanında sadece sorularıma cevap aramak için siteye uğrar çıkardım kaydolmadan.. ancak baya bi güncel olması dikkatimi çekti ve üye oldum bikaç ay önce.. ancak uzun bi süredir giremediğimden bu ilk açtığım yeni konu olacak... forumla alakalı değilse kusurumu mazur görün ancak kafamdaki sorulara cewap arıyorum.. şimdi sorum şu;

benim oadar yüksek bütçem olmadığı için maksimum 5bin TL masrafla araç almaya niyetim vaar.. şimdi piyasadan gördüğüm kadarıyla renault r9 (istediğim için) fiyatı 5bine varabiliyor.. bunun yanında tercihlerim renoult toros-murat 131-tofaş şahin ya da doğan.. yakınlarıma danıştığım kadarıyla yakıt cimrisi ve uzun yol arabası (ki uzun yolları severim) renoult r9 eniyisi diyorlar.. ancak diğer tercihlerim hakkında temiz bir bilgi sahibi olamadım yani ters görüşler aldım(biri diyo iyi biri diyor kötü) ancak renoult konusunda hepsi hemfikir.. e böyle bidurumda niye kafan karışık diceksiniz.. benim derdim bi taraft 5bini basıp reno almak var.. bitarafta 2-3 bin basıp diğer tercihlerimden faydalanmak var.. e tabi 2-3bin varken niye 5bin olsun.. şimdi size sorarım hangi biri daha mantıklıdır? buyrun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeraraz90 -- 21 Temmuz 2015; 6:37:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.